Edzio
Re: Edzio
czym jest dla mnie miłość? nie opiszą tego słów tysiące
dla mnie byłaś dynią przez ostatnie dwa miesiące
jesteście pewni, że Żurom nie jest ghostwriterem Edzia?masz włosy jak rzodkiewki w miodzie, myślę o nich co dzień
tyłeczek taki że można na nim grać w piłkę ręczną
niech błogosławiona będzie moja tratwa (ś m r e)
- oKulTywowany
Edzio
List do m
Motyle
Motyl na przedramieniu
Jebnij się chłopie w łeb
List do m
Motyle
Motyl na przedramieniu
Jebnij się chłopie w łeb
This page is no longer available.
Dla mnie byłaś dynią przez ostatnie dwa miesiące 
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
- yungXpaproch
kurwa dla mnie bylas dynia

yytr pisze: ↑10 sty 2022, 13:20Trochę chyba tak jest, bo kto im robił te wszystkie foty XDMalinowyJogurt pisze: ↑10 sty 2022, 13:15 Pewnie ugadał się z panną, że tak zrobi i jej zasięgi i sobie nagrywając o smutnej miłości i teraz ona głaszcze go po pleckach
- oKulTywowany
knarku pisze: ↑10 sty 2022, 13:23 Ostatnio przed spaniem tak sobie myślałem troche. I doszedłem do wniosku, że jeśli miałbym taką moc, taką kurewską, że mógłbym zrobić co chcę, z kim chce, to chyba spierdoliłbym Edziowi życie(no offence). Zrobiłbym mu cos takiego, żeby pozniej znowu mógł nienawidzic ludzi i o tym nawijać. Albo przekupiłbym jakąś dupe, żeby go wychujała. Troche egoistyczne, ale kto by nie chciał wkurwionego/smutnego Edzia? Na bank każdy. Na miejscu jego kumpli to pojebałbym go na jakiś czas, a jak nagrałby płyte, to powiedziałbym że to dla jego dobra było. Albo żeby z pracy go wyjebali. Tak na chwile.
męska wersja @bel xDDDEdzio w nowej piosence o dziewczynie, z która był 2 miesiące:
-opowiada ze pożyczał jej hajs
-ze ona nie ma matki
-ze nie dbała o siebie
-ze robiła mu porządki w szafie
-ze nie zrobi z nią już żadnego filmu (tik-tok)
Do tego:
Nikola Bezkorowajna
Nikola Bezkorowajna
5 godzin temu
Ale oni są dalej razem XD pola nawet na ig to mówiła , że nawet żadnego zerwania nie było . radzę pierw się doinformować zamiast pisać głupoty XD
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- Moltisanti
Trochę szok że w komentarzach na YT jest toczona beka i jakieś komentarze rodem ze ślizgawki lecą. Myślałem że tam będzie wylew nastolatek, ale chyba one w przeciwieńśtwie do Edzia zdążyły już dojrzeć 
Utwór powstał ostatniej nocy, od razu po opisanej sytuacji.
beka beką, ale props jeśli w jedną noc napisął tekst, nagrał, wyprodukował, sfilmował i zmontował klip, a to wszystko po kłótni z dupeczką, miłóśc dodaje skrzydeł naprawdę
beka beką, ale props jeśli w jedną noc napisął tekst, nagrał, wyprodukował, sfilmował i zmontował klip, a to wszystko po kłótni z dupeczką, miłóśc dodaje skrzydeł naprawdę
ja pierdolę co za wstyd, a jeszcze większy wstyd powinni czuć ci ludzie co tego słuchają na serio, przecież to powinno mieć 47 wyświetleń i ogólna reakcja taka, że wyłączasz po kilkunastu sekundach, bo szkoda czasu na jakiegoś rozemocjonowanego pizdeusza
przecież to twórczość z gatunku klocka twojego psa na spacerze, przykrywasz gazetą żeby nikt tego nie zobaczył
przecież to twórczość z gatunku klocka twojego psa na spacerze, przykrywasz gazetą żeby nikt tego nie zobaczył
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)