Sentino - Aporofobia (2022)
- MalkoNTENT
Re: Sentino - Aporofobia (2022)
Osłuchałem się i jest zajebista. Jakby wywalić hollow tips, żaden i Lebra sim byłaby prefekt. W ogóle wkręcają się rzeczy, które na początku były meh. W 45 w drugim refrenie podbicie czy jak to się nazywa jest dojebane. A jak wyszedł singiel narzekałem, że chujnia. Druga zwrotka w piekło banus
refren w Pradzie od początku było wiadome, że kozak. Nawet Jackie Chan po czasie jest spoko.
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
Hollow tips bardzo dobry utwór. Kałaszeeee, wszędzie kałaszeeeee 
- FruitOffTheWall
seba powinien wydawać jeden album w roku i gituwa, ja jestem zmęczony jego muzyczką
prada świetny numer
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
-
tomeczek2301
ty sicarios i to pewnie wszystko bez jego wiedzy wychodziinoks pisze: ↑06 sty 2022, 20:13I ty naprawdę myślisz, że on się zajmuje kwestiami technicznymi? To jego management odpierdala taką amatorkętomeczek2301 pisze: ↑06 sty 2022, 17:41 hahahhaha co za dzban, tylko jeden człowiek mógł coś takiego zrobić![]()
![]()
![]()
lepiej mieć mniej dobrej jakościowo niż więcej chujowej, czego nie rozumiesz
niedlugo klipy do: hollow tips, prada, zaden (XD) i dalej
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Oby żaden ajfon nie ucierpiał w procesie kręcenia tych klipów
Mam cię uczyć jak świat działa? Nagrał płytę i zlecił zajęcie się dystrybucją swoim ludziom z managementu, to oni odjebali fuszerkę. Tobie się wydaje, że Sebastian odpala MacBooka i robi to sam?tomeczek2301 pisze: ↑07 sty 2022, 15:54ty sicarios i to pewnie wszystko bez jego wiedzy wychodziinoks pisze: ↑06 sty 2022, 20:13I ty naprawdę myślisz, że on się zajmuje kwestiami technicznymi? To jego management odpierdala taką amatorkętomeczek2301 pisze: ↑06 sty 2022, 17:41 hahahhaha co za dzban, tylko jeden człowiek mógł coś takiego zrobić![]()
![]()
![]()
przeciez to chuj a nie zaleznosc ze jak bedzie mniej to bedzie lepsza jakosciowo
-
ksiazenieporzadek
W takim razie musi mieć strasznego pecha w doborze współpracowników bo wydawanie muzyki przez niego to jedna wielka fuszerka
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Poww to okrutne disco polo
Dziwi że Seba jako wizjoner zrobił coś takiego
Dziwi że Seba jako wizjoner zrobił coś takiego
W tych czasach to kilka kliknięć i minimalne ogarnięcie w temacie by posłać swoją muzykę na x platformach cyfrowych -> patrz mugo, na które sentino przenosi swój katalog. I kojarzę, że od lat w branży muzycznej jest jeszcze kilka takich narzędzi - nie pamietam nazw.inoks pisze: ↑07 sty 2022, 17:37Mam cię uczyć jak świat działa? Nagrał płytę i zlecił zajęcie się dystrybucją swoim ludziom z managementu, to oni odjebali fuszerkę. Tobie się wydaje, że Sebastian odpala MacBooka i robi to sam?
Wie ktoś dlaczego Czary Mary i Fenix znikły z TIDALA?
szyny byly zle i wspolpracownicy tez byli zli
Sentino zmienił platformę, która zarządza publikacją treści na serwisach streamingowych. Aktualnie będzie odpowiadało za to MUGO należące do MyMusic i przepięcie materiałów chwilę trwa.
Lord Acton (1834-1902): "All power tends to corrupt and absolute power corrupts absolutely."
Luke Cage: "Shit happens. Every day, in every city, on every corner. Shit muthaf**kin' happens. And it can happen to you."
Luke Cage: "Shit happens. Every day, in every city, on every corner. Shit muthaf**kin' happens. And it can happen to you."
Ma ktos gdzies filmik jak Sebastian sobie tanczy z Ewa do Powww? Z yt usunęli