Reprezentacja Polski [banda chuja]
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]
Ale, żeby spiąć dupę na Rosję i potem na Szwecję autorytet trenera Ci jest niepotrzebny. To są mecze o życie i tu nie ma wątpliwości, że każdy da z siebie 150%, niezależnie od tego, czy selekcjonerem będzie Nawałka, czy Cannavaro, a przy tym pierwszym mamy mniejsze ryzyko zapłaty frycowego za nieznajomość kadry w stylu Węgry-Polska za Sousy.
@PeterStillNinety's chodzi o 711 połączeń z fryzjerem. Zarzutów mu nie postawiono, ale niektóre telefony były wykonywane w przerwie meczu więc... Czysto sportowo najlepsza opcja, bo to typ zadaniowca co potrafi pocisnąć Portugalię u-21, Leicester i Spartak, więc na baraże ideał. Ja jednak uważam, że gość z szemraną przeszłością kadry prowadzić nie powinien, ale szanuję też opinię - nie ma wyroku, nie ma sprawy.
@PeterStillNinety's chodzi o 711 połączeń z fryzjerem. Zarzutów mu nie postawiono, ale niektóre telefony były wykonywane w przerwie meczu więc... Czysto sportowo najlepsza opcja, bo to typ zadaniowca co potrafi pocisnąć Portugalię u-21, Leicester i Spartak, więc na baraże ideał. Ja jednak uważam, że gość z szemraną przeszłością kadry prowadzić nie powinien, ale szanuję też opinię - nie ma wyroku, nie ma sprawy.
-
Bisclavret
Wręcz przeciwnie, wpada do szatni jakiś as co maksymalnie w życiu to pokopał piłkę w austriackiej lidze i cała reprezentacja z której połowa już osiągnęła więcej, a druga połowa zaraz osiągnie myśli sobie O KURWA KOLEJNY WUEFISTA PANOWIE TO SIĘ NIE UDA
Pierdolenie
W Chorwacji była analogiczna sytuacja, trener odszedł jeszcze przed barażami, wzięli jakiegoś Zlatko Dalicia, który przez 8 poprzednich lat pracował w Arabii i Emiratach. Potem doszli do finału Mundialu. A co osiągnął ten typ przy Modriciu, Rakiticiu czy Mandzukiciu, którzy wygrywali LM? Rosja dla odmiany wzięła sobie wielkiego Fabio Capello i chuja z tego mieli. To nie takie proste. Gdyby to tak działało to Gareth Southgate nie miałby czego szukać w kadrze Anglii, bo też większość piłkarzy osiągnęła już więcej niż on.
- Cz4rny1337
- Moderator
No dobra ale wiesz jak trener nie przekona osiągnięciami jako piłkarz to chociaż warsztatem taktycznym i trenerskiej swoim i sztabu - a tutaj znów jakieś Wisły Płock i max puchary polski i trenowanie grup alkoholików
Taki southgate ma ze sobą Hollanda który wygrał sporo z Chelsea
PZPN chce skontaktować się ze Slavenem Biliciem i wybadać czy Chorwat chciałby poprowadzić reprezentację Polski. (Sport.pl)
Daj mnie go
Taki southgate ma ze sobą Hollanda który wygrał sporo z Chelsea
PZPN chce skontaktować się ze Slavenem Biliciem i wybadać czy Chorwat chciałby poprowadzić reprezentację Polski. (Sport.pl)
Daj mnie go

Ale to też trzeba rozróżnić czy bierzesz trenera pod proces, czy pod konkretne zadanie. Tutaj mamy opcję numer dwa i jest to w zasadzie jedyny możliwy wariant, w którym uważam, że Nawałka mógłby wypalić lepiej niż kozak z zagranicy. Nie oznacza to, że chciałbym, żeby po Mundialu wciąż kadrę prowadził, bo tu wolałbym np. Carrerę/Bilica.Bisclavret pisze: ↑09 sty 2022, 13:47Wręcz przeciwnie, wpada do szatni jakiś as co maksymalnie w życiu to pokopał piłkę w austriackiej lidze i cała reprezentacja z której połowa już osiągnęła więcej, a druga połowa zaraz osiągnie myśli sobie O KURWA KOLEJNY WUEFISTA PANOWIE TO SIĘ NIE UDA
to też jest do przedyskutowania, czy jest sens za wszelką cenę pchać się na mundial żeby znowu być jedną ze słabszych ekip i wszystkich wkurwić. Jedynie hajs dla PZPN-u by się zgadzał
Influencer.
Mundial to sprawa nadrzędna i moim zdaniem nie ma tutaj o czym dyskutować. Ten awans trzeba przepchnąć nawet kolanem, choćby dwa razy po 0:0 i karnych, przy grze system 3-5-8.
patrze sb luzno na nasze perspektywy w srodku pola i troche mnie przeraza jak niewiele wynika z faktu posiadania na takim poziomie szymanskiego, modera, klicha, ziela, zurkowskiego, a jeszcze ten jebany krychowiak na backupie
blagam dajcie mi selekcjonera ktory bedzie potrafil to dobrze zdyskontowac
blagam dajcie mi selekcjonera ktory bedzie potrafil to dobrze zdyskontowac
opatrznosc chyba zdecydowala, ze nasza husaria na flankach beda kamyk i jozio, czy cos mnie ominelo
-
Bisclavret
Jeszcze jest Linetty do tego zestawienia, który wtopił transferem do Torino ale jeszcze będą z niego ludzie raczej.
W ogóle Grzesiu coraz mniej tu pasuje i kurwa dobrze
W ogóle Grzesiu coraz mniej tu pasuje i kurwa dobrze
z tych wszystkich typow to bilic jedyna zajebista opcja
gosc ma cv, doswiadczenie reprezentacyjne no i trzask dupy grosickiego przy jego wyborze gwarantowany
gosc ma cv, doswiadczenie reprezentacyjne no i trzask dupy grosickiego przy jego wyborze gwarantowany
Linetty jest chujowy, ale mysle ze z Bogusza beda ludzie i to moze juz niedlugo.
Eldoka pozdrawia wszystkich pis jol
- PeterStillNinety's
- WNB Weteran
Wg mnie na 99% trenerem będzie Polak Żadne Bilicie i Cannavary
Kontuzje brak sportu byłem wyczerpanym wrakiem dziś powracam po swój łup jak pirat w ręce z hakiem
brzęczek last dance
- PeterStillNinety's
- WNB Weteran
Jakbym wiedział to bym sobie życie ułożył. Wiem że brzmi to jak głupie gadanie, ale imo PZPN rządzony de facto przez Śląsk nie postawi na zagraniczniaka.
Kontuzje brak sportu byłem wyczerpanym wrakiem dziś powracam po swój łup jak pirat w ręce z hakiem
No Bilic to już tam romansuje z Fenerbahce więc nie wydaje mnie się żeby była szansa dla nas.
Jeśli trenerem będzie ktoś inny niż Adam Nawałka to najpierw siadam n butle od vanisha a później jadę całować gohe.
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
żeby nie zniknęłostranger pisze:Jeśli trenerem będzie ktoś inny niż Adam Nawałka to najpierw siadam n butle od vanisha a później jadę całować gohe.