Modowy offtopic
Moderator: wrubel
Re: Modowy offtopic
Ja te same nosze, ale jak już to ciut w dół, nie gore.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
chce kupic mojej nb327 pod choinke i wlasnie nie wiem, ew kupie dwie pary i jedna zwroce 
No tak najlepiej, bo często to od konkretnego modelu zależy. Nike AF1 43 są o wiele szersze niż Nike Air Max 95 43. Ja mam New Balance 997 i takie 42,5 jak jest byłoby idealne, ale 43 jest ok.
No mozna sie wjebac bo ja kiedys mierzac w sklepie kupilem nbki, ktore siedzialy idealnie ale jak nosilem je dluzej niz 4-5h to mialem przejebane bo zaczynaly mnie uciskac, raz jak poszedlem w nich na jakis koncert to pod koniec chcialem je wyjebac do kosza bo nie moglem w nich chodzic 
@KILLIE apka Fittingroom
eluwina mordziole
oprócz zalando jakie strony polecić możecie podobnego typu gdzie można wyrwać w atrakcyjnej cenie łachy hilfigera, laruena etc...
oprócz zalando jakie strony polecić możecie podobnego typu gdzie można wyrwać w atrakcyjnej cenie łachy hilfigera, laruena etc...
Zalando
Zalando Lounge
Gomez
Modivo
Answear
ASOS
Zalando Lounge
Gomez
Modivo
Answear
ASOS
laurena to w tk maxxie duzy wybor jest i props za to, bo konik to jest elegancka jakosc zawsze, czesto fajny design i nie taki logo bombing jak ck, th itd...
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
-
ksiazenieporzadek
do tej listy dodam jeszcze peek & cloppenburg, van graaf, amazon (ale tylko itemy sprzedawane przez amazon, a nie od jakiegoś handlarza na amazonie)
no i pamiętaj, że atrakcyjna cena to jest np 7-8 dych za teesa, czy 130-150zł za polówkę
Oka, dziękówa za pomoc
jakie ubranka do napadania tirow w stylu drillowym? Poza tech fleece
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
-
ksiazenieporzadek
Dresy sicarios
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
czekam na drop w 5/10/15
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
-
Stoner Simpson
To co się chce i co ci się podoba, polecam.
To wiem, ale skoro taki minihejcik poszedł to jestem ciekaw jakie jest uzasadnienie.
ja nie wiem jakie, ale nowy krój tech fleece jest zjebany, są szerokie i workowate
Pewnie takie, że pewnym wieku NIE WYPADA, bo wyglądasz jak duży gimbus co mnie rozpierdala, bo to nie jest bluza kurwa Grube Lolo tylko fajny dresik.