Sentino

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kadirbaj

Re: Sentino

Post autor: Kadirbaj »

Oh, miałem na myśli kogoś, kim teoretycznie mógłby być ktoś pokroju Sentino, gdyby nie był Sentinem. Ujmę to w ten sposób, masz 2 kucharzy, oboje pracują w ekskluzywnych restauracjach, oboje w pracy piją, ale jednemu raz na jakiś czas zdarzy się coś przypalić, a drugi zawsze serwuje idealne danie. To cały czas wyśmienite restauracje, i obaj są świetnymi kucharzami, ale ten drugi nie przypala. Z początku myślałem że Sentino będzie tym drugim. Niech lata i pije, to tylko dodaje mu autentyczności, ale gdyby jeszcze te produkcje pozostawały na najwyższym poziomie to smak byłby głębszy prawda? Autentyczny żul który dba o każdy najmniejszy detal mimo żulostwa to byłoby niespotykane.
Awatar użytkownika
NSX

Post autor: NSX »

cyniu pisze: 28 gru 2021, 11:54 Ci słuchacze ze zdjęcia to młodzi Sicarios, w przyszłości mogą to być również żołnierze wysyłani kiedy Sentino tylko zechce.
ci mlodsi sluchacze to nowe paliwo, ktore trzeba wykorzystac zeby pchac to w gore ciagle, a nie plakac jak jakis instabloger w dupe zajebany pierdolony

@up
ale ty chcesz jakas swoja utopijna wizje swiata nam przedstawic, nikt cie tutaj nie zmusza do jedzenia przypalonego
oyama pisze: 22 paź 2022, 20:13boli was wielki King Sento
JEŚLI JESTEŚ TAKA PIĘKNA TWOJA DUPA WIELKA
TWERK TWERK SUKO RÓB TWERK
Kadirbaj

@NSX
Ziomek, zadbanie o mix na poziomie mając mnóstwo pieniędzy, to nie jest utopia, o czym ty mówisz. A co do przypalenia, to właśnie tłumacze ci że zjadłem, ale tylko z wierzchu, rozmyślając przy jedzeniu co trzebaby zrobić żebym mógł opierdolić w całości, a miałem apetyt na całe danko. Dodam jeszcze że na ten moment w każdej knajpie przypalone, a faktycznie fantazjuje o miejscu w którym przypalone nie jest, lubię tworzyć ideały, tak działa mój mózg, nic nie poradzę, nie podnoś głosu proszę bo ja nie podnoszę(joł) + mi chodziło konkretnie o sytuację zmiany postrzegania wizerunku artysty przez potencjalnego słuchacza na podstawie jakichś przyczyn i w obrębie tego zagadnienia chciałem się zamknąć. Dla mnie jako artysty gdybym nim był ważna byłaby informacja na temat tego co sprawia że mój wizerunek się pogarsza, GDYBY ktoś był zainteresowany budowaniem wizerunku spontanicznego - jednak od linijki, co cześć z ludzi mogłaby docenić.
alcomae

Post autor: alcomae »

Nowa federacja freak fight wrzuciła zajawke z Sebastianem na stories. "Jestem w moim prime tak jak Amazon". Nazwa federacji to PRIME MMA.
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

ale po co mialby wydawac hajs na mix, skoro tworzenie muzy nie zwraca mu sie z duza nawiazka? Jego plyty fizyczne nie sprzedaja sie w duzych ilosciach, a tyle krazkow co on sprzedaje, to Filipek moglby obrocic podczas koncertu na swieto kwiatow, owocow i warzyw. U niego liczy sie streaming, ktory bedzie sie krecil bez wzgledu na jakosc muzyki, bo nikt z jego nowego fanbejsu nie zwraca na to uwagi

muzyka dla polakow jest tylko dodatkiem do pisania tekstow dla szwabow, bo to jest jego glowny zarobek i to jemu sie oplaca najbardziej
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Ja bym chciał dobry mix i master, ale niestety Sebek nie jest do końca normalny (i pewnie dlatego tak dobrą muzykę nagrywa). To jak pisanie do Lygrysa żeby nie kupował gier na Switch, a odłożył trochę hajsu. Jak się będzie Sentino cisnąć, to się obrazi i zniknie jak Lygra z forum.

Był już taki czas, że myślałem, że "no to niech wypierdala", ale jednak za bardzo lubię jego muzykę i niech będzie jaka jest, jak inną opcją jest tylko, że nie będzie w ogóle.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
ksiazenieporzadek

Post autor: ksiazenieporzadek »

oyama pisze: 28 gru 2021, 16:36 ale po co mialby wydawac hajs na mix
bo to są groszowe sprawy, a teraz na mix też trzeba kłaść kwit
Kadirbaj

oyama pisze: 28 gru 2021, 16:36 ale po co mialby wydawac hajs na mix
Dla szacunku. Dla dopełnienia wizerunku, i po to żeby ludzie którzy potrafią docenić takie rzeczy je docenili.
Żeby tacy goście na forum, jak ja, nie mieli się do czego dojebać, i zamiast pisać posty o chujwym mixie, pisali o profesjonalizmie, po to żebym słuchając ZL widział tam gangstera profesjonalistę w każdym calu, a nie tylko gangstera. I chyba najważniejsze - po prostu dla samego siebie. Ja stawiam hipotezę, że lepiej jest (jeśli ma się do tego warunki), być postrzeganym lepiej niż gorzej a do tego to się sprowadza. Rozpisuje się trochę, ale to moje początki na forum, więc wyrażam swoje zdanie jak najdokładniej, żeby być dobrze zrozumianym. Pierwsze posty o Sentino dotyczą pierwszego odsłuchu i wrażeń z niego, jest chronologicznie, jednym z wrażeń był chujowy mix i następstwa wizerunkowe czego dotyczą dalsze wywody.
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

narka
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Awatar użytkownika
filipthekiddo

Post autor: filipthekiddo »

zacznijmy od tego, że sentino nie ma mnóstwa pieniędzy xD
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

Ale przecież nawinął już w 2014: 50 koła mordo, sztywno 200 koła, nie chce mi się w to wierzyć, ale czyżby Sentino skłamał?

Nie jest tak, że doszedł do wszystkiego ciężką pracą własnych rąk, a teraz może swobodnie szydzić z Polaków, którzy piją Kroplę Beskidu?
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Willxc

Post autor: Willxc »

filipthekiddo pisze: 28 gru 2021, 19:18 zacznijmy od tego, że sentino nie ma mnóstwa pieniędzy xD
no to stary mu daje na takie życie które prowadzi czy co? wiadomo, że mnóstwa nie ma, ale żyje sobie jak chce w słonecznej hiszpanii pisze sobie dla niemieckich raperów nagrywa sobie piosenki po polsku i ma wyjebane jajca, czego więcej chcieć?
karoloko

Post autor: karoloko »

Wy jesteście jacyś naiwnie głupi albo znacie Alwareza od paru tygodni
mbunt

Post autor: mbunt »

Willxc pisze: 28 gru 2021, 20:32 no to stary mu daje na takie życie które prowadzi czy co?
uważam ze w dużym stopniu tak, gdzies migało ze jego ojciec jest właścicielem firmy która zatrudnia kilkaset osób, do tego ostatnio na live’ie opowiadał ze zarobi w końcu kasę na rapie i ojciec go przestanie uważać za porażkę czy coś w tym stylu

to by się zgadzało z tym ze mimo porażek i chlania jakoś zawsze laduje na cztery łapy, moim zdaniem nawet jeżeli nie dostaje od ojca kasy na codzień to w przypadku upadków dostaje od niego finansowy dupochron

stad tez moim zdaniem niechęć wielkiego sicario do inwestowania pieniędzy w swoją muzyke, to po prostu nie są jego pieniądze
zapraszam do sprawdzenia
https://youtu.be/5s5QPZM7Pec
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
koxefer

Post autor: koxefer »

Willxc pisze: 28 gru 2021, 20:32
filipthekiddo pisze: 28 gru 2021, 19:18 zacznijmy od tego, że sentino nie ma mnóstwa pieniędzy xD
no to stary mu daje na takie życie które prowadzi czy co? wiadomo, że mnóstwa nie ma, ale żyje sobie jak chce w słonecznej hiszpanii pisze sobie dla niemieckich raperów nagrywa sobie piosenki po polsku i ma wyjebane jajca, czego więcej chcieć?
Życie w słonecznej Hiszpanii wcale w tak dużo nie kosztuje, a to co widzimy to pewnie najbogatszy wizerunek jaki może wykreować. Tak jak influencerki latają na wakacje i bookuja super hotel na jeden dzień żeby najebać zdjęć (i wrzucać przez cały wyjazd), a reszta w jakimś normickim airbnb.
Mój ojciec z Santiago Latino, a twój stary pijany Grzesio
freeRivaldo
Kadirbaj

Ja kiedyś zrobiłem pierś z kurczaka nadziewana bobem i wrzuciłem zdjęcie dania na Instagrama
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

I to jest flex
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Kadirbaj

Flex to by był gdybym do tego kuraka miał sztućce. Kurak to co najwyżej swag, czyli taki raczkujący flex. Co do Sentino - w tym momencie obojętnie co skąd i jak, ale wydaje się jakby gościu zaczynał się rozpędzać na nowo. Jeżeli nie popełni znów tych samych błędów może coś zarobić. I wygląda zadziwiająco dobrze jak na te swoje 4 dychy, starzeje się z klasą
Awatar użytkownika
koxefer

Post autor: koxefer »

czekam skad bedzie czwarta kariera zaczynana
Mój ojciec z Santiago Latino, a twój stary pijany Grzesio
freeRivaldo
ODPOWIEDZ