the separation of sheep and goats, self luh, wooden nickels
Mach-Hommy - Balens Cho (Hot Candles) (2021)
Re: Mach-Hommy - Balens Cho (Hot Candles) (2021)
sluchane bylo juz dwa razy i jest nawet lepiej niz pray for haiti, imo craven zajebal tutaj zyciowke
jedne z najlepszych piosenek jakie zrobil kiedykolwiek, wykurwisty album mu wyszedl, tylko za krótkie to
AND NOW I'M IN A SHARK TANK
RAP GAME TOM HANKS
RAP GAME TOM HANKS
jednak w chuj mi się podoba ten album po osłuchaniu się. i też te same piosenki mi się szczególnie podobają co użytkownikowi wyżej.
ale pray for haiti lepsze
ale pray for haiti lepsze
Na p4h miałem wrażenie, że ugrzeczniony jest mach w porównaniu z poprzednimi materiałami i tu takiego wrażenia nie mam. Elegancko siedzi materiał i podoba mi się bardziej, świetnym muzykiem jest facet props dla niego
mam identyczne uczucia co do ugrzecznienia materialu jak uz. jiigsi, troche mniej przez to po tych kilku miesiacach podoba mi sie p4h
AND NOW I'M IN A SHARK TANK
RAP GAME TOM HANKS
RAP GAME TOM HANKS
kurcze, ledwo zaczął się ten album rozkręcać i nagle koniec. są momenty magiczne, ale całościowo nie jest to tak pełnokrwiste i doszlifowane jak P4H. sprawdziłem wczoraj po tłustym blancie, zobaczymy jak na trzeźwo.
no poziom P4H to to nie jest
i to już nawet nie chodzi o poziom pojedynczych numerów tylko jak to się projekt spina w całość
lubię skity ale te się wydają wjebane totalnie na siłę
mix też wkurwia momentami
Self Luh
i to już nawet nie chodzi o poziom pojedynczych numerów tylko jak to się projekt spina w całość
lubię skity ale te się wydają wjebane totalnie na siłę
mix też wkurwia momentami
Self Luh
super album, a w zasadzie epka, jakby wyjebać skity. nie jest to poziom p4h, ale nie sądzę, że miało to przebić poprzedni album. czuć brud i to, że nie jest to perfekcyjnie dopracowany projekt. super bity (konduktorze kc), super nawijka, self luh najlepszy motywacyjny kawałek hibhopowy i ema.
kox płyta, zwlekałem z odsłuchem a niepotrzebnie, będę wracał 
Dobry album, jednak P4H lepsze. Lajan Sal i Self Luh najlepsze tutaj.
Podbijam opinie finn i instinct. Dobry album, ale do P4H daleko. No i to raczej ep jest bardziej niż lp