Brudne Serca - TBA (24.12.xxxx)
Re: Brudne Serca - TBA (24.12.xxxx)
czekam z ręką w gaciach jak co roku
ze wam nie wstyd takiego bezbeka podbijac znowu
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫
Pan maruda przyszedł
Będzie podbijane co roku i bardzo dobrze
Będzie podbijane co roku i bardzo dobrze
To tradycja narodowa jak pieprzony karp i kutia
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Już nie mogę się doczekać tych fejkowych linków do albumów.
Dla mnie tradycją jest czekanie na album, zjebane prowokacje są nudnymi bezbekami od lat.
Dla mnie tradycją jest czekanie na album, zjebane prowokacje są nudnymi bezbekami od lat.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Słowo dla to dla mnie THE świąteczny kawałek jest
Pamiętam wypowiedź Smarka przy okazji gościnki u Que i powiedział wtedy, że ma dość rapu na kolejne 10 lat, więc bardziej okolice 2030.
Mimo to, jak co roku sprawdzę temat na forumku, żeby zobaczyć co jest w fejkowych linkach przy odpalonym Słowo dla.
Mimo to, jak co roku sprawdzę temat na forumku, żeby zobaczyć co jest w fejkowych linkach przy odpalonym Słowo dla.
cyk
Święta daleko od domu, ale będę odświeżał w miarę możliwości. To będzie ten rok, róbcie skriny
Zaraz Wam poblokuje komentarze pod Brudnymi jak będziecie znowu spamować xD
Co roku siadaliśmy jak do telenoweli, żeby wyczekiwać właśnię tę płytę. Fenomen socjologiczny, ile rzeczy można było przypisać tym wigiliom podczas ich trwania, że wciąż można się wybić ewidentnie bez wytwórni, że BRD SRC są ludźmi rzetelnymi, solidnymi, posłańcami wielkich utworów, wielkich nadziei. Zaczynali jako pryszczaci idole, którzy mieli nas prowadzić jako ambasadorzy wspaniałego skoku muzycznego do Europy, fenomen społeczny. Przecież my dzięki tym wigiliom żyliśmy życiem zastępczym, były powodem ogromnej zbiorowej radości. Dały nam wiele, bardzo wiele. Mam nadzieje, że z tej młodzieży, która ma dziś aspirację, która słuchała BRD, tak jak w całej Polsce, tak jak Król Podziemia Jimson, który powiedział, że Smarki go natchnął, że uwierzą, że nie zmarnujemy tego fenomenu jaki się stworzył podczas każdej wigilii, tego fenomenu popularności. I ta wielka radość nas ludzi, którzy wiernie czekali, krzycząc skącząc gdy to w końcu jebło.
Pozdrawiam
Co roku siadaliśmy jak do telenoweli, żeby wyczekiwać właśnię tę płytę. Fenomen socjologiczny, ile rzeczy można było przypisać tym wigiliom podczas ich trwania, że wciąż można się wybić ewidentnie bez wytwórni, że BRD SRC są ludźmi rzetelnymi, solidnymi, posłańcami wielkich utworów, wielkich nadziei. Zaczynali jako pryszczaci idole, którzy mieli nas prowadzić jako ambasadorzy wspaniałego skoku muzycznego do Europy, fenomen społeczny. Przecież my dzięki tym wigiliom żyliśmy życiem zastępczym, były powodem ogromnej zbiorowej radości. Dały nam wiele, bardzo wiele. Mam nadzieje, że z tej młodzieży, która ma dziś aspirację, która słuchała BRD, tak jak w całej Polsce, tak jak Król Podziemia Jimson, który powiedział, że Smarki go natchnął, że uwierzą, że nie zmarnujemy tego fenomenu jaki się stworzył podczas każdej wigilii, tego fenomenu popularności. I ta wielka radość nas ludzi, którzy wiernie czekali, krzycząc skącząc gdy to w końcu jebło.
Pozdrawiam
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
XDDD
Ostatnio zmieniony 13 mar 2023, 9:51 przez DeDoK, łącznie zmieniany 1 raz.
Tradycyjnie - melduje się! 
- Prison_Break
lecą czasy jak dzikie, razem z nimi rosną tyłki naszych rówieśniczek
witam w tym pięknym dniu
witam w tym pięknym dniu
Mam najlepszych rodziców, bez kitu
Trwają razem mimo pieprzonych zgrzytów
Szukasz idoli, chcesz mieć wzór w życiu?
Słowo dla moich, moich rodziców
Trwają razem mimo pieprzonych zgrzytów
Szukasz idoli, chcesz mieć wzór w życiu?
Słowo dla moich, moich rodziców
Jestem tu, czekam jak co roku.
-
tomeczek2301
czekanko
to ten rok czuje to
Czekam na hostingową paczkę z plikiem podpisanym brudneco jestcięte.mp3 aka dissymajkiklub.
RapCelownik.pl - Najwięcej Treści o Muzyce Rap i Kulturze Hip Hop