OFFTOPIC SERIALOWY
Moderatorzy: gogi, con shonery
Re: OFFTOPIC SERIALOWY
gdzie to jest do obejrzenia?
- PeterStillNinety's
- WNB Weteran
Film jest z pozycji Dickiego Moltisanti ojca Christophera
Kontuzje brak sportu byłem wyczerpanym wrakiem dziś powracam po swój łup jak pirat w ręce z hakiem
Dobre Miejsce to bardzo fajny serial z tych lajtowych. Już jestem na 3 sezonie i polecam w sumie. Naprawdę zabawny czasami.
Najlepsze seriale obecnie emitowane to? Wkładam do puli whats we do in the shadows i słucham państwa.
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
obejrzyjcie sobie detectorists, juz kiedys polecalem ale pewnie osraliscie
Ostatnio obejrzane:
Mare of Easttown
The Valhalla Murders
Ktoś jest w stanie polecić jakiś serial kryminał/dramat ze śledztwem w tle podobny to wyżej wymienionych?
Mare of Easttown
The Valhalla Murders
Ktoś jest w stanie polecić jakiś serial kryminał/dramat ze śledztwem w tle podobny to wyżej wymienionych?
dopesick polecam
broadchurch może
Obejrzałem. Przeciętny - ani zły, ani dobry. Mocno mi się kojarzył z The Third Day, trochę z The Strain i Wayward Pines.
Klecha niezły, ale reszta ról średnia. I czemu, do diaska, w żadnym odcinku nie pada ani razu słowo
Spoiler
wampir?
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Am i się full spodobał styl budowania historii, od razu praktycznie wsiąknąłem w ten zamknięty światek samotnej wyspy. Postacie też w gruncie rzeczy ciekawe, Linklater króluje w każdej scenie, przez co trochę przyćmiewa resztę, ale też nikt nie odstaje ewidentnie in minus. Do tego piękny soundtrack z kościelnych pieśni.
Niestety, w drugiej części serialu faktycznie zaczyna się robić gorzej. momentami jest łopatologicznie (cały rozwój postaci Bev Keane czy tyrada szeryfa), momentami jest przegadanie
z tymi pozytywnymi odczuciami moglem trochę przesadzić, ale to wciąż przyzwoita rzecz
Niestety, w drugiej części serialu faktycznie zaczyna się robić gorzej. momentami jest łopatologicznie (cały rozwój postaci Bev Keane czy tyrada szeryfa), momentami jest przegadanie
Spoiler
sam wampir-niewampir tez trochę meh. wiem, ze kluczowy dla istnienia całej historii, ale nie zakumplowaliśmy się
@mql Btw., widziałeś The Haunting of Hill House tego samego reżysera?
Chyba się za to wezmę bo oceny ma niezłe...
Chyba się za to wezmę bo oceny ma niezłe...
Brazilian rush hour commuters
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Nie oglądałem wymienionych, może The killing.yaneq pisze:Ostatnio obejrzane:
Mare of Easttown
The Valhalla Murders
Bo taki los rapera, bracie mój/Nawet jak cipy z nieba lecą, wszystko chuj
Seen the devil give a sermon in the church
Seen an angel dancing in the club
You hate, you're lame, your loss
Seen the devil give a sermon in the church
Seen an angel dancing in the club
You hate, you're lame, your loss
w sumie od jakiegoś czasu już za mną chodzi, jak mi się uda wygospodarować czas to odpalę
Świetny jest nawiedzony dom na wzgórzu, ten dwór w bly 5 poziomów niżej niestety
- con shonery
- Moderator
możliwe, że będą seriale w uniwersach Blade Runnera i Aliena
https://variety.com/2021/tv/global/blad ... 235117198/
https://variety.com/2021/tv/global/blad ... 235117198/
I jak te nerflixowe ww. The Valhalla Murders czy Kasztanowy Ludzik z ostatnich? Jestem raczen fanem seriali kryminalnych ale troche nie chciało mi się ich oglądać bo dość sztampowe opisy mają. Powiedzcie czy warto lub który z nich
@maciek to jest bardzo fajne z nowych seriali https://www.filmweb.pl/serial/Mało+praw ... 1-10002761
Kasztanowy Ludzik daje radę, dla mnie spoko cliffhangery i trzyma tempo do końca. finał bez rozpierdolu, ale i tak spoko. do tego fajne zdjęcia i kolorystyka. dobra propozycja na jesienny wieczór do gorącej herbatki.
- IllEisenheim
Kasztanowy ludzik bardzo spoko dla mnie,ale ja nie czytałem książki. Valhalla murders kompletnie mnie nie wciągnął i nawet nie dokończyłem.