Araby nie umieja robic latynowskiej muzyki
Malik Montana
Re: Malik Montana
Ciapaty jakies 3 lata za Sentino. Pudruje jej nosek ale rodzina najwazniejsza 
raqz.pl i chuj
kolejne gówno od niego, Malik na dobre się skończyl, miał te swoje dwa lata ale teraz wypad
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫
- afterlight
nie wiem kurwa jak polska scena ma byc szanowana jako jedna z lepszych w europie (po francji niemczech wloszech) jak my myslimy nadal o sobie ze jestesmy huja warci a wlasciwie nie jest tak zle, no bo obecnie to wyglada tak ze jak malik wpierdolil siana na ficzuring to klip wyglada w opcji jakby kurwa prezydent pojawil sie w studiu i fianso pokazywany jest ciagle z malikiem ze o kurwa my gadamy se i sie cieszymy
po takim traktowaniu to sie nie dziwie ze nawet nigdzie na sociale sofiane nie wrzucil tej premiery po prostu ma to w huju xD przyjechal cos nagral nawet nie musial klipu ogarniac bo jakies ziomki z kamerami w studiu stwierdzily ze nie no jak pokazemy ze tu sie lubia chlopaki jest vibe to polska wstanie z kolan
po takim traktowaniu to sie nie dziwie ze nawet nigdzie na sociale sofiane nie wrzucil tej premiery po prostu ma to w huju xD przyjechal cos nagral nawet nie musial klipu ogarniac bo jakies ziomki z kamerami w studiu stwierdzily ze nie no jak pokazemy ze tu sie lubia chlopaki jest vibe to polska wstanie z kolan
muszę kupić sobie buty do biegania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
słabowite, daj se spokój z rapem, zostań przy highlig
Numer disco polo klip disco polo 
hahah bezkitu tak jak ziomek afterlight nawija
a numer kurwa totalnie bezplciowy
a numer kurwa totalnie bezplciowy
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
Ja pierdole, jak można było narobić mi takiego smaka polskim featem z moim ulubionym francuskim raperem, a potem to tak spierdolić
- FruitOffTheWall
props za międzynarodowe kollabo ale numer chujowy
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Króciutka ta zwrotu sofiane , ale hajs od ciapaka pewnie dobry wzial . Malik słabo i powtarzalnie
- marco_pantani
No no, rzeczywiście czołówka producencka to Dio Mudara, już trzy lata temu małolaciki z mojego miasta nawijały na tym bicie, właściwie samplu, ale tego nawet nie można nazwać podobieństwem, to brzmi praktycznie identycznie. Posłuchajcie sami:
Popi.jaku
xDDD nuta tych ziomkow lepsza od nowego malika
- MyEvenement
chujowe, on to robi te numery z generatora chyba jakby nie sofiane to w ogole. a ten klip to mial byc jakis jebany kamien milowy, a to takie slabe.
Mi się podoba, ale to najbardziej generyczny track Malika jaki słyszałem.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
xd
Ciekawe czy Malik zdaje sobie z tego sprawę.
Chłop co rozkminil, nieźle to rozgryzł skubanyafterlight pisze: ↑17 gru 2021, 12:58 nie wiem kurwa jak polska scena ma byc szanowana jako jedna z lepszych w europie (po francji niemczech wloszech) jak my myslimy nadal o sobie ze jestesmy huja warci a wlasciwie nie jest tak zle, no bo obecnie to wyglada tak ze jak malik wpierdolil siana na ficzuring to klip wyglada w opcji jakby kurwa prezydent pojawil sie w studiu i fianso pokazywany jest ciagle z malikiem ze o kurwa my gadamy se i sie cieszymy
- MyEvenement
^ ale coś w tym jest. gosc chyba przyjechał do paryza z hajsem, do studia powpadali sofiane, bosh i w chuj ich sie przez te dwa-trzy tyg przewizjało. Malika ma koneksje w de, więc pewnie dzięki temu mógł liczyć na kontakt z takimi osobami i oni się podogrywali jakiemuś chłopkowi, którego nie znali, a teraz pewnie nie pamietaja ze nagrali cos dla jakiegos ziomka znad Wisły. Podobne ruchy jak robił np. Capo Plaza z Ninho to widać zupełnie inny vibe, widać, że nie jest to ogarnięt na zasadzie hajs-zwrotka (nawet jeśli tak było to kurwa klip nie wyglada jak na klipie malika i ujecia ze studia jakieś z dupy). props dla Malika, że nagrywa z artystami zza granicy, ale takie ruchy to były robione już za czasów lil dapa w prosto czy jeru u rycha, afury i innych, a nie będzie to miało rozprzestrzenienia popularności polskiego rapu w eu. bo i po co ktoś miałby słuchać kurwa żabsona czy łajciora w takiej francji 
- yungXpaproch
refren w tym numerze to refren z "kawasaki" z odzysku