Sentino
- nihil Novi
Re: Sentino
Wiekszosc sie jara zwrotka Sentino. Ale to jak polecial refen zasluguje na

- FruitOffTheWall
o kurwa mocne 
gbs na klipie

gbs na klipie
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Najlepsza numer Sentino od Czary Mary,ladna zwrotke pod temat dojebal 
prosty przekaz
Dziękuję Sentino, ciekawe jakie Ekipa życzenia złoży użytkownikowi @ksiazenieporzadek pozdro
- MalkoNTENT
Ciekawe w ogóle jak Maleńczuk się odnosi do tej współpracy. Bo na razie jak z Sousą, całe forum o tym numerze a on cisza, zaraz wrzuci na insta zdjęcie Sentino które znajdzie w Google, podziękuje i wroci do jakichś pudelsów
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
A co ma się odnosić, dzieciakom się podoba to niech słuchają. Pewnie uznał że sentino jest w porządku i pozwolił mu działać
losowo najebany wchodzę na ig a tam sentino na balkonie napierdala ze spluwy w niebo podczas fajerwerek

On kurwa z tymi wyregulowanymi brwiami, zabkami i trimem coraz bardziej upodabnia sie do Kena z Barbie albo transa 
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
- benzoabuser
- Zbanowany
^ 
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
Mordo, król jest jeden
Chłop mimo 38 lat na karku coraz bardziej przystojny się robi, a Polak powie że dbanie o siebie to wyglądanie jak trans.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- SentoAlainDelon
malenczuk to w te "wspolprace" mial pewnie mniejszy wklad, niz sie wiekszosci wydaje. nie wiem nawet czy to z nim trzeba sie bylo dogadywac, bo ten numer "ostatnia nocka" to po pierwsze cover, a nie autorska piosenka malenczuka, bo drugie to nie jest kawalek z jego plyty, tylko yugopolisu czyli takiego tworu z polskimi wersjami jugoslowianskich hitowMalkoNTENT pisze: ↑31 gru 2021, 17:30 Ciekawe w ogóle jak Maleńczuk się odnosi do tej współpracy. Bo na razie jak z Sousą, całe forum o tym numerze a on cisza, zaraz wrzuci na insta zdjęcie Sentino które znajdzie w Google, podziękuje i wroci do jakichś pudelsów
Odrabia straty. Wyświetlenia kręcą mu się coraz lepiej, niezła kooperacja, ciuszki. Jak na moje to po tylu akcjach co odjebał ma stilo ugruntowane w Polsce na tyle, że jak wszystko pójdzie dobrze zbuduje sobie fajny fanbase. Oby nie zapomniał że ludzie tak szybko nie zapominają, i że musi pozostać przez jakiś czas bezprzypalowy żeby to się udało. Teraz sprzeda kilaset płyt ale jak będzie konsekwentnie robił muzykę, myślę że kilka tysięcy może tego opchnac. Może jakiś koncept album? Ale z jakimś konceptem z prawdziwego zdarzenia. Wpadło mi do głowy na przykład zrobienie albumu o jakimś konkretnym przestępstwie, i opisanie go w każdym z kawałków z perspektywy osób uczestniczących w nim. Typu np w przestępstwie ma udział wziąć kurwa, i goście przychodzą do alfonsa po te kurwę i kawałek z opisem tego co myślał wtedy alfons, co myślała kurwa itp
mozna dbac o siebie i wygladac mesko i przystojnie nie upodabniajac sie do transa. Niestety senti wyglada po prostu coraz bardziej sztucznie co jest domeną powyzszych
świadomość swojej ignorancji