Przydupasy w Polskim rapie
-
pieschrodingera
Re: Przydupasy polskich raperów
Ale ten Pikers jest zabawny. Gdyby nie poświęcał tyle czasu na prucie się do przypadkowych użytkowników ślizgawki, to może w końcu znalazłby czas żeby nauczyć się rapować.
tbc
wiesz, ja nie jestem tu przez przypadek
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
Oyche Doniz miał kiedyś przydupasa młodego algidę
Za pisanie takich rzeczy na Facebooku - wykasujesz to, przeprosisz.
Druga sprawa - JWP od dzisiaj nie gra w Warszawie koncertów
ZAKAZ
Druga sprawa - JWP od dzisiaj nie gra w Warszawie koncertów
ZAKAZ
- benzoabuser
- Zbanowany
Guzior to przydupas rapera filipek podobno, a śmieszne jest to, że powiedział to bedoes mający cały geng przydupasów. Bądź co bądź to taki blacha czy white wybili się dzięki niemu, wystarczy spojerzeć na ich wczesne lata kariery
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
- The Bitch Fucker
Kiedyś Diox i Eldoka.
Tede w infamii był przydupasem Dioxa
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
DJ SCREW VS HEWRA/MOBBYN
-> https://www.youtube.com/watch?v=C2KMna2KQK0
Yurkosky zbiorowo
jezu zapomniałem o klasyku gatunku, czyli numerze razie, archetyp przydupasa, która został raperem, bo siedział na odpowiedniej ławce pod odpowiednim blokiemaleksy pisze: ↑09 gru 2021, 14:16 dobre były czasy na początku wieku, kiedy poziom był tak niski, a społeczność tak niewyedukowanae, że rapera często nie odróżniano od przydupasa
i w taki sposób karierę zrobił kurwa jędker, jakieś dixony69, rahim, chada, vienio
dzisiaj nikt cię nie pomyli z raperem przez to, że wypijesz z nim browar pod blokiem, więc nie za bardzo się to opłaca, te gandziory, kołcze i kochany pewnie jeszcze miały taką nadzieję
Czy ja wiem? Ewidentnie zawsze był cieniem Tedzika w 3H, ale jednak ich duet był wartością dodaną, coś wnosił - głos, osobowość Numera. Żaden słuchacz nie prosił o wycinanie jego zwrotek z WFD - to raczej solówki Michała były nędzne.
CZACIK ELO, ŚMIERĆ FRAJEROM
choćby kozak w książce mówi, że na koncertach wfd ludzie zamulali przy jego zwrotkach i dlatego nie chciał go wydać
ktoś na forum z czystym sumieniem powie, że na wfd zachodził efekt synergii? dla mnie numer to zawsze kula doczepiona do nogi tdf-a
ktoś na forum z czystym sumieniem powie, że na wfd zachodził efekt synergii? dla mnie numer to zawsze kula doczepiona do nogi tdf-a
Lepszy raz przy tedziku niz jedker przy sokole jak to sie mowi
no raz był chujowy, ale w tej swojej chujowości mocno nijaki, a jędker to praktycznie krzyczał ci do ucha NIC NIE UMIEM NIGDY NIE POWINNO MNIE TU BYĆ, obok tego nie dało się przejść obojętnie i spokojnie czekać na sokoła
No, to na pewno. Chyba tylko w Halabardach Jędker dał coś odbrobinę lepszego niż praojciec Wojciech.
Ja tam lubiłem zamulającego Numera na Nastukafszy, to był taki wyluzowany styl, taka bezskillowa proto-Unda, ale bardzo sympatyczna w odbiorze.
W ogóle to Mes - Stasiak
Ja tam lubiłem zamulającego Numera na Nastukafszy, to był taki wyluzowany styl, taka bezskillowa proto-Unda, ale bardzo sympatyczna w odbiorze.
W ogóle to Mes - Stasiak
CZACIK ELO, ŚMIERĆ FRAJEROM
Nie no Numer coś tam umiał jak na czasy, w których zaczynał.
Spoiler
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Numer na nastukafszy spoko, jego kariere pogrzebalo dopiero zostanie wyjasnionym przez mezo.
Bodykrajst przydupas bonusa bgc (chyna nie da sie byc nizej w lancuchu pokarmowym)
Bodykrajst przydupas bonusa bgc (chyna nie da sie byc nizej w lancuchu pokarmowym)
Eldoka pozdrawia wszystkich pis jol
peja miał masę przydupasów, te wszystkie śliwy, gandi ganda chuja banda i inne ry23 których nie pamiętam
Gural ma/miał Qlopa, Rafiego, Koniego, Miksera, Słonia, Larwe, Ramone, Shellera, Słonia, i chuj wie kogo tam jeszcze, Kaste xD
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
DJ SCREW VS HEWRA/MOBBYN
-> https://www.youtube.com/watch?v=C2KMna2KQK0
CreativeMarian -> Sentino