Sentino - Aporofobia (2022)
Re: Sentino - Aporofobia (2022)
Było gdzieś info o której wlatuje klip do "POWWW!"?
chyba nie ma żadnego info, nie zdziwiłbym się jakby ten zapowiadany animowany klip w ogóle nie wyszedł
Wypuszczac animowany klip do numeru ktory juz jest na youtube i wszedzie...genialny pomysl, na pewno zrobi swietne wyswietlenia
-
ksxn
na spotify sa 2 wersje aporofobii i porownajcie sobie jakosc w powww miedzy tymi dwoma wersjami, na chuj cos takiego robili?
king sento tez jest podwojnie wrzucone przez zmiane dystrybucji i w tej mymusicowej wersji king sento nie ma rio
king sento tez jest podwojnie wrzucone przez zmiane dystrybucji i w tej mymusicowej wersji king sento nie ma rio
-
ksiazenieporzadek

uwielbiam gościa Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
-
tomeczek2301
hahahhaha co za dzban, tylko jeden człowiek mógł coś takiego zrobić

to wszystko po to, aby poprawic rekord wypuszczonych albumow na rok
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
pare utworow bardzo fajnych, powww fenomenalne, album na pewno lepszy od epilogu
wiec werdykt ; slaba plyta jednak mimo wszystko
wiec werdykt ; slaba plyta jednak mimo wszystko
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
- Moltisanti
Śmieszne jest to że płyta w sumie słaba, a gdyby zrobić best of jego kawałków z tego roku to płytę roku bez problemu się ułoży. Ostatecznie lepiej żeby rzucal więcej numerów niż mniej 
I ty naprawdę myślisz, że on się zajmuje kwestiami technicznymi? To jego management odpierdala taką amatorkętomeczek2301 pisze: ↑06 sty 2022, 17:41 hahahhaha co za dzban, tylko jeden człowiek mógł coś takiego zrobić![]()
![]()
![]()
CZARNY MERCEDES, AUDI RS6
ZAPACH JEST HERMES, JADĘ DOWN-TOWN-TOWN-TOWN
a wy se tymka puscie hee (to drobny zarcik jbc)
ZAPACH JEST HERMES, JADĘ DOWN-TOWN-TOWN-TOWN
Spoiler

You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
Prady dresy, czapka Dior
Dziesięć nut w jeden dzień, tak jak Migos
Lil Durk lifestyle, żaden fake shit
Wszedłem z Belvederem w nowy spaceship
Dziesięć nut w jeden dzień, tak jak Migos
Lil Durk lifestyle, żaden fake shit
Wszedłem z Belvederem w nowy spaceship
- marco_pantani
- benzoabuser
- Zbanowany
Tak jak się śmiałem z schwesty i początku tegi bitu to reszta kawałka, czyli ta w wykonaniu sebka zajebista
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
Powww kawałek roku, a mamy początek stycznia 
już spadł ten z większą liczbą wyświetleń
I jak to Rafa napisał, "mam nadzieję że do niedzieli będzie". Dobrze że nie napisał której niedzieli.marco_pantani pisze:klip musi być poprawiony
bo wiece
sentino sie zgrywal
Sebastian pierwszy raz w historii z #1 na spotifaju

Spoiler

Gruba topka. Bit z Powww od początku mi się kojarzył z hitem Ronniego Ferrariego.
Jak słucham sobie teraz snippetu Pow, który jest na ig Sebka czy na yt to tam też już są te przyciszenia na jego zwrotce i nie słychać tak bardzo wysokich tonów, ale to chyba tylko kwestia nagrywania telefonem. Może dlatego tamta wersja lepiej siedziała. Nie wiem czy faktycznie coś zmieniali w tym bicie, ale nie jestem pewny czy na story gdzie tańczył z Ewką nie było jeszcze inaczej.
Jak słucham sobie teraz snippetu Pow, który jest na ig Sebka czy na yt to tam też już są te przyciszenia na jego zwrotce i nie słychać tak bardzo wysokich tonów, ale to chyba tylko kwestia nagrywania telefonem. Może dlatego tamta wersja lepiej siedziała. Nie wiem czy faktycznie coś zmieniali w tym bicie, ale nie jestem pewny czy na story gdzie tańczył z Ewką nie było jeszcze inaczej.
HWDP kurwo - nique la police
Jebać ich przekaz, FREE PALESTINE
Ja nie będę już pierdolił o pożyczkach
Koniec z tym gównem, i just wanna get ma dick sucked
mega męcząca płyta