Reprezentacja Polski [banda chuja]
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]
Cannavaro ten sam menago co Lewy, przypadek? Możliwe
Spoiler
Probierz: Komisję mi skurwysyny z Niecieczy przysłali, budowlaną. Dom na działce będą mi rozbierać, czy aby na pewno z pozwoleniem na kostkę brukową. Faktur chcą. A kto, kurwa, tyle lat faktury trzyma?!
Nawałka: Wczoraj mówiłeś, że masz.
Probierz: Faken, ty się, kurwa, ode mnie odpierdol!
Kulesza: Wasze zdrowie.
Michniewicz: Za Zibiego takie komisje przychodziły do Sousy ze 20 razy..
Probierz: Za to do Ciebie, kurwa, 711.
Engel: Zawsze mówiłem, że trzeba go było do lasu, póki jeszcze czas, a nie.
Kulesza: Tak jest. Kompanie zwartych kibiców, trochę rac i dużo worków.. Przecież to się nie da pić.
N: Wódka z psa, trzeciej kategorii, pomielone razem z budą.
Majewski: Suką.
Stokowiec: Wszystkich nie odrzucą, polską myśl szkoleniową muszą mieć, czy jak tamta kurwa będzie się nazywać. No co? Skoczków zatrudnią?
Lewandowski: Myśl szkoleniową to oni między sobą wybiorą. Nas co najwyżej na asystentów wezmą.
Engel: Żeby choć asystentów. Wam to dobrze, wy młodzi jesteście. A ja co, na bruk? A gdzie ja teraz robotę znajdę, jak tylko 15 minut perfekt umiem?
Kulesza: W „Milion w minutę”, idź tam, Jureczek, na prowadzącego.
Probierz: No, kończę whisky i do domu. W nocy ognisko.
Nawałka: Dużo tego?
Probierz: No, ze trzy ciężarówki.
Papszun: Panie Michale, Papszun Marek, z klubu w Częstochowie..…
Probierz:: Dobra, dobra. CV jakieś masz?
Papszun: Tak jest.
Probierz: Cieszę się, że kolega do nas przyszedł i tak dalej, chociaż...Mareczku, trenerów, to my mamy pełno. Najlepszych. Ale roboty, widzisz, żadnej.
Engel: No i na co ci to, chłopie? Ekspertem jakimś zostań, no. Ten, artykuły do Przeglądu..
Michniewcz: Albo „Weszło!”
Majewski: „Szamo” to był dyktator i menda!
Probierz: No zróbcie coś z nim, kurwa! Witamy na karuzeli. Czarek, wyglądasz najlepiej, pójdziesz ze mną do Zibiego. A reszta spać, żebyście mi w nocy nie marudzili.
Probierz: Dzisiaj puszczamy z dymem całą naszą pieprzoną przeszłość.
Nawałka: Wczoraj mówiłeś, że masz.
Probierz: Faken, ty się, kurwa, ode mnie odpierdol!
Kulesza: Wasze zdrowie.
Michniewicz: Za Zibiego takie komisje przychodziły do Sousy ze 20 razy..
Probierz: Za to do Ciebie, kurwa, 711.
Engel: Zawsze mówiłem, że trzeba go było do lasu, póki jeszcze czas, a nie.
Kulesza: Tak jest. Kompanie zwartych kibiców, trochę rac i dużo worków.. Przecież to się nie da pić.
N: Wódka z psa, trzeciej kategorii, pomielone razem z budą.
Majewski: Suką.
Stokowiec: Wszystkich nie odrzucą, polską myśl szkoleniową muszą mieć, czy jak tamta kurwa będzie się nazywać. No co? Skoczków zatrudnią?
Lewandowski: Myśl szkoleniową to oni między sobą wybiorą. Nas co najwyżej na asystentów wezmą.
Engel: Żeby choć asystentów. Wam to dobrze, wy młodzi jesteście. A ja co, na bruk? A gdzie ja teraz robotę znajdę, jak tylko 15 minut perfekt umiem?
Kulesza: W „Milion w minutę”, idź tam, Jureczek, na prowadzącego.
Probierz: No, kończę whisky i do domu. W nocy ognisko.
Nawałka: Dużo tego?
Probierz: No, ze trzy ciężarówki.
Papszun: Panie Michale, Papszun Marek, z klubu w Częstochowie..…
Probierz:: Dobra, dobra. CV jakieś masz?
Papszun: Tak jest.
Probierz: Cieszę się, że kolega do nas przyszedł i tak dalej, chociaż...Mareczku, trenerów, to my mamy pełno. Najlepszych. Ale roboty, widzisz, żadnej.
Engel: No i na co ci to, chłopie? Ekspertem jakimś zostań, no. Ten, artykuły do Przeglądu..
Michniewcz: Albo „Weszło!”
Majewski: „Szamo” to był dyktator i menda!
Probierz: No zróbcie coś z nim, kurwa! Witamy na karuzeli. Czarek, wyglądasz najlepiej, pójdziesz ze mną do Zibiego. A reszta spać, żebyście mi w nocy nie marudzili.
Probierz: Dzisiaj puszczamy z dymem całą naszą pieprzoną przeszłość.
Wg di Marzio Cannavaro dostał ofertę kontraktu z PZPN i to od razu na dwa lata. Sam Fabio poprosił o parę dni do namysłu.
- Cz4rny1337
- Moderator
Już chyba nie doczekam Henia Kasperczaka w kadrze, szkoda, bo to nieliczny z polskich trenerów, który na to naprawdę zasługuje 
Tak osobiście nigdy nie zrozumiem podniecania się typami, którzy nie mają żadnych osiągnięć trenerskich, ale za to mają zagraniczne nazwisko, gość ma 50 lat, niczego nie wygrał a niektórzy robią z niego jakiegoś mesjasza. Jak dla mnie, na ten moment, tylko Faken - wchodzi z marszu, zna sytuację, nie potrzebuje się z niczym zapoznawać.
Tak osobiście nigdy nie zrozumiem podniecania się typami, którzy nie mają żadnych osiągnięć trenerskich, ale za to mają zagraniczne nazwisko, gość ma 50 lat, niczego nie wygrał a niektórzy robią z niego jakiegoś mesjasza. Jak dla mnie, na ten moment, tylko Faken - wchodzi z marszu, zna sytuację, nie potrzebuje się z niczym zapoznawać.

bo polscy trenerzy się do tarcia chrzanu nadają proste. Nie rozumiem czemu jak jeden Sousa nie wypalił to już każdy zagraniczny be, a jak na kilku Polaków jeden Nawałka nie był dnem totalnym to już wszystko spoko 
Dodano po 6 minutach 22 sekundach:
druga rzecz, co to znaczy nic nie wygrał? oczywiście wyniki z flashscora nie są żadnym miernikiem, ale to jest jakieś dziwne ujmowanie, że 3 trofea w Chinach to tak samo jak nie wejść z Górnikiem do pucharów. Te czołowe ligi azjatyckie są lepsze od naszej.
Dodano po 6 minutach 22 sekundach:
druga rzecz, co to znaczy nic nie wygrał? oczywiście wyniki z flashscora nie są żadnym miernikiem, ale to jest jakieś dziwne ujmowanie, że 3 trofea w Chinach to tak samo jak nie wejść z Górnikiem do pucharów. Te czołowe ligi azjatyckie są lepsze od naszej.
Influencer.
Kasperczak ma już 75 lat, jest po prostu za stary. Tabarez w tym wieku dał sobie spokój z prowadzeniem Urugwaju. Szkoda, że Henri nie dostał kadry zamiast Smudy, ale położył się wtedy cieniem ten tragiczny sezon, kiedy spuścił Górnika do drugiej ligi.
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Z ligi chinskiej to już bym wolał Slavena Bilicia, który ostatnio stracił pracę.
jak mati pokazuje to znaczy chyba, ze habemus papam
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
Biało w tle
-
Bisclavret
Gdyby Fabio Cannavaro nazywal się Jerzy Tamburyn i prowadził przez 3 sezony polski klub zajmując kolejno 11, 4 i 7 miejsce w lidze, odpadając w trzecim sezonie z ECL po dramatycznym boju w Armenii to byłby w tym momencie rozpatrywany jako poważny kandydat
Może i tak, ale polski trener jest rozpatrywany innymi kategoriami. Mówiąc o zagranicznych to takich jak Cannavaro jest więcej, a mało kto ich kojarzy bo nie byli aż takimi piłkarzami i nikt by nie brał ich poważnie. Nie jestem jakos nastawiony mega źle, ale dla mnie taka jest prawda i zgadzam się mniej więcej z Paczulem
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Paczul sobie tak może pisać, bo naszych tam po prostu nie chcą
jedynie Skorża 10 lat temu. A dostać się przesadnie ciężko nie jest, jak tam wielu Serbów trafia albo ostatnio Sevela z Zagłębia.
Chociaż to nie ma znaczenia większego własciwie kto gdzie pracował, wystarczy, że ktokolwiek z zagranicy bedzie miał lepszy warsztat od wychowanków Pasieki i Majewskiego
Chociaż to nie ma znaczenia większego własciwie kto gdzie pracował, wystarczy, że ktokolwiek z zagranicy bedzie miał lepszy warsztat od wychowanków Pasieki i Majewskiego
Influencer.
Ja ogólnie uważam, że na ten moment nie mamy czasu na zatrudnienie obcokrajowca bo przecież ten Cannavaro to może łącznie z 10 piłkarzy polskich zna, więc już samą selekcję byłoby mu zrobić trudno, a przecież to jeszcze trzeba dobrać taktykę, poznać zespół. No i samo CV Włocha też nie przekonuje, Sousa miał 3 razy lepsze.
To brzmi groteskowo, ale na ten moment kandydatem numer jeden jest dla mnie Nawałka. Długofalowo jestem za myślą zagraniczną (Bilic, Carrera), ale jesteśmy w tak trudnej sytuacji, że musimy szukać na własnym podwórku.
Lepszą opcją niż Nawałka jest tylko Michniewicz, ale kwestie moralne tutaj w moim przypadku biorą górę.
To brzmi groteskowo, ale na ten moment kandydatem numer jeden jest dla mnie Nawałka. Długofalowo jestem za myślą zagraniczną (Bilic, Carrera), ale jesteśmy w tak trudnej sytuacji, że musimy szukać na własnym podwórku.
Lepszą opcją niż Nawałka jest tylko Michniewicz, ale kwestie moralne tutaj w moim przypadku biorą górę.
- PeterStillNinety's
- WNB Weteran
ze mecze sprzedawał czy o co chodzi ? Jesli o to to nie ma to dla mnie żadnego znaczenia Ważne by zrobił wynik
Kontuzje brak sportu byłem wyczerpanym wrakiem dziś powracam po swój łup jak pirat w ręce z hakiem
Ja też się w sumie łapie na to że ooo zagraniczniak to się lepiej zna, ale ja bym chciał w końcu żeby polska grała jakiś ładny ofensywny football, a nie męczyć się 90min i liczyć non stop na lewego. A w głowie ciągle że przyjdzie zagraniczniak i po 10 treningach w roku ich nauczy kurwa kopać prosto i techniki.
Co do cannavaro bo nigdy nie wiedziałem jego żadnego meczu, jak jego zespoły grały? Męczenie buły pewnie tylko we włoskim wydaniu a nie polskim ehhh, a pewnie by musiał z nimi spędzić 3 lata minimum jak on pewnie spierdolil po półtora roku też albo go wyjebia bo pewnie wyniki nie takie
Co do cannavaro bo nigdy nie wiedziałem jego żadnego meczu, jak jego zespoły grały? Męczenie buły pewnie tylko we włoskim wydaniu a nie polskim ehhh, a pewnie by musiał z nimi spędzić 3 lata minimum jak on pewnie spierdolil po półtora roku też albo go wyjebia bo pewnie wyniki nie takie
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
No w reprezentacji nikt się nie uczy grania, ważny za to jest mental a polski selekcjoner nie będzie miał posluchu u naszych piłkarzyków, na kompleksach zachodu powstała całą 3rp i dotyczą one nawet wykształconych ludzi a co dopiero skórokopów po 6 klasach podstawówki.
Raymond Domenech mówił, że kopacze francuskiej reprezentacji mieli wyjebane na to co do nich mówi, bo nie mieli do niego naturalnego szacunku i strzępił język na darmo, jak konstruktywnych uwag by nie rzucał, ale za to jak do szatni wparował po nim Lorą Blą i powiedział "witam kurwa jestem lorą blą" to te wszystkie wredne gnojki patrzyły z otwartymi mordami bo widziały w TV za dzieciaka jak sympatyczny Lorą podnosi puchar swiata i czuli się niczym. katolik sciskajacy dłoń Jezusa Chrystusa, od razu +1000 pkt na starcie
Raymond Domenech mówił, że kopacze francuskiej reprezentacji mieli wyjebane na to co do nich mówi, bo nie mieli do niego naturalnego szacunku i strzępił język na darmo, jak konstruktywnych uwag by nie rzucał, ale za to jak do szatni wparował po nim Lorą Blą i powiedział "witam kurwa jestem lorą blą" to te wszystkie wredne gnojki patrzyły z otwartymi mordami bo widziały w TV za dzieciaka jak sympatyczny Lorą podnosi puchar swiata i czuli się niczym. katolik sciskajacy dłoń Jezusa Chrystusa, od razu +1000 pkt na starcie