Oliwka Brazil
Re: Oliwka Brazil
widziałbym ją w reklamie ABDŻYMNIK w telezakupach mango
2. Oliwka Brazil feat EldoHazardzista pisze: ↑18 lis 2021, 13:17 Jakie featy widzielibyście u Oliwki? Tylko bez prowa, same poważne i prawdopodobne ksywkiZaczynam!
1. Oliwka Brazil feat Sentino
3. Oliwka Brazil feat Pezet - Niegrzeczna 2021
4. Oliwka Brazil feat Filipek- kwadratowa dziewczyna i kwadratowe flow Filipka
5. Oliwka feat Belmonodo- Oliwka to Kaz tylko ze zenski wiec mielibysmy sos ciuchy i borciuchy 2021
zapraszam do sprawdzenia
https://youtu.be/5s5QPZM7Pec
https://youtu.be/5s5QPZM7Pec
Bez beki to:
- Malik
- Smolasty
- Sentino
- Diho
- Kaz Bałagane
- Bedoes
- Malik
- Smolasty
- Sentino
- Diho
- Kaz Bałagane
- Bedoes
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
-
ksiazenieporzadek
ekipaHazardzista pisze: ↑18 lis 2021, 13:17 Jakie featy widzielibyście u Oliwki? Tylko bez prowa, same poważne i prawdopodobne ksywkiZaczynam!
1. Oliwka Brazil feat Sentino
team x
Hazardzista pisze: ↑16 lis 2021, 20:52 Oliwka 2 levele wyżej mimo że ta Meggie wizualnie calkiem fajna xD
to skutek uboczny NNN czy degeneracji przez nadmierne tasowanie? bo poziom knurostwa, pomijając "walory wizualne" i tak sporo ponad normęHazardzista pisze: ↑17 lis 2021, 13:00 Jak oddział CSI ślizgawki dokopie się do sextape'u Oliwki, to poproszę na priv![]()
-
Hazardzista
Faktycznie, ten żart z sextapem niezbyt wyszukany i mocno szowinistyczny, także chciałbym przeprosić Oliwkę i wszystkich jej fanów z tego tematu którzy poczuli się urażeni, zachowałem się jak dzieciak

Fajny ten kawałek Mariny, podoba mi się. Feat też mi się podoba. Refren mi się też podoba. Blog27 też mi się podobał w jednym singlu.
Co Oliwka, Kara (xD), Natalia Kukulska, Dzi4rma czy inna Leosia zwycięża w marketingowym ujęciu autentyczności, to Marina nadrabia we wszystkim innym. Wiadomo, że to głupie, ale fajny refrenik, i też dobrze przywinięty. Dobra wokalistka.
Co Oliwka, Kara (xD), Natalia Kukulska, Dzi4rma czy inna Leosia zwycięża w marketingowym ujęciu autentyczności, to Marina nadrabia we wszystkim innym. Wiadomo, że to głupie, ale fajny refrenik, i też dobrze przywinięty. Dobra wokalistka.
Oliwka jutro gra koncert w przerwie FAME MMA
Co powiedziałabyś na nockę u mnie?
Mógłbym Ci kupić bardzo ładną suknię
Za kolejnym razem już jakoś pójdzie
Bo lubisz pieniądze, a ja pieniędzmi się zajmuję głównie
Mógłbym Ci kupić bardzo ładną suknię
Za kolejnym razem już jakoś pójdzie
Bo lubisz pieniądze, a ja pieniędzmi się zajmuję głównie
-
pieschrodingera
Ja wiem, że teraz się nagrywa trzy single i nikt nie sprawdza albumów, ale jestem ciekaw jakby wyglądała jej płyta z powiedzmy 13 utworami. Nie jestem w stanie sobie tego wyobrazić.
tbc
Mówiła w wywiadzie, że będzie np:
- pluję na maczugę
- śpiewany refren i potem pluję na maczugę
- pluję na maczugę i potem śpiewany refren
- pluję na maczugę
- śpiewany refren i potem pluję na maczugę
- pluję na maczugę i potem śpiewany refren
- yungXpaproch
tez nie jestem w stanie sobie tego wyobrazic i nie wiem czy kiedys do tego dojdzie w ogole. imo artysta bez porzadnego pelnoprawnego LP albo chociazby bez potencjalu na nie to nie artysta tylko produkt, a produkty ocenia sie tylko po sprzedazypieschrodingera pisze: ↑19 lis 2021, 19:07 Ja wiem, że teraz się nagrywa trzy single i nikt nie sprawdza albumów, ale jestem ciekaw jakby wyglądała jej płyta z powiedzmy 13 utworami. Nie jestem w stanie sobie tego wyobrazić.
Ile może ważyć Oliwka? Obstawiam, że +100 kg
- yungXpaproch
na oko 165-170cm
-
Hazardzista
Przecież Oliwka ma lekką nadwagę max, mogę się betnac 1:1 z każdym że waży mniej niż 100kg 
No i przypominam że dzisiaj koncert Oliwki na Famemma!
No i przypominam że dzisiaj koncert Oliwki na Famemma!
No na bank waży mniej niż 100 kg, jak ona ma 160 cm wzrostu, no to kurwa jakie 100 
-
ksiazenieporzadek
165-170 ma, boxdel wstawił fotkę z nią na ig wczoraj a boxdel ma 180
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro