Reprezentacja Polski [banda chuja]
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]
Ja stano miałem za buca i dalej mam, po prostu okazuje się ze inne ziomeczki z tego ich „środowiska” są tacy sami, ale dopóki byli panami z okienka to nie było tego tak widać a sympatyczny redaktor z zakolami odsłonił się jako pierwszy na swoim portalu. na tle borasa faktycznie zyskuje
- nihil Novi
Polacy teraz trochę jak Kiepscy gdy wprowadziła się do ich kamienicy Cyc-Podlaska #kmwtw
Matty już z obywatelstwem oficjalnie.
- nihil Novi
mam nadzieję, że mateusz gotówka wpada teraz do szatni reprezentacji polski i mówi dobra kurwa nasłuchaliście się zbuka, a teraz leci cash rules everything around me
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
#Raiffeisen
- MyEvenement
oczywiscie, pol akurat jest jaki byl. merytorycznie na poziomie mojego starego i wujka przy bozonarodzeniowym stole. "nie wiem czy widzieliscie, krazy taki mem po twitterze", paczusie, CUUUURVA SUD. smieszny przyglup, ale na swoj sposob go lubie i nic do chlopa nie mam. wie jak jest odbierany i nie robi z siebie jakiegos chuj wie kogo
racja i w sumie jestem ciekaw, kiedy stanowski i potężny boras dojdą do wniosku, że to oni robią największą oglądalność (nie musi to nawet być prawdą) i generują swoimi kontaktami najwięcej hajsu i w sumie czemu mają się dzielić ze wszystkimi po równo i zaproponują komuś "uczciwy" podział zysków albo w ogóle wyjebią ze spóły na cwaniaku poczciwego łysego kudłatego, myślę że przy ego obu panów to prędzej czy później się wydarzy
a to że pol jest tam najsympatyczniejszy i najprędzej wychyliłbym właśnie z nim z tej czwórki browara, bo wiedziałbym, że od niego nie byłoby żadnych zadufanych w sobie tekstów, to oczywiście wiadomo, najbardziej wyjebane w smokowskiego, bo co on by niby ciekawego powiedział, a insiderskie info ograniczałoby się do tego, że kolejny raz by się usłyszało jak go thiago cionek od wyimaginowanego wpierdolu w bukareszcie uratował
a to że pol jest tam najsympatyczniejszy i najprędzej wychyliłbym właśnie z nim z tej czwórki browara, bo wiedziałbym, że od niego nie byłoby żadnych zadufanych w sobie tekstów, to oczywiście wiadomo, najbardziej wyjebane w smokowskiego, bo co on by niby ciekawego powiedział, a insiderskie info ograniczałoby się do tego, że kolejny raz by się usłyszało jak go thiago cionek od wyimaginowanego wpierdolu w bukareszcie uratował
----
----
Michał Pol bardzo sympatyczny gość i nie pasuje do reszty tej kwaśnej dwulicowej ekipy.
Zjadłbym z nim pączusie.
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Zjadłbym z nim pączusie.
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
- Bunnymen77
Jakby Pol zaprosił mnie na piwo to bym musiał go zbyć jakąś wymówką.
Nie wyjebią Pola, bo mimo wszystko zajmuje się on tymi rzeczami, na które Boras i Stano mają wyjebane. Paraolimpiada, Amp futbolem i generalnie mniej dochodowo-biznesowe tematy w sporcie. A to zawsze dobrze się sprzedaje PRowo
Pol to idiota, który nie zna się na piłce, eot
majac po jednej stronie wczutych i znajacych sie na pilce michala zachodnego i tomka cwiakale, a po drugiej michala pola wybieram michala pola; po holere mi ci mityczni, merytoryczni dziennikarze, skoro ja tez ogladam ten nieskomplikowany sport regularnie i wcale nie jestem od nich glupszy? szanujmjy sie nawzajem i nie robmy z dziennikarzy pilkarskich madrzejszych od nas
a pol to pocieszna mordeczka o dobrym sercu, czlowiek-anegdotka i ja to szanuje pozdro michal jesli to czytasz
a pol to pocieszna mordeczka o dobrym sercu, czlowiek-anegdotka i ja to szanuje pozdro michal jesli to czytasz
- Bunnymen77
Nie znam Zachodnego, ale Ćwiąkała to chyba tylko tłumaczy artykuły z obcojęzycznej prasy i opowiada własnymi słowami. Nie słucham od dawna, ale taka myśl mi przyszła kiedy słuchałem początków jego twórczości jutubowej.
ostatnio stanowski na to odpowiedział w q&a - nigdy
nie wiem czy wierzyć czy nie, po prostu podałem dalej odpowiedź
a nie, krzysztof stanowski wcale nie mówi jednego i nie robi drugiego, to mu się nigdy nie zdarza hehe
po czym wczoraj

i cyk, bo w sumie ten smokowski to po co tam jest
po czym wczoraj
i cyk, bo w sumie ten smokowski to po co tam jest
----
----