Sentino
Re: Sentino
Potwierdzony numer z malenczukiem na bicie młodego klaksona
to jest ten najwięszy zyjący polski artysta?Xd
mam nadzieje ze to nie bedzie tylko blend i malenczuk rzuci jakas zwrotke w stylu
jestes za PiSem to sie pierdol,
ja gazete polska spalam jak tluszcz
niestety szyukuje sie odswiezenie jakiegos starego malenczuka na refrenie i jakies laczace sie z tym niewiele zwrotki Alvareza
zapraszam do sprawdzenia
https://youtu.be/5s5QPZM7Pec
https://youtu.be/5s5QPZM7Pec
Ten numer z Maleńczukiem to będzie coś w stylu Ostatnia nocka ale to drill, bardzo ciekawie się zapowiada.
Czy masz dwubiegunowość? Nie, mi się wydaje, że nie mam dwubiegunościo... Dobra, ty też wypierdalasz.
Były kiedyś sample z Maleńczuka (a właściwie jego featu u Hasioka) jak się Bonson z Sulinem dissowali
CZACIK ELO, ŚMIERĆ FRAJEROM
- SentoAlainDelon
-
ksiazenieporzadek
przecież młody klakson to ten typ od bezbeckich blendów to jak na jego bicie, jakieś źródło tego?
bo mi kurwi, że typ se na wyjebce napisał posta dla beki, a kilku pelikanów już złapało się
bo mi kurwi, że typ se na wyjebce napisał posta dla beki, a kilku pelikanów już złapało się
@ksiazenieporzadek rozislaw (gość od marki hermetic square, współpracownik klaksona) udostępnił na story snippet tego numeru z podpisem "Młody Klakson x Maciej Maleńczuk x Sentino". Słychać tam jak Sentino śpiewa refren Ostatniej nocki na drillowym bicie. Sam Młody Klakson chyba coś produkuje jednak, miał jakiś udział w jednym bicie na ostatniej płycie Maty, a jego remiksy też raczej wymagają pewnej pracy nad podkładem.
Czy masz dwubiegunowość? Nie, mi się wydaje, że nie mam dwubiegunościo... Dobra, ty też wypierdalasz.
Hard head, tight fists, I stand tall,
Instinct unleashed when the tension calls.

Instinct unleashed when the tension calls.

Czyli Sentino x Hermetic Square confirmed, w sumie nie tak źle, mogło być gorzej, jest git
- marco_pantani
Dlaczego bezbexkichksiazenieporzadek pisze: ↑09 gru 2021, 18:12 przecież młody klakson to ten typ od bezbeckich blendów to jak na jego bicie, jakieś źródło tego?
zwracam honor
- marco_pantani
To fakt te filmiki młody klakson są mega chujowe, jedyny jaki mu naprawdę wyszedł to SANAH - ETC ale to DRILL
O co chodzi w beefie sentino z niemieckim ministrem zdrowia?
-
ksiazenieporzadek
bo chce wprowadzić dotkliwe kary dla osób co się nie zaszczepiły
szampana do reki hyperpop rozkurwia akurat
- MyEvenement
intruz sie zesrał bo keke słucha Sentino, kurwa ale idiota0
edti juz widze temat Kikikeke
edti juz widze temat Kikikeke