Wini - rozmowy

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
kapec

Re: Wini - rozmowy

Post autor: kapec »

Gdyby ktoś chciał link, to Wini x Siwers - rozmowa

Dodano po 6 dniach 17 godzinach 29 minutach 47 sekundach:
Wini x Czesław Mozil - rozmowa.

Miałem wrażenie że Czesiu był już u Winicjusza i racja (z resztą sami wspominają na początku, poprzednia rozmowa.
Awatar użytkownika
DoubleB

Post autor: DoubleB »

bełkot Mozila przez pół minuty formując pytanie i odpowiedź Winiego słuchaj to jest tak... chuj wie, to to czego oczekiwałem po kolejnym odcinku mojego ulubionego serialu
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
💫MEMPHIS VS HEWRA/MOBBYN 🌉 -> https://www.youtube.com/watch?v=LnZIq8WoO64
hwjsk

Post autor: hwjsk »

....
Ostatnio zmieniony 03 sie 2022, 12:34 przez hwjsk, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

edenmar

Post autor: edenmar »

Awatar użytkownika
instinkt
Moderator

Post autor: instinkt »

ta rozkminka o piosence po chińsku :rotfl:
Awatar użytkownika
sebring

Post autor: sebring »

Walusia muzyki to od debiutu nie mogę zbytnio słuchać, no ale tak na marginesie to stylowke zajebista ma
może że po południu pierdolne wywiad, warto?
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Nie wiem, bo wyłączyłem po 20 minutach. Ostatnio Wini, jak na złość, ma gości, którzy pierdolą o tym jak to zmieniają życie, skończyli z nałogami i odstawili kawę <sic>. Ten Walczuk to w ogóle gadka z nim brzmi jakbym słuchał rozmowy kwalifikacyjnej do korpo.
Awatar użytkownika
DoubleB

Post autor: DoubleB »

Janusz Walikończuk to fałszywa morda jak sobel. Ale trzeba czasu żeby odbiorcy się połapali co jest grane
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
💫MEMPHIS VS HEWRA/MOBBYN 🌉 -> https://www.youtube.com/watch?v=LnZIq8WoO64
Awatar użytkownika
8na10
Zbanowany

Post autor: 8na10 »

Nie wiem co to za typ, ale straszny Polak z ryja
jasny wracaj na forum
hwjsk

Post autor: hwjsk »

....
Ostatnio zmieniony 03 sie 2022, 12:40 przez hwjsk, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
ogkush

Post autor: ogkush »

ktos z rozmowcow pytal kiedys winiego o jego relacje a raczej koniec relacji z sobota, tonym, rena, sagem?
swoje tam wiem ale czy ktos go o to pytal?
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
Awatar użytkownika
Rupert
Bodo

Post autor: Rupert »

A możesz napisać co o tym wiesz bo ciekawe w sumie

poprawione dzięki użytkownikowi Moxxi

Awatar użytkownika
con shonery
Moderator

Post autor: con shonery »

Coś mi świta, że ktoś o to pytał, nie pamiętam czy w wywiadzie czy na lajwie, odpowiedź była w stylu "było, minęło, nie ma co gadać o tych osobach essa", bez szczegółów i obgadywania.
Awatar użytkownika
KamilNO

Post autor: KamilNO »

ogkush pisze: 10 gru 2021, 12:13 ktos z rozmowcow pytal kiedys winiego o jego relacje a raczej koniec relacji z sobota, tonym, rena, sagem?
swoje tam wiem ale czy ktos go o to pytal?
Czasem kiedyś ktoś zahaczy o ten temat ale wini szybko ucina w nerwowej atmosferze, także chętnie tez się dowiem ocb z tym
Awatar użytkownika
ogkush

Post autor: ogkush »

ajajaj nie za wiele, zle sie wyrazilem, same ogolniki, ze poszlo o hajs i od sagea pare lat temu, ze jest falszywa kurwa, pozniej spina z sobota o to, ze ten chce isc na swoje, nic konkretnego wybacz @Rupert moze @MalinowyJogurt poratuje.

jeszcze takie wersy sage: po co pucujesz sie na miescie jaki jestes biedny, miales przyjaciol wiernych, blizej siebie niz krewni, wiec kurwa mac sie jebnij w ten zakuty leb, nie ma wiecej spoldzielni, nie ma tutaj cie, nie nadawales sie bo dbasz tylko o wlasne dupsko, taki kapitan co w razie w pierwszy za burta w wartosciach sprzedanych

ciekawilo mnie czy ktos smial zapytac, reakcje winiego czy wlasnie temat tabu i madrzej nie wspominac
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
MalinowyJogurt

Post autor: MalinowyJogurt »

U mnie też same ogólniki, jeszcze niedawno natrafiłem na post w Tony Jazzu Studio gdzie ktoś z komentujących mówił, że brakuje mu starego klimatu stoprocent i Seba odpisał coś w stylu, że jebać to stoprocent i nikt nie chce do tego wracać. Z tego co kiedyś słyszałem to chłopaki mają mu za złe bycie fałszywym, ale druga strona medalu jest taka, że oni myśleli, że dożytownio będą w Stoprocent bo Wini ziomal przez całe życie i będzie wydawał te albumy, których słucha garstka osób. Trzeba sobie przypomnieć, że w tamtym czasie to Stoprocent i Prosto były dwiema najpopularniejszymi rapowymi markami w tym kraju a cała Spółdzielnia wspólnie koncertowała i zbytnio duża publika na to nie przychodziła, przychodzili głównie dla Soboty usłyszeć tańcz głupia czy była ideałem, a sprzedaż albumów Tonego Jazzu i Sage'a też była dość średnia więc Wini kierując się biznesem nie chciał ładować hajsu w ziomali. Trzeba wziąć pod uwagę też to, że oni naprawdę bardzo długo się trzymali, bo Wini z Sobotą i Tonym Jazzu nagrywał już gościnnie w 1998. Ciężko jednoznacznie ocenić kto ma rację, o Winim mówią różne rzeczy, ale sami wiecie jak jest, jak ktoś ma więcej hajsu i nie chce "pomóc" to nagle staje się najgorszy, a trzeba też spojrzeć na to z perspektywy Winiego.

Z resztą u nas zawsze to była dość specyficzna scena i podziemie zbytnio nie darzyło sympatią reprezentantów Stopro, pamiętam za małolata jak na mieście potrafili się pruć o ciuchy Stoprocent, bo "jebać Sobotę pozera" i więcej fanów miał w innych miastach niż na lokalnym podwórku.

Dodano po 9 minutach 49 sekundach:
@ogkush @Rupert spoiler
Spoiler
Obrazek
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

Nie ma co się dziwić, skoro poza Sobotą nikt tam nie umiał rapować
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
pieschrodingera

Post autor: pieschrodingera »

Nie znam ani jednej osoby, która słucha/słuchała Tony Jazzu, a chłop pisze o jakimś hype'ie. Bajkopisarz.

To już nawet Wini solo ma więcej słuchaczy.
tbc
Awatar użytkownika
Bunnymen77

Post autor: Bunnymen77 »

Niejednokrotnie Wini w tych filmikach mówił do rozmówcy, że chce posłuchać jakiś brudów, a sam ucina temat w moment,
ODPOWIEDZ