Young Leosia
Re: Young Leosia
Ale Aleksego zezłomowaliście chłopaki, mogliście delikatniej.
jasny wracaj na forum
a gdzie tamyungXpaproch pisze: ↑16 paź 2021, 10:31przeciez teraz presja od srodowiska jest zeby sluchac leosi bo kazdy udaje jakby byla boginia jakas i jak sie nie slucha bo to gowno jebane muzycznie to jest "ty hejterze" albo inne takie
napisz na ślizgu, że lubisz leosię - to ci będą wmawiać prowo i robić o tb memy
napisz na byle jakim rapowym fanpage'u na fb - poobrażają od dzieci i powiedzą, że rap to X a nie Y
powiedz znajomym słuchającym rapu - będą się śmiać chociaż znają jeden kawałek
do myślenia powinien wam dać również fakt, że mimo, że cały rapowy internet jej nienawidzi i wszyscy niby wiedzą, że jest chujowa, to nie powstała ANI JEDNA rzetelna recenzja, jose z resztą jajcarzy nigdy nie powinien wrzucać zamkniętego czatu na stronę internetową, a tekst filnta aka gonix usiądź mi na twarzy pozostawię bez komentarza, bo mam dzisiaj lepszy dzień, serio nie jest to dla was ciekawe?
słuchanie young leosii jest punk rockiem, a hejtowanie to bezrefleksyjna akceptacja zdania kolegi
kiedy wszyscy wokół ciebie równiuteńko hejtują leosię, przyjacielu, ty bądź uprzejmy podchodzić do muzyki jak dorosły człowiek
Mam w domu szafkę, w której trzymam
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
Pomimo tego, że argumenty Aleksego są takie se, to jednak z końcową przemową muszę się zgodzić i nie polecałbym forumowiczom przykładać się do hejtingu w kierunku jej osoby. Zabrzmi to absurdalnie, ale w jakiś dziwny sposób lekkość Leosi przypomina mi vibe Queen Latifah, jest tu ta naiwna dziewczęcość, jej flow jest po prostu naturalne dzięki czemu nawet taki ortodoksyjny "trusek" jak ja potrafi posłuchać jej bez wielkiej męki. To co dla flinta było jej największą wadą, dla mnie jest jej największą zaletą, o ile nie jedyną. Dałbym jej jeszcze kilka lat, może się wyrobi pod kątem umiejętności stricte rapowych, bo tutaj Leosia leży i kwiczy.
jasny wracaj na forum
nie wiem skad wziales, ze caly rapowy internet jej nienawidzi, na grupach zajebanych ludzmi wygladajacymi jak niedoszle ofiary trynkiewicza typu sajko regularnie sa bowdowny pod postami o leosi, hehe rzklanki najlepsze, nie hejtujcie bogini
nie ma zlych recenzji leosi, no oprocz 1/5 flinta na cgm - nie liczy sie, oprocz zezlomowania przez jose i kolegow - nie liczy sie, no i oprocz tego ze jak wpisalem young leosia recenzja w guglu, to na pierwszej stronie wyskakuje m.in. https://muzyka.interia.pl/recenzje/news ... Id,5575243 (3/10), https://polskaplyta-polskamuzyka.pl/202 ... -recenzja/ (2/5), https://rytmy.pl/young-leosia-hulanki-ep-recenzja/("w ostatecznym rozrachunku Hulanki to nijaka kompilacja type beatsów i lyricsów, o której w przyszłym roku mało kto będzie pamiętać. Podobny los czeka autorkę tychże, jeśli nie sięgnie po szersze spektrum tematyczne lub przynajmniej nie zacznie pisać ciekawszych zwrotek.")aleksy pisze: ↑18 paź 2021, 19:25 do myślenia powinien wam dać również fakt, że mimo, że cały rapowy internet jej nienawidzi i wszyscy niby wiedzą, że jest chujowa, to nie powstała ANI JEDNA rzetelna recenzja, jose z resztą jajcarzy nigdy nie powinien wrzucać zamkniętego czatu na stronę internetową, a tekst filnta aka gonix usiądź mi na twarzy pozostawię bez komentarza, bo mam dzisiaj lepszy dzień, serio nie jest to dla was ciekawe?
tak ze no. zeby nie zabrzemic jak boomer, to skomentuje twoj post krotko: xd, a leosia gowno obesrane
- sugarhill_notausgang
Mówcie co chcecie ale na żywo Leosia leci na majku zajebiście, żadnej wyjebki, flow jak brzytwa
Spoiler
1. krzysztof nowak XDDDDDDDDDmoody pisze: ↑18 paź 2021, 19:55nie ma zlych recenzji leosi, no oprocz 1/5 flinta na cgm - nie liczy sie, oprocz zezlomowania przez jose i kolegow - nie liczy sie, no i oprocz tego ze jak wpisalem young leosia recenzja w guglu, to na pierwszej stronie wyskakuje m.in. https://muzyka.interia.pl/recenzje/news ... Id,5575243 (3/10), https://polskaplyta-polskamuzyka.pl/202 ... -recenzja/ (2/5), https://rytmy.pl/young-leosia-hulanki-ep-recenzja/("w ostatecznym rozrachunku Hulanki to nijaka kompilacja type beatsów i lyricsów, o której w przyszłym roku mało kto będzie pamiętać. Podobny los czeka autorkę tychże, jeśli nie sięgnie po szersze spektrum tematyczne lub przynajmniej nie zacznie pisać ciekawszych zwrotek.")aleksy pisze: ↑18 paź 2021, 19:25 do myślenia powinien wam dać również fakt, że mimo, że cały rapowy internet jej nienawidzi i wszyscy niby wiedzą, że jest chujowa, to nie powstała ANI JEDNA rzetelna recenzja, jose z resztą jajcarzy nigdy nie powinien wrzucać zamkniętego czatu na stronę internetową, a tekst filnta aka gonix usiądź mi na twarzy pozostawię bez komentarza, bo mam dzisiaj lepszy dzień, serio nie jest to dla was ciekawe?
tak ze no. zeby nie zabrzemic jak boomer, to skomentuje twoj post krotko: xd, a leosia gowno obesrane
2. rzeczywiście można ją uznać za godną dorosłego człowieka, sporu plusów, ocena nie do końca adekwatna do treści
3. "Hulanki to nijaka kompilacja type beatsów i lyricsów, o której w przyszłym roku mało kto będzie pamiętać" w senie, że co, mam do niego zadzwonić za rok, że zrobił z siebie debila, czy czego ode mnie wymagasz?
także mamy jedną!
ale smutny ten kanał, lepiej nie nagrywaj takich rzeczy
- yungXpaproch
to wszystko to jest po prostu farmazon
kazdy ja propsuje bo ma memiczny wizerunek, a takie wczuwanie sie w propsowanie jej to jakies kasztanskie prowo akcje
właśnie potwierdziłeś pierwszą linijkę
- yungXpaproch
na slizgu to juz nie da rady napisac
ludzie zajmujacy sie recenzowaniem polskiego rapu (co samo w sobie powoduje, ze ciezko traktowac ich powaznie) pierdola o szklankach ciagle, a fakty sa takie ze mozna z tej samej plyty odpalic poscig i to jest poziom i tak nieosiagalny dla zadnej innej polskiej raperki
Eldoka pozdrawia wszystkich pis jol
Dwa słowa:
Oliwka Brazil
Oliwka Brazil
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
propsy dla pana Wrony, leosia stańki zajebisty jazzik
AND NOW I'M IN A SHARK TANK
RAP GAME TOM HANKS