Sentino

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Re: Sentino

Post autor: oldschool »

Trans pełną gębą :rotfl:
Spoiler
Obrazek
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
ksiazenieporzadek

Post autor: ksiazenieporzadek »

@oldschool zrobiłbyś loda sentino?
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Jakbym był gejem/bi to pewnie szybciej Sentino niż przeciętnemu Polakowi 38 letniemu.
Awatar użytkownika
kwrb

Post autor: kwrb »

A właśnie, ktoś kojarzy namiary na tą żyrafę? Kiedyś miałem link do tego sklepu, ale teraz znaleźć nie mogę.
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Z tego co pamiętam, to szukałem kiedyś dla kolegi i okazało się, że ona serio 1k euro kosztowała czy ile tam mówił xD

Więc ja bym tego nie szukał. Tyle, że to rok temu było, więc mogłem już coś pomieszać.
Awatar użytkownika
Jaayu

Post autor: Jaayu »

imo wielki props ze chlop majac 38 lat na karku inwestuje pieniazki zeby o siebie dbac i dalej wygladac jak chad a nie kurwa zakola na pol lba, krzywe zeby i dresy pumy wytarte na dupie
45 taki spoko utwor btw
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

45 to zajebisty utwór
Śnieg Garbatym Nosom
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

pomiedzy metroseksualnym narcyzem, a zakolakiem w dresach puma jest calkiem spora przestrzen na zadbanego, swiadomego i przystojnego mezczyzne, no ale chuj tam :dunno:
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Kadirbaj

Post autor: Kadirbaj »

Jak kiedyś moja była dziewczyna powiedziala żebym wskazał jej przykład przystojnego faceta to jej pokazałem Sentino xD
Awatar użytkownika
PSZ

Post autor: PSZ »

I co ona na to?
Kadirbaj

@PSZ
Widać było po niej że uważa że przystojny i potwierdziła to. Za rapem nie przepadała, mówiła że chamy i prostaki, lubiła pro8l3m
Awatar użytkownika
benzoabuser
Zbanowany

Post autor: benzoabuser »

Mogłeś jej Diho pokazać
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie

!EXTRA ANNOTATION!

ALL OF MY POSTS ARE FICTION
Kadirbaj

@benzoabuser
Myślałem o tym, ale założyłem że jak zobaczy diho spakuje walize jeszcze tego samego dnia i pojedzie szukać wielkiego orangutaniego pencicha żeby zaznać tej kosmicznej rozkoszy. Z perspektywy czasu żałuję bo dzielić dupę z dihem to jak wygrać na loterii
Sprzet

Post autor: Sprzet »

45 piekny kawałek.
Awatar użytkownika
Ema

Post autor: Ema »

moody pisze: 01 sty 2022, 9:44
MalkoNTENT pisze: 31 gru 2021, 17:30 Ciekawe w ogóle jak Maleńczuk się odnosi do tej współpracy. Bo na razie jak z Sousą, całe forum o tym numerze a on cisza, zaraz wrzuci na insta zdjęcie Sentino które znajdzie w Google, podziękuje i wroci do jakichś pudelsów
malenczuk to w te "wspolprace" mial pewnie mniejszy wklad, niz sie wiekszosci wydaje. nie wiem nawet czy to z nim trzeba sie bylo dogadywac, bo ten numer "ostatnia nocka" to po pierwsze cover, a nie autorska piosenka malenczuka, bo drugie to nie jest kawalek z jego plyty, tylko yugopolisu czyli takiego tworu z polskimi wersjami jugoslowianskich hitow
Przecież malenczuk nawet nie wie ze coś takiego powstało, to patus , który od zawsze gardził rapem( jak ktoś oglądał idola z nim w jury to pewnie pamieta jego podejście do rapu) a sentino to kurwa niezły kretyn , walić sobie gruchę ze się dało refrenik do covera takiego śmiecia jak malenczuk
pieschrodingera

Post autor: pieschrodingera »

Ema pisze: 02 sty 2022, 0:03 Przecież malenczuk nawet nie wie ze coś takiego powstało
Jak to nie, jak to normalnie po streamingach lata wszędzie itp. Może udziału w tym nie brał, ale poinformowany musiał być.
tbc
wejti

Post autor: wejti »

https://www.youtube.com/watch?v=9yk_909 ... LTVSNIPPET
ciekawe co się kryje za słowami "wszystko w swoim czasie"
Awatar użytkownika
Koi

Post autor: Koi »

Powiedziane na odpierdol, żeby więcej mu dupy nie męczyli. Chociaż może coś w tym jest, ostatnio na grupie sikarios latało w komentarzach krótkie nagranie voice-message, w którym sentino gadał: ,,Słuchaj no, ja w tym roku będę w wakacje nagrywał album z Malikiem, więc proszę nie pisz do mnie takich rzeczy" czy coś w tym stylu, ale dość szybko spadło z rowerka. :dunno:
Awatar użytkownika
SentoAlainDelon

Post autor: SentoAlainDelon »

Biorąc pod uwagę że Malik zapowiada 4 płyty/epki na 2k22 to obstawiam że jedna z nich to płyta Gm2l na której pojawi się Seba, tym bardziej że chłopaki się już pogodzili w okolicach połowy 2k19 i od tamtego czasu coraz więcej jest przesłanek że reunion gm2l jest bliżej niż dalej.
Stoner Simpson

Post autor: Stoner Simpson »

Sentino i malik to dwie największe kurwy w pl rapie i wszyscy powinni z nich drzeć łacha za te wszystkie Krzywe akcje :lol:
ODPOWIEDZ