Esport Livescore
Moderator: con shonery
Re: Esport Livescore
XDDD
Ostatnio zmieniony 13 mar 2023, 9:59 przez DeDoK, łącznie zmieniany 1 raz.
jakby w trakcie playoffów lck ktoś powiedział mi że geng w miarę bezproblemowym spacerkiem (post przy stanie 2-1) wbije do finału worldsów to nwm
no i z free winem na papierze oczywiście racja, dk pewnie ma to ich granie rozczytane na sto sposobów
Dodano po 1 godzinie 45 minutach 29 sekundach:
no to ten
no i z free winem na papierze oczywiście racja, dk pewnie ma to ich granie rozczytane na sto sposobów
Dodano po 1 godzinie 45 minutach 29 sekundach:
no to ten
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Dzięki Bogu
EDG mój pickem, ale jakoś nie za bardzo to widzę na wkurwione Damwon za tydzień.
- benzoabuser
- Zbanowany
viper zmasełkuje damwon
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
Perkz Alphari w vitality. Nice
Szkoda mi Entropiq, szczególnie tego mirage, fajnie się ogląda tych chłopaków.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Mam podobne uczucia, ale z drugiej strony chciałem, żeby vitality wygrało, bo mam ich w pickemie.
Ja to samo.
To co? Navi łatwe zwycięstwo chyba
To co? Navi łatwe zwycięstwo chyba
Stawiam kołnierz przed wejściem na dyskotekę
Kurwy mówią bzdury, ja się staram dobrym być człowiekiem
Kurwy mówią bzdury, ja się staram dobrym być człowiekiem
flakked wbija do g2 niby
chłop ma jakieś kwity na carlosa
chłop ma jakieś kwity na carlosa
Podobno jedynym kryterium były tryouty w formie screamów, a tam niby najlepiej pokazali się właśnie Flakked i Targamas
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
no to nie wiem kogo oni tryoutowali jak top dostępne picki grały turniej w tym momencie
chyba że po prostu ani carzzy ani hans nie byli wgl zainteresowani ofertą i hans faktycznie wybrał hajsik z lcsa, a carzzy vitality
nie mówie że chłop jest zły bo nigdy nie widziałem jak on gra
ale to że nawet nie było okazji go zobaczyć na eu masters bo w lidze dostał przekope dwa splity z rzędu jest troszkę podejrzane
no chyba że jest w elo hell to nvm
chyba że po prostu ani carzzy ani hans nie byli wgl zainteresowani ofertą i hans faktycznie wybrał hajsik z lcsa, a carzzy vitality
nie mówie że chłop jest zły bo nigdy nie widziałem jak on gra
ale to że nawet nie było okazji go zobaczyć na eu masters bo w lidze dostał przekope dwa splity z rzędu jest troszkę podejrzane
no chyba że jest w elo hell to nvm
XDDD
Ostatnio zmieniony 13 mar 2023, 9:57 przez DeDoK, łącznie zmieniany 1 raz.
wg owczaka na twitterze hansowi najbliżej do TL razem z bwipo, ale byłaby sraka
no i cały czas nie wiadomo co z tym biednym zestawem rekkles/wunder/miky, bo ludzie na twitterach i redditach rozdają sobie pieniądze g2, budują rostery "za hajs z transferów", a równie dobrze to mogą tam przesiedzieć cały split jako suby
ocelot wrzucił na profil post o byciu wygranym offseasonu, póki co to bot świeżaków wygląda licho przy tym co złoży VIT
no i cały czas nie wiadomo co z tym biednym zestawem rekkles/wunder/miky, bo ludzie na twitterach i redditach rozdają sobie pieniądze g2, budują rostery "za hajs z transferów", a równie dobrze to mogą tam przesiedzieć cały split jako suby
ocelot wrzucił na profil post o byciu wygranym offseasonu, póki co to bot świeżaków wygląda licho przy tym co złoży VIT
https://twitter.com/Esportmaniacos/stat ... UtejQ&s=19
It says carzy wanted to play with labrov, thats why he didnt go to g2 and kaiser didnt want to play with carzzy, and that rogue asked 8 MILLION for Hans sama which is a ridiculous amount, probably begause they dont want to say no directly to g2 to evade conflicts with deals in the future, what do u guys think? Hans sama is probably going to NA with a buyout that high and probably inspired with him which is sad to see such talent go over seas
Raczej tak. Jeszcze te Flames wczoraj też piękny throw odjebało, ehh
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Hmm, "with him", ale chyba nie do tej samej drużyny, bo o ile Hans Sama jest łączony przede wszystkim z TL, tak po słowie z nimi jest też podobno Bwipo wracający na topa, do tego junglerem miałby zostać Inspired, a już teraz są tam przecież Jensen (Duńczyk) i CoreJJ (Koreaniec), więc albo duet Inspired-Hans będzie rozdzielony, albo import rule można sobie wsadzić w dupę i Jensen z JJem magicznie staną się rezydentami, chyba że się mylę