ĆPAJ STAJL
- scam_sakawa
Re: ĆPAJ STAJL
Całe szczęście, że nigdy nie byłem kumaty na tyle by trafić do zamkniętego grona helupiarzy w krk
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- MalkoNTENT
Dobrze, że ślizgawka ma Ruńka
Inaczej by była chujnia
I nie wiedział byś tu nic o ćpunkach
Inaczej by była chujnia
I nie wiedział byś tu nic o ćpunkach
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
Lot pełen wrażeń, masz tu obrazek, go jedz, jakby był kwasem
tak kończąc OT :>
tak kończąc OT :>
https://www.instagram.com/runiekslg/FPN pisze:Teraz w bangerku będzie można follow upować 2cztery7, gdzie nawijali, że Pjus głuchy. My będziemy mogli nawinąć, że Runiek ślepy, a postuje ciągle
-
Tentypmichal
no i fajnie, jest światełko w tunelu w tym polskim rapie
No i super płyta roku będzie
- scam_sakawa
Dawać to narkusy
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- yungXpaproch
zajebiscie, tak jak mialem nadzieje, jeszcze w tym roku zapodadza plytke
Kurwa myslalem, ze po Lekterze Kony troche zlapal oleju do glowy, a wychodzi ze bedziemy znowu swiadkiem kolektywu stworzonego (znowu) aby poruchac nacpane klonami i oksy alternatywki/zombiaki z dobrych domow i zajebac melanz. Ciekawe jak szybko to padnie. Mam ogolnie niesmak jak patrze na ostatnie ruchy cpajl stajlu xD
raqz.pl i chuj
Rzeczywiście, po nazwie grupy spodziewałbym się czegoś kompletnie innego
kolezka pisze: ↑02 lis 2021, 10:59 Kurwa myslalem, ze po Lekterze Kony troche zlapal oleju do glowy, a wychodzi ze bedziemy znowu swiadkiem kolektywu stworzonego (znowu) aby poruchac nacpane klonami i oksy alternatywki/zombiaki z dobrych domow i zajebac melanz. Ciekawe jak szybko to padnie. Mam ogolnie niesmak jak patrze na ostatnie ruchy cpajl stajlu xD
tzn jakie? ze jako skład tworzący muzykę tworzą muzykę?
Ale oni chyba tak właśnie żyją, w czym problem
Ale przeciez Kony od Lekter Records to zupelnie inny gosc?kolezka pisze: ↑02 lis 2021, 10:59 Kurwa myslalem, ze po Lekterze Kony troche zlapal oleju do glowy, a wychodzi ze bedziemy znowu swiadkiem kolektywu stworzonego (znowu) aby poruchac nacpane klonami i oksy alternatywki/zombiaki z dobrych domow i zajebac melanz. Ciekawe jak szybko to padnie. Mam ogolnie niesmak jak patrze na ostatnie ruchy cpajl stajlu xD
https://newonce.net/artykul/tam-zaczyna ... wszej-reki
Inna sprawa, ze faktycznie ten nowy material CS jest mocno jednotematyczny, na poprzednich krazkach wiecej bylo tematow ulicznych, tutaj narkogadka na 100%, co nie zmienia faktu, ze czekam na nowy album z bardzo wysokimi oczekiwaniami
- KtoByPomyslal
Dziwne że ćpuny nawijają o narkotykach, kto by pomyślał... 
Jak robię ruchy i się potknę, to nie zwalam na politykę,
bo jestem dużym chłopcem, który ciągle bawi się patykiem
bo jestem dużym chłopcem, który ciągle bawi się patykiem
spać w nocy nie mogę, wchodze na spotify i mam powiadomienie że wleciał nowy track
jak poprzednimi dwoma singlami szczególnie się nie jaralem, to to jest zajekurwabiste
mega unikalnie to brzmi, wyszło jakby połączenie gfunku z manniefreshowym bouncem i to działa w chuj
jak poprzednimi dwoma singlami szczególnie się nie jaralem, to to jest zajekurwabiste
mega unikalnie to brzmi, wyszło jakby połączenie gfunku z manniefreshowym bouncem i to działa w chuj
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫
- yungXpaproch
to samo kurwa
kony co rozpierdolil, pesh zajebisty refren, ld fajna agresywna zwrota z dobrym wjazdem na bit i kurwa skrecze, no to jest to za co lubie cpaj stajl
- MalkoNTENT
Muzycznie to jest przezajebiste, ale akurat tekstowo słabiej
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
It's got a hold on me the streets won't let me go I'm in love
Ezio_Wroclaw pisze: ↑05 wrz 2019, 10:10 Jeszcze mi kot o 4.40 wskoczył na mordę, jedyne pussy co tam ostatnio siada.
z rana na ripicie jest i dalej tak samo mocne, jaram się tym jak skurwysyn
polski singiel roku easy póki co, sento poniosłeś porażkę
polski singiel roku easy póki co, sento poniosłeś porażkę
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫