DLACZEGO REDAKCJA USUNĘŁA NEWSA O NABRANIU SIĘ TEDEGO NA RZEKOMY DISS WDOWY? CZYŻBY TEDE I WIELKIE ŁOJ POGROZILI DUPOWŁAZAMI?
ZAPRASZAM NA PROFIL TEDASHI60 NA INSTAGRAMIE PO INFORMACJE NA TEN TEMAT.
W SKRÓCIE: KTOŚ (MOŻE ZNANY EKIPIE WIELKIE ŁOJ) WKRĘCIŁ MENADŻERA TEDASA, ŻE SŁYSZAŁ DISS WDOWY NA TEDEGO ZATYTUŁOWANY „EKIPA”, PUŚCIŁ W TLE ISTNIEJĄCY KAWAŁEK WDOWY W ZNIKAJĄCEJ WIADOMOŚCI, NAPISAŁ TEKST NA KOLANIE BY BYŁO LEGITNIE, MENADŻER TO ŁYKNĄŁ, TEDE ZACZĄŁ GADAĆ O TYM, ŻE ZNA OSOBY, KTÓRE SŁYSZAŁY TEN DISS XD
Rapowe teorie spiskowe
Re: Rapowe teorie spiskowe
z komentarzy na glamrapie:
Do tego wątku przekleić można posty forumowicza @Rookie aka najebanego shelleriniego
fajna legenda o narodzinach palucha (y)
widziałeś mnie w netflixie, mówisz miły gość?
ja cię nie widziałem, bo szukaliśmy tam rytm i flow
ja cię nie widziałem, bo szukaliśmy tam rytm i flow
- marco_pantani
FruitOffTheWall pisze: ↑11 gru 2021, 21:03 Emano tak jak w tytule jakie znacie teorie spiskowe? Według mnie ten macław cały z nwj to jest syn tedego jak chuj jakiś nieślubny
zwracam honor
Laik tak na prawdę jest rolnikiem o czym nawinął na Rap Addix
Gustaw Bedoesa był na bank pisany przez inną osobę niż to gówno co dawał późniejNigdy nie wychodzę z roli, to najszczerszy tekst
Jaki dałem do tej pory i z tym zrobisz co chcesz
kark to nie debil, mówił mi tak laik
- FruitOffTheWall
@LWD
Kobik – prosze, nie omijaj tego tematu. Opowiedz o tej goracej letniej nocy, o twojej urodzinowej imprezie w klubie Prozak 2.0 podczas ktorej zostales zgwalcony przez swoich kolegow bedacych w mefedronowym cudu, po czym spieprzales taksowka spod kebaba na roku Grodzkiej i pl.Wszystkich Swietych.
Kobik – prosze, nie omijaj tego tematu. Opowiedz o tej goracej letniej nocy, o twojej urodzinowej imprezie w klubie Prozak 2.0 podczas ktorej zostales zgwalcony przez swoich kolegow bedacych w mefedronowym cudu, po czym spieprzales taksowka spod kebaba na roku Grodzkiej i pl.Wszystkich Swietych.
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
-
pieschrodingera
A tą osobą był oczywiście najlepszy polski tekściarz Białas, który pisze też teksty Macie.
tbc
+100pieschrodingera pisze: ↑12 gru 2021, 22:07 A tą osobą był oczywiście najlepszy polski tekściarz Białas, który pisze też teksty Macie.
Top 1 teorii spiskowych.FruitOffTheWall pisze: ↑12 gru 2021, 22:07 @LWD
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
To prawda, z kolei teksty bialasowi pisze szympans po wylewie, ale to tak dla zmylenia tropówpieschrodingera pisze: ↑12 gru 2021, 22:07A tą osobą był oczywiście najlepszy polski tekściarz Białas, który pisze też teksty Macie.
Tak było, ale szympans w końcu poszedł na swoje i tak powstało panteon rekords
https://youtu.be/UD4lt6AOVZQ?si=LOyIBdPJUn8olTdV
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
Ten Typ Mes ppdkochiwał się we Wdowie i dlatego wydał jej album w Alkopoligamii
-
pieschrodingera
no nie wiem, może w ostatnich latach się ujawniło i nie jest to już teoria spiskowa ale zwyczajny powszechnie znany fakt, że prawie cała Alkopoligamia składała się z osób, do których mes czuł coś więcej.
Przecież Wdowa to była dzziewczyna Teodora, który był zresztą jej hajpmenem, a potem wyruchał ją Kuba Knap co doprowadziło do rozłamu
https://youtu.be/UD4lt6AOVZQ?si=LOyIBdPJUn8olTdV
- oKulTywowany
swieza rozkmina kurwa wjechala mi blat ten typ mes alkopoliigamia com ubrania nagrania styl niedoszly szwagier trojmiejskiego maciciela faryzeusza zyda tu nie przypadek gdynska kurwa scena jest mocna wplywowych zydow kurwa odpierdolil na rozkminie niezlej nikosia dyzme rapowego na farmazonie aborcyjnym mial kurwa krewniaka medycznego jakiegos kurwa doktorka od worka pielegniarza od oltarza jak zwal tak zwal i skminial temat od najmlodszych lat przy imprezach rodzinnych wiec kurwa wiedzial co jest piec w lekarskich kuluarach i jak juz zdobyl slawe ale woda i koks mu wypalil neurony to zostaly dziecience wspomnienia gleboko wjebane w dysk twardy nastapil flashback i ruszyl na chytrej rozkmince zydowskiej piotr szmidt po swoj kawalek tortu z truskawka dla kontrowersji i rozglosu nawijajac o skrobance w czasach zamknietych bani a jego kobita wcale nie wyskrobala dzieciaka ktory potem odpierdolil dla rozglosu nikosia dyzme bialoruskiego bo mial to w dna wpisane jak jego stary warszawski hahment

Dodano po 4 minutach 19 sekundach:
obaj maja tendecje kurwa mimiki i movementu jebanego ze zydowska pokornie schylona glowa by wyjebac zaraz bezczelnie z hajsu na rozkminie kurwa spojrzenie spod byka bo juz wie ze ma goja w kiermanie i zaraz zainkasuje kurewsko syty deal i te odstajace uszy zeby slyszec co w trawie pisczy i fryzurka podobna jak stary
Dodano po 3 minutach 29 sekundach:
wiec kurwa na bank platforma obywatelska mieszala w tym calym zajsciu kurwa drewianym mieszadlem zeby pod falszywa bandera konfederacyjnych kurwa pogladow ich tajny czlowiek w piskowskim wojsku splodzony na ich zlecenie przez rapowego ruchacza ktory nawijal o aborcji temat no go dzis odjebal dezerterke i zdestabilizowal euro polityke jednym malym ruchem efekt motyla
nie bez przyczyny zydzi trzymaja trojmiasto i chcieli zestawac lygrysa z szmidtowa
Dodano po 2 minutach 7 sekundach:
wiadomo ze najwieksze wplywy alkopoligami sie zbiegaja kurwa z wladza donlada tuska nie ma co wiecej krecic bania brekdensa z niedowierzaniem tej kurwa co sie dzieje bo widac przejrzyscie kurwa jak przez bryle niezle jak ktos ma wade wzroku ze afera z wdowa i knapersonem to tylko zaslona dymna dla dzialan hiphopowo politycznych
Dodano po 3 minutach 12 sekundach:

/z peja rozjebane bmw po pijaku/ ~chada feat ten typ mes
wiec rozpierdalanie najebanemu niemieckich limuzyn ma w dna

Dodano po 4 minutach 19 sekundach:
obaj maja tendecje kurwa mimiki i movementu jebanego ze zydowska pokornie schylona glowa by wyjebac zaraz bezczelnie z hajsu na rozkminie kurwa spojrzenie spod byka bo juz wie ze ma goja w kiermanie i zaraz zainkasuje kurewsko syty deal i te odstajace uszy zeby slyszec co w trawie pisczy i fryzurka podobna jak stary
Dodano po 3 minutach 29 sekundach:
wiec kurwa na bank platforma obywatelska mieszala w tym calym zajsciu kurwa drewianym mieszadlem zeby pod falszywa bandera konfederacyjnych kurwa pogladow ich tajny czlowiek w piskowskim wojsku splodzony na ich zlecenie przez rapowego ruchacza ktory nawijal o aborcji temat no go dzis odjebal dezerterke i zdestabilizowal euro polityke jednym malym ruchem efekt motyla
nie bez przyczyny zydzi trzymaja trojmiasto i chcieli zestawac lygrysa z szmidtowa
Dodano po 2 minutach 7 sekundach:
wiadomo ze najwieksze wplywy alkopoligami sie zbiegaja kurwa z wladza donlada tuska nie ma co wiecej krecic bania brekdensa z niedowierzaniem tej kurwa co sie dzieje bo widac przejrzyscie kurwa jak przez bryle niezle jak ktos ma wade wzroku ze afera z wdowa i knapersonem to tylko zaslona dymna dla dzialan hiphopowo politycznych
Dodano po 3 minutach 12 sekundach:

/z peja rozjebane bmw po pijaku/ ~chada feat ten typ mes
wiec rozpierdalanie najebanemu niemieckich limuzyn ma w dna
Jebnij się w łeb i idź spać byku.
- marco_pantani
- stratemirat
Widziałem dziś Mesa jak tańczył ze szklanką w ręku na koncercie Enchanted Hunters i nie było to w Mińsku