Wini - rozmowy
- gods bidness
Re: Wini - rozmowy
O czym z Kizo można pogadać? O furach, o butach, może o jakimś sporcie typu mma i nara. Oglądam z kwadrans i na razie się sprawdza.
Dodano po 57 minutach 28 sekundach:
Kurwa, ale ten Kizo głupi, w sumie to, że połowy tego co on gada nie idzie zrozumieć działa dla niego na plus.
Dodano po 57 minutach 28 sekundach:
Kurwa, ale ten Kizo głupi, w sumie to, że połowy tego co on gada nie idzie zrozumieć działa dla niego na plus.
- benzoabuser
- Zbanowany
Śmiechawe mam, że z kizo jedna z lepszych rozmów
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
ale śmiechawica
https://youtu.be/UD4lt6AOVZQ?si=LOyIBdPJUn8olTdV
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
Wini x Maciej Moruś (Mitch & Mitch) - rozmowa
Macio Moretti to jedna z ciekawszych postaci na polskiej scenie muzycznej, więc warto sobie obadać. Póki co jestem w połowie i bardzo dobrze się słucha.
Macio Moretti to jedna z ciekawszych postaci na polskiej scenie muzycznej, więc warto sobie obadać. Póki co jestem w połowie i bardzo dobrze się słucha.
mega luźna fajna gadka, Macio dobry ziom, polecam
im częściej unikam rapera kizo tym większą mam do kizo sympatię
- oKulTywowany
A Kizownik pewnie bardzo chory na zatoki szkoda chłopa
This page is no longer available.
- con shonery
- Moderator
Moruś się wydaje spoko gościem, ale przez Winiego przerywającego ciągle żenującymi żartami nie da się słuchać, nie wiem czy zwiększył ich zagęszczenie czy po prostu się odzwyczaiłem
i widzę że zamiast ćpania sportu zdecydował się jednak na ćwiczenie życia z bezdechem i na McDonaldzie XD
i widzę że zamiast ćpania sportu zdecydował się jednak na ćwiczenie życia z bezdechem i na McDonaldzie XD
- gods bidness
Cześć jestem Wini i chciałbym opowiedzieć historię o tym, czego nauczyłem się w szkole. I było to JEDYNE czego nauczyłem się w szkole... Otóż nauczycielka kazała nam napisać wypracowanie - Czemu podobała mi się lektura "Mały Książę"...

z tego co wiem, Kizo ma taką słabą dykcję, bo nie ma w ogóle zębów
widział ktoś z was kiedyś zęby Kiza? otóż nie, bo ich nie ma - ani jednego
- oKulTywowany

Coś tam ma,problem w tym że za szybko mówi na dodatek przez nos brzmi jak muł
This page is no longer available.
- MikoBalagany
Rozmowa, która działa opór na niekorzyść Nergala, bo wyszedł na aroganckiego pseudo inteligencika, który wali jakimiś frazesami usłyszanymi w socjalach przekonany o własnej nieomylności.
Propsowanie Tok FM to nic (Jan Wróbel, pozdrawiam), ale że na pytanie o satanistę na "C" nie odpowiedział odruchowo "Crowley?" to jakaś porażka!
W ogóle bardzo mnie bawią te historie że "już jako nastolatek zastanawiałem się nad światem i chciałem się wyrazić przez muzykę i czułem że byłem inni niż koledzy i znalazłem taką ciekawą figurę Szatana w literaturze". Heh, po prostu słuchałeś Slayera, Venoma, Sepultury, Vadera i czego tam jeszcze i chciałeś być taki jak oni, ubierać się jak oni i mieć zespół który będzie śpiewał o demonach i miał w logo pentagramy... oczywiście props za światowe sukcesy i karierę muzyczną - zapewne są w swoim gatunku wirtuozami - ale cała ta metalowa filozofio-kultura przychodzi przecież w pakiecie.
W ogóle bardzo mnie bawią te historie że "już jako nastolatek zastanawiałem się nad światem i chciałem się wyrazić przez muzykę i czułem że byłem inni niż koledzy i znalazłem taką ciekawą figurę Szatana w literaturze". Heh, po prostu słuchałeś Slayera, Venoma, Sepultury, Vadera i czego tam jeszcze i chciałeś być taki jak oni, ubierać się jak oni i mieć zespół który będzie śpiewał o demonach i miał w logo pentagramy... oczywiście props za światowe sukcesy i karierę muzyczną - zapewne są w swoim gatunku wirtuozami - ale cała ta metalowa filozofio-kultura przychodzi przecież w pakiecie.
Stupid poor people, stupid poor people
I've got more money than you
They can't even afford food!
I've got more money than you
They can't even afford food!
Rozmowa z Siwersem total nuda. Generalnie wniosek płynący z oglądania sporej części jego rozmów z raperami, to że większość totalnie nie ma nic do powiedzenia.
Z ciekawostek, Siwers obił od zajmowania się wyłącznie muzyką i robi przy furach.
Z ciekawostek, Siwers obił od zajmowania się wyłącznie muzyką i robi przy furach.

.jpg)