Laikike1 x Soulpete - KILLIN (2021)
Re: Laikike1 x Soulpete - KILLIN (2021)
Zajebista płyta, w pierwszym kawałku trochę zdziwił bit ale się wczułam, numer o piwkach trochę dziwny ale uśmiechnęłam się w sumie
brakowało mi tego, to jest dobry laik, ulubiony kawałek silli billin
Wszystkie moje posty to fiksja
- Ezio_Wroclaw
No Still Billin kozacko przewinięte, bit się wkręca jak śruba. A dla mnie właśnie Pillim najsłabszy numer, jak to Spensi słusznie ujął "Bonus Track w środku płyty"
Nulla è reale, tutto è lecito.
https://musicxperienceblog.blogspot.com/ - maja pisaninka.
RateYourMusic
taki numer byłby spoko, jakby płyta w połowie zmieniała klimat na inny
najfajniejszy kawałek cancer culture, ale chyba diamondlife lepiej mi siadało
najfajniejszy kawałek cancer culture, ale chyba diamondlife lepiej mi siadało
Oni go tam celowo wjebali na przełamanie myślę, narracyjnie pasuje bo track wcześniej jest melanż opisany i jest takim momentem nabrania powietrza/słońca. Ma to efekt faktycznie tego bonus tracka i pewnie kiedyś bym się fochal że chyba was pojebało kurwa i wypierdolił to na koniec płyty, ale obecnie mam podejście że szanuję to jak ułożone są tracklisty i taki układ uznaje za oficjalną narracje płyty.
Bardzo przyjemna płyta. Niezła treść, piękne słowa i rymy, bity pasujące do treści i delivery. Props
od dawna nie mogę słuchać jego pierdolenia z egzaltowanym flow obok bitu, no ale przyznam że willin fajny numer
plusik za ograniczenie grafomanii w tekstach względem poprzednich dokonań, w końcu chyba skumał że żaden z niego lupe fiasco
plusik za ograniczenie grafomanii w tekstach względem poprzednich dokonań, w końcu chyba skumał że żaden z niego lupe fiasco
AND NOW I'M IN A SHARK TANK
RAP GAME TOM HANKS
RAP GAME TOM HANKS
Momentami ciężko skleić o chuj mu chodzi, ale wtedy następuje efekt "starego gurala" gdzie rymy i słowa są tak dźwięczne, że w sumie masz gdzieś znaczenie, następnie wjeżdża jakiś oneliner z piękną życiową radą i jesteś kupiony.
Ktoś wie czemu ze spotka spadło?
- zemsta1camzata
bo jest gównem jebanym, że szkoda serwerów marnować na to
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
Pete jakiś czas temu pisał, że sam dokładnie nie wie, bo to Laik wrzucał na własną rękę
no miałoby to sens bo instrumentale które wrzucił Pete się ostały