Reakcje byłyby jeszcze gorsze.KtoByPomyslal pisze: ↑16 lis 2021, 18:25 Ciekawe czy opinie by się zmieniły, gdyby to była jakaś dojebana dupa która ma +25 lat a nie sto razy gorsza wersja minaj
Oliwka Brazil
Re: Oliwka Brazil
Nowy kawałek lepszy niż ten wcześniejszy, zarówno pod względem warsztatowym, jak i bekowym, a chyba o to chodzi
xd ja pierdole co za syf
typiara jest przeciwieństwem słowa "charyzma"
typiara jest przeciwieństwem słowa "charyzma"
AND NOW IM IN A SHARK TANK
RAP GAME TOM HANKS
RAP GAME TOM HANKS
-
Hazardzista
@SWN apeluje o embedowanie tiktoka na potrzeby tego tematu, gwarantuje że content coverowania utworów Oliwki przez użytkowniczki tiktoka zwiększy częstotliwość użytkowania forum minimum 50% 
- FruitOffTheWall
nie słuchaj użytnika hazardzista jebać tiktok
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Tak jest w chuj lepiej. Na pewno śmieszniej.KtoByPomyslal pisze: ↑16 lis 2021, 18:25 Ciekawe czy opinie by się zmieniły, gdyby to była jakaś dojebana dupa która ma +25 lat a nie sto razy gorsza wersja minaj
Oliwka to muzyka dla prawdziwych coomerów.
Dodano po 1 minucie 59 sekundach:
Mega gówno, zajebista laska ta marinka, ale feeling blog 27 jakiś taki
-
Hazardzista
Nie no bez jaj, Oliwka 2 levele wyżej mimo że ta Meggie wizualnie calkiem fajna xD
Łeee, obejrzałem do połowy i przecież to wygląda jakby do Mariny śpiewającej sobie zawsze radiowy popik przyszedł menager w garniturze i powiedział słuchaj mie Maryna teraz nastolatki słuchają czegoś takiego, musisz być drapieżna i wulgarna, obejrz sobie ze dwa teledyski z USA, a tu masz listę ksywek do namedropowania w zwrotkach. Dla mnie wieś fest i czuć na kilometr, że ona nie jest taka z natury, tylko obudziła się mocno w dupie i źle odczytała (albo odczytano jej) trendy, bo o ile motyw silnej dupy bawiącej się facetami jest stary jak świat i uskuteczniała to połowa wokalistek od Madonny przez Britney po Fergie, tak tutaj wygląda to plastikowo i sztucznie. Tu, gdzie Oliwce trzeba oddać, że wpierdala się z pluciem na maczugę i po całości pierdoli konwenanse, tam Marina próbuje naśladować groźną minę i wychodzi co najwyżej jakieś ugrzecznione "kręć pupą".
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
przecież to dokładnie ten sam level
- FruitOffTheWall
odsłuchałem tę kokieterke i kurwa to jest lirycznie tragiczne, działa na ciebie jak tabletka? jaka kurwa tabletka? RUTNOSCORBIN KURWA?
aa tam jest ta niebieska no oliwka brazil to średnia dupa ugułem
ehh jest jakiś tam potencjał i klasycznie jest to tłamszone w zarodku
aa tam jest ta niebieska no oliwka brazil to średnia dupa ugułem
ehh jest jakiś tam potencjał i klasycznie jest to tłamszone w zarodku
rip zioloziolo
Nie no tak uczciwie to oliwka GÓWNO JAK CHUJ. no ale beka też
Ciekawe czy ona serio żyje w przeświadczeniu, że ma dupsko jak jakaś Kardashianka. Dupa kwadratowa jak flow Dioxa, a Oliwka się udziela na trackach jak stary niemiec na targach erotycznych. Ale ładnie pojechała Tedemu, że nie założy gumy na flaczka
Spoiler
Effe, perché il mio cognome è Fendi
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
- gonny_trebor
- Moderator
dzień dobry jest mi strasznie niemiło powielać kwestie z wiskorda ale potrzebuję fachowej porady
jest sobie filmik z osiemnastki julki nowakowskiej rocznik 2000
w 0:39, 1:30, 2:04 i 2:20 pojawia się na pierwszym planie pewna gruba locha taka o
czy to nie jest przypadkiem bohaterka tematu? z zaufanych źródeł wiem, że miała wtedy 16 lat, imo nawet pasuje
jest sobie filmik z osiemnastki julki nowakowskiej rocznik 2000
Spoiler
Spoiler

Twórca wątku ŚLIZGAWKA BEAT BATTLE #111 - Sampel na forum ślizgawka. Chcesz dymy? Zapraszam.
Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
- yungXpaproch
nie mam watpliwosci ze to ona
no Oliwka to jest jakiś rocznik ~2000, więc by się zgadzało, twarz przeszła zmiany związane z wiekiem/makijażem/innymi zabiegami, masa pozostała w miarę stała i teraz nasuwa się tylko pytanie - dlaczego została odkryta przez Smolastego, a nie przez Malika? reprezentant warszawskiego wrzeciona chyba zachłysnął się CYCAMI julki nowakowskiej i stracił szansę na kolejny mocny głos w stajni (no nie mówcie mi, ze by nie wjechal banger z diho, alberto, jakimś losowym bibiciem i OLIWKĄ)gonny_trebor pisze: ↑17 lis 2021, 1:56 dzień dobry jest mi strasznie niemiło powielać kwestie z wiskorda ale potrzebuję fachowej porady
jest sobie filmik z osiemnastki julki nowakowskiej rocznik 2000w 0:39, 1:30, 2:04 i 2:20 pojawia się na pierwszym planie pewna gruba locha taka oSpoiler
czy to nie jest przypadkiem bohaterka tematu? z zaufanych źródeł wiem, że miała wtedy 16 lat, imo nawet pasujeSpoiler

-(1).gif)