MMA panowie MMA
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: MMA panowie MMA
Gamrot na 12tym miejscu w rankingu. Nie za bardzo ma z kim walczyć z zawodników wyżej numerowanych, bo gdzieś tam w tle lata info, że będzie walka Gillespie vs Ferguson. A reszta chyba zbyt medialna póki co. RDA wątpię, żeby chciał. Więc raczej mniej opłacalna walka na horyzoncie.
Obok siebie w rankingu ma Fizieva i Tsarukyana, według mnie duże szanse na walkę z którymś z nich, myślę, że dużo lepiej dla Gamera byłoby walczyć z RDA czy rozbitym Fergusonem, ale ten drugi odpada, a szansę na walkę z RDA małe, on pewnie będzie chciał kogoś z topki jeszcze, szczególnie, że miał walczyć z Islamem, na Chandlera też za wcześnie jeszcze (nie zdziwię się jak jego zestawią z RDA), a Hooker ponoć migruję do piórkowej. Ewentualna wygrana z którymś z tych dwóch i tak zapewne dałaby mu okolice 8 miejsca w rankingu i perspektywę na kolejną walkę już ze ścisłą topką. Natomiast jeśli dojdzie do walki z którymś z tych dwóch to nie będzie kolejnego wiekowego rywala po serii porażek tylko rywal wchodzący w swój prime podobnie jak Gamer i według mnie będzie to dużo cięższe wyzwanie od Ferreiry, szczególnie ruski armeńczyk może być ciężki do przejścia. Pewnie i tak niedługo się dowiemy z kim walczy 
Nie pal jointów, nie pal wiader, pal aluminium i majkę czasem walnij w kabel
chyba Najmana już łatwiej polubić niż Narkuna po tym wywiadzie ...gamoń okrutny no i Materla wyzywający Soldica 
co ten Narkun gadał bo nie ogladałem?
Lista forumowych najmanic.: jAg, art, moltisanti,camzat
- PeterStillNinety's
- WNB Weteran
Oglądam te gale od ładnych kilkunastu lat i chyba już tego nie rozumiem W walce wieczoru w mojej opinii wygrał Borys. Miał ciosy miał obalenia itd Co prawda żadnej krzywdy po tych obaleniach Marianowi nie zrobił, ale obalenia są przecież punktowane.
@instinkt jak to widziałeś ?
@instinkt jak to widziałeś ?
Kontuzje brak sportu byłem wyczerpanym wrakiem dziś powracam po swój łup jak pirat w ręce z hakiem
nie oglądam tej chujowej federacji od jakichś 5 lat albo i lepiej
w sensie oprócz jakichś pojedynczych walk
ale ta mnie nie zainteresowała na tyle żeby szukać repa z niej
w sensie oprócz jakichś pojedynczych walk
ale ta mnie nie zainteresowała na tyle żeby szukać repa z niej
- PeterStillNinety's
- WNB Weteran
Przecież on się kompromituje od lat Jeszcze tekst, że jego osoba budzi kontrowersje tak jak każdy wielki mistrz
Kontuzje brak sportu byłem wyczerpanym wrakiem dziś powracam po swój łup jak pirat w ręce z hakiem
oczywiście ze Marian wygral walke, punktacja 3-2 jak najbardziej prawidlowa. elegancko kontrolowal stojke, bronil obalen, nie dawal skracac dystansu, Borys jedyne co robił to obalał i się przyklejał, starczyło żeby wygrac dwie rundy
narkun oczywiście papierowy mistrz od zawsze, zadufany pajac i słaby zawodnik, więc dobrze bo przyda się odświeżenie w tej kategorii. blokował ciosy twarzą przez 5 rund i się dziwi, że przegrał
podbijam, co mówił po walce?
narkun oczywiście papierowy mistrz od zawsze, zadufany pajac i słaby zawodnik, więc dobrze bo przyda się odświeżenie w tej kategorii. blokował ciosy twarzą przez 5 rund i się dziwi, że przegrał
podbijam, co mówił po walce?
- PeterStillNinety's
- WNB Weteran
https://www.polsatsport.pl/wiadomosc/20 ... _najnowsze
Wiadomo, ze koega i nie jest obiektwny no ale..."Gamer" zamieścił na Instagramie planszę ze statystykami pojedynku, które pokazują, że w ciągu 25-minutowego boju lepsze liczby wypracował jego kolega z maty. "Kontrola pod siatką, presja do przodu i inicjowanie akcji cały czas. Co więcej trzeba zrobić, żeby wygrać?" - napisał Gamrot.
-
Stoner Simpson
Mankowski wygrał ten co wyżej napisał ze Marian to chyba jakiś Janusz, co do kolejnego przeciwnika dla Gamrota to liczę na Pimbletta bo jest w zasięgu Gamrota czego nie można powiedzieć o Fizievie
zeby zostac mistrzem to trzeba obecnemu mistrzowi konkretnie wpierdolic albo go znokautowac a nie miec pare ciosow wiecej w calej walce
-
Stoner Simpson
Z tym ze Marian nic nie robił w tej walce i ani razu nie przechylił szali zwycięstwa na swoją stronę, mankowski kontrolował walkę w stójce i jeszcze robił w połowie każdej rundy takedown po czym kontrolował walkę w parterze, nie wierze ze trzeba takie coś komuś tłumaczyć
co ty pierdolisz, rozumiem, że to pierwsza gala mma którą oglądałeś w życiu, ale to nie znaczy, że musisz robić z siebie eksperta i nazywać innych januszami. nie kontrolował walki w stójce przez sekundę, wszystkie próby skracania dystansu kończyły się rzuceniem do nóg, Marian nie wchodził w bitki w krótkim dystansie i elegancko go punktował. a kontrola w parterze polegała na przylepieniu w półgardzie, ani razu nawet nie próbował jej przejść, więc za to przeleżenie właśnie należały mu się dwie rundy i taka była punktacja
walka to walka, bez różnicy czy o pas czy nie, powinien wygrywać lepszy. To jest bazowa idea sportu- ludzie rywalizują na równych zasadach, bez żadnych handicapów bo gość ma na koncie jakieś osiągniecia w przeszłości
*tak generalnie se pierdole, nie nawiązuje do ww. walki bo nie oglądałem pzdr
nie, wystarczy być na tyle dobrym, żeby wygrać na punkty
It's got a hold on me the streets won't let me go I'm in love
Ezio_Wroclaw pisze: ↑05 wrz 2019, 10:10 Jeszcze mi kot o 4.40 wskoczył na mordę, jedyne pussy co tam ostatnio siada.