Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
no to zaraz #teambrighton
zmontowane esktra
raczej dziś nie poskaczą chłopaki w Wiśle, halny duje
- Cz4rny1337
- Moderator
Jakby Kepa dziś w bramce stał to by go na pal nabić chcieli
Czy można zwrócić Lukaku?????? Tuchel ewidentnie nie ma na niego pomysłu a drużyna lepiej gra bez niego, ehhhhh
Czy można zwrócić Lukaku?????? Tuchel ewidentnie nie ma na niego pomysłu a drużyna lepiej gra bez niego, ehhhhh

ale to nie tylko Lukaku, to samo było z Giroud czy Abrahamie przy tym ustawieniu, Wernera/Havertza nie liczę bo to nie są klasyczne 9, totalnie napastnik nie potrafi funkcjonować w Chelsea :/
beka, bo Inter sobie też bez niego lepiej radzi, lukaku hot potato
??
20/21 2.Inter Mediolan 15 11 3 1 40:19 21 36
21/22 3. Inter Mediolan 15 10 4 1 36:15 21 34
W LM lepiej, ogólnie nie odczuli jego odejścia bardzo, ale bez przesady z tym hot potato o MVP ostatniego sezonu Serie A
20/21 2.Inter Mediolan 15 11 3 1 40:19 21 36
21/22 3. Inter Mediolan 15 10 4 1 36:15 21 34
W LM lepiej, ogólnie nie odczuli jego odejścia bardzo, ale bez przesady z tym hot potato o MVP ostatniego sezonu Serie A
lepiej to może za dużo powiedziane, ale poziom jest bardzo zbliżony, inzaghi ich zajebiście poukladał
dzeko jest swietny, correa też, ale lukaku jednak był przezajebisty rok temu indywidualnie
dzeko jest swietny, correa też, ale lukaku jednak był przezajebisty rok temu indywidualnie
AND NOW I'M IN A SHARK TANK
RAP GAME TOM HANKS
RAP GAME TOM HANKS
no fakt moze mnie troche ponioslo. mialem na mysli, ze go wcale nie brakuje, a nawet stworzylo to duzo wiecej opcji do gry niz klepanie caly sezon jednego schematu opartego na lukaku prez conte co summa summarum mozna uznac za jakis progres
w lm juz teraz zaszli najdalej od 9 lat, w lidze porownywalnie, ale ostatnio fajnie to trybi wszystko po ciezkim poczatku, ktory w sumie nie dziwi
ogolnie odnosilem sie do tego co bylo wyzej napisane odnosnie jego niedopasowania do taktyki chelsea
a to co wkleiles to nie wiem czemu ma dowodzic
w lm juz teraz zaszli najdalej od 9 lat, w lidze porownywalnie, ale ostatnio fajnie to trybi wszystko po ciezkim poczatku, ktory w sumie nie dziwi
ogolnie odnosilem sie do tego co bylo wyzej napisane odnosnie jego niedopasowania do taktyki chelsea
a to co wkleiles to nie wiem czemu ma dowodzic
Ja bym powiedział że to, że Inter wygląda równie dobrze bez Lukaku ( jeśli nie lepiej) to zasługa Inzaghiego, który jest prawdopodobnie najlepszym włoskim trenerem z tych młodych, już z Lazio wyczyniał bardzo fajne rzeczy mając średni skład i skąpego właściciela do współpracy. Gdyby to był ktoś inny, to brak Belga byłby pewnie znacznie bardziej widoczny.
Imo tutaj nie ma dużo winy Belga, że jest pomijany w rozegraniu i kompletnie mu nie wypracowują szans [chyba że Azpi gra i ciągle wrzuca], po drugie jest po kontuzji a już gdzieniegdzie czytam, że to flop, spokojnie.
A liczby wkleiłem bo nie oglądam Interu, jeśli potwierdzacie że bez niego to wygląda równie dobrze to spoko.
A liczby wkleiłem bo nie oglądam Interu, jeśli potwierdzacie że bez niego to wygląda równie dobrze to spoko.
niezle wolves dzisiaj graja, Adama jak zwykle ZAPIERDALA
RAP GAME TOM HANKS
RAP GAME TOM HANKS
Pogoń fajnie sobie pogrywa
kurwa klopp wygląda na styranego fest i po nieprzespanej nocy
RAP GAME TOM HANKS
RAP GAME TOM HANKS