Reprezentacja Polski [banda chuja]
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- FruitOffTheWall
- Zbanowany
Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]
sam sie wypisał z bractwa
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Blasiego chyba daloby sie wyciagnac, a Carrera w Spartaku wygral lige, gral z nimi w LM, rozk pozniej zajeli 3 miejsce, byl tez 4 lata w sztabie Conte w Juventusie i w kadrze Wloch. Jakby nie patrzec, Spartak mial w Rosji wtedy mocniejszych rywali do tytulu, niz Basel w Szwajcarii. Gorszy by raczej nie byl, ja bylem zwolennikiem Lagerbacka, z tego co piszesz wychodzi, ze bylby nawet tanszy.
Ostatnio zmieniony 26 gru 2021, 17:29 przez azar, łącznie zmieniany 1 raz.
Eldoka pozdrawia wszystkich pis jol
-
MalinowyJogurt
Dziwi mnie to dalsze poparcie dla Sousy wśród wielu osób, które nie umieją się przyznać, że gościu wcale nie jest taki idealny. Sam go popierałem, uważałem jego decyzje za racjonalne, ale im dalej w las tym gorzej. Ja tam się cieszę ze zmiany jak już z nim i tak nie ugramy to oby jak najszybciej zostalo ogłoszone nowe nazwisko
Dobrze, że przed barażami. Nie przepadam za Sousą. Liczę na Nawałkę, jak ktoś wspomniał.
Chyba nikt nie mówi że był idealny, dziennikarze to raczej wniebowzięci. Tylko jestem ciekaw jak będzie wyglądał dalszy plan, kto przyjdzie i jak idealnie to poustawia do marcowych baraży.MalinowyJogurt pisze: ↑26 gru 2021, 17:28 Dziwi mnie to dalsze poparcie dla Sousy wśród wielu osób, które nie umieją się przyznać, że gościu wcale nie jest taki idealny. Sam go popierałem, uważałem jego decyzje za racjonalne, ale im dalej w las tym gorzej. Ja tam się cieszę ze zmiany jak już z nim i tak nie ugramy to oby jak najszybciej zostalo ogłoszone nowe nazwisko
Czasu sporo, polska myśl szkoleniowa mocna, wjadą atmosferovicie, Grosik odżyje i lecimy z Rosją na całego.
Przecież to jest taka beka ze z tego nie wytrzymam
typ miał zbawić polska repre i pierwsza okazja spierdala 
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
- Cz4rny1337
- Moderator
Skutki roku przebywania w Polsce, od razu człowiek marzy o Brazylii………

On nawet nie przebywał w Polsce, tylko pracował zdalnie
Chujowa akcja i niepotrzebnie kłamał, ale ogólnie to mu się nie dziwię jak ma zarabiać więcej, ma kontrakt na lata a nie na trzy ostatnie miesiące, praca w kraju gdzie jego język jest głównym, no kurwa, to nie Polak żeby się jakoś utożsamiać z nami tylko dają więcej to idzie.
Frajerska akcja Sousy i tyle.
Jebać 60 do spodu Mati prawilnie
Eldoka pozdrawia wszystkich pis jol
mati alvarez
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
ja pierdole to espresso z matim to już jest dla mnie klasyk jak testoviron, wjazd na portugalską nacje, jan paweł drugi, cash cash cash, buduj pan boiska dla dzieci, wyjazd panie sousa
pokłony panie Borze

pokłony panie Borze
mundialopsychoza
siwy bajerant, thank you for your question, religia, postawa, zdjęcia z fatimy 
Peter Nowak niech wbija
najgorsze że Staszka dopiero co zwinęli do Ferenczwarosz