imo wielki props ze chlop majac 38 lat na karku inwestuje pieniazki zeby o siebie dbac i dalej wygladac jak chad a nie kurwa zakola na pol lba, krzywe zeby i dresy pumy wytarte na dupie
45 taki spoko utwor btw
pomiedzy metroseksualnym narcyzem, a zakolakiem w dresach puma jest calkiem spora przestrzen na zadbanego, swiadomego i przystojnego mezczyzne, no ale chuj tam
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
@benzoabuser
Myślałem o tym, ale założyłem że jak zobaczy diho spakuje walize jeszcze tego samego dnia i pojedzie szukać wielkiego orangutaniego pencicha żeby zaznać tej kosmicznej rozkoszy. Z perspektywy czasu żałuję bo dzielić dupę z dihem to jak wygrać na loterii
MalkoNTENT pisze: ↑31 gru 2021, 17:30
Ciekawe w ogóle jak Maleńczuk się odnosi do tej współpracy. Bo na razie jak z Sousą, całe forum o tym numerze a on cisza, zaraz wrzuci na insta zdjęcie Sentino które znajdzie w Google, podziękuje i wroci do jakichś pudelsów
malenczuk to w te "wspolprace" mial pewnie mniejszy wklad, niz sie wiekszosci wydaje. nie wiem nawet czy to z nim trzeba sie bylo dogadywac, bo ten numer "ostatnia nocka" to po pierwsze cover, a nie autorska piosenka malenczuka, bo drugie to nie jest kawalek z jego plyty, tylko yugopolisu czyli takiego tworu z polskimi wersjami jugoslowianskich hitow
Przecież malenczuk nawet nie wie ze coś takiego powstało, to patus , który od zawsze gardził rapem( jak ktoś oglądał idola z nim w jury to pewnie pamieta jego podejście do rapu) a sentino to kurwa niezły kretyn , walić sobie gruchę ze się dało refrenik do covera takiego śmiecia jak malenczuk
Powiedziane na odpierdol, żeby więcej mu dupy nie męczyli. Chociaż może coś w tym jest, ostatnio na grupie sikarios latało w komentarzach krótkie nagranie voice-message, w którym sentino gadał: ,,Słuchaj no, ja w tym roku będę w wakacje nagrywał album z Malikiem, więc proszę nie pisz do mnie takich rzeczy" czy coś w tym stylu, ale dość szybko spadło z rowerka.
Biorąc pod uwagę że Malik zapowiada 4 płyty/epki na 2k22 to obstawiam że jedna z nich to płyta Gm2l na której pojawi się Seba, tym bardziej że chłopaki się już pogodzili w okolicach połowy 2k19 i od tamtego czasu coraz więcej jest przesłanek że reunion gm2l jest bliżej niż dalej.