Esport Livescore
Moderator: con shonery
- benzoabuser
- Zbanowany
Re: Esport Livescore
tylko nie smm i labrov, pierwszy z giga ego, drugi marniak
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
XDDD
Ostatnio zmieniony 13 mar 2023, 9:59 przez DeDoK, łącznie zmieniany 1 raz.
PGL znowu ma problemy techniczne? Nowe, nie znałem.
Jakim kurwa cudem oni znowu dostali organizację Majora, jak poprzednie 2 w ich wykonaniu były tragiczne.
Jakim kurwa cudem oni znowu dostali organizację Majora, jak poprzednie 2 w ich wykonaniu były tragiczne.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
IMO Selfmade mocno się zmienił od początków w LECu i gówniarskich ignoranckich wywiadów w stylu jestem najlepszy a przeciwników nie znam, na streamach zawsze łapie go wyraźny wstyd przy pytaniach o stare rzeczy/dramy i często podkreślał, że poznanie Rekklesa czyli nota bene jednego z idoli nauczyło go dużo profesjonalizmu. Zresztą kim my jesteśmy, maluczcy internauci, którzy nie zagrali ani jednej gry z Selfmade'ami i Bwipami tego świata, żeby oceniać kto jest bucem, kto wprowadza złą atmosferę, a kto ruchał komu dziewczynę, chuj wie co dzieje się w gaming house'ach.
A Labrov idealny wypełniacz który nie zjebie, ale też nie robi highlightów, przy ewentualnym składzie z takim budżetem gdzieś musiałyby siedzieć oszczędności, ja bym mimo wszystko zobaczył se taką pakę.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Ja bym Alphari i Perkz zobaczył w Rogue
No ja właśnie nie, bo Rogue zawsze mnie wkurwiało z mordy jako organizacja, ich kolory, koszulki, nic mi się tam nie podoba, a jednocześnie nie potrafię wskazać jakichś "poważnych" wad xd
Team BDS miał wjechać na grubo jako bogole, a skończyło się na montowaniu składu wokół Nuclearinta, ale z tego co czytałem to zamierzony plan, bo chcą wchodzić do LECa długofalowo i dosypywać hajsu zależnie od wyników
Tak jeszcze z plotek transferowych to Doinb i Nuguri podobno dostępni na tradeliście FPX, coś jak zawodnicy w G2. Ale wysypało tych rekordowych, a jednocześnie jednorocznych przygód ostatnio - Perkz ledwo wyjebał do NA i już plotki powrotu, Rekkles największy transfer Europy i zmiana planów po dwóch splitach, Nuguri też przechodził tam za jakąś potężną siopę i mieszkanie podarowane przez właścicieli FPX, a tu być może wszyscy trzej niedługo w nowych rosterach.
Team BDS miał wjechać na grubo jako bogole, a skończyło się na montowaniu składu wokół Nuclearinta, ale z tego co czytałem to zamierzony plan, bo chcą wchodzić do LECa długofalowo i dosypywać hajsu zależnie od wyników
Tak jeszcze z plotek transferowych to Doinb i Nuguri podobno dostępni na tradeliście FPX, coś jak zawodnicy w G2. Ale wysypało tych rekordowych, a jednocześnie jednorocznych przygód ostatnio - Perkz ledwo wyjebał do NA i już plotki powrotu, Rekkles największy transfer Europy i zmiana planów po dwóch splitach, Nuguri też przechodził tam za jakąś potężną siopę i mieszkanie podarowane przez właścicieli FPX, a tu być może wszyscy trzej niedługo w nowych rosterach.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- benzoabuser
- Zbanowany
A khanik za nuguriego do dk sobie wleciał i ma bekę chłop
!EXTRA ANNOTATION!
!EXTRA ANNOTATION!
Akurat tu nie wiem czy Nuguri też jej nie ma, bo przy okazji odpadnięcia czytałem na ćwierkaczu, że jest mocno Wunderopodobnym zawodnikiem jeśli chodzi o podejście do kariery, na jakimś chińskim AMA będąc pytany o częstotliwość trenowania poza rozgrywkami stwierdził, że poza rozgrywkami to on se siedzi na świeżej chacie i gra w Valoranta (bodajże, albo jakąś inną gierkę), no ogólnie mając dziesięć baniek na koncie i plany emerytury wcześniej niż później raczej nie narzeka
XDDD
Perkz dostępny na rynku
Alphariemu też podobno nikt problemu robił nie będzie
SwordArt i Bjergsen wypierdalają z TSM
ciekawe że ten SwordArt zarabiał najwięcej w całym NA - 3 banie rocznie
Bjergsen wgl miał ofertę żeby wrócić do lineupu ale odrzucił bo szuka slota w EU
chociaż chodzą słuchy że Jensen ma swapnąć na adc i Bjergsen mógłby wbić na mida do Liquid
i jeszcze są plotki że Bwipo by tam miał wbić na topa
Travis Gafford też dał predykcjo-leaka że Inspired i Hans mają wyjebać za kaską do NA więc ostro się może popierdolić w Rogue sytuacja
to na pewno będzie ciekawy off-season
Dodano po 1 dniu 11 godzinach 53 minutach 6 sekundach:
zilean op
Alphariemu też podobno nikt problemu robił nie będzie
SwordArt i Bjergsen wypierdalają z TSM
ciekawe że ten SwordArt zarabiał najwięcej w całym NA - 3 banie rocznie
Bjergsen wgl miał ofertę żeby wrócić do lineupu ale odrzucił bo szuka slota w EU
chociaż chodzą słuchy że Jensen ma swapnąć na adc i Bjergsen mógłby wbić na mida do Liquid
i jeszcze są plotki że Bwipo by tam miał wbić na topa
Travis Gafford też dał predykcjo-leaka że Inspired i Hans mają wyjebać za kaską do NA więc ostro się może popierdolić w Rogue sytuacja
to na pewno będzie ciekawy off-season
Dodano po 1 dniu 11 godzinach 53 minutach 6 sekundach:
zilean op
ale bym chciał, że Fejker znowu worldsy wygrał 
ej bo trochę nie grałem, co ten jhin tak zapierdala ciągle jak pojebany? Wiem, że fleet daje trochę speeda i pasywka co się z AS skaluje no i E zilealna ale żeby aż tak? To wygląda jakby ciągle miał tego boosta
ej bo trochę nie grałem, co ten jhin tak zapierdala ciągle jak pojebany? Wiem, że fleet daje trochę speeda i pasywka co się z AS skaluje no i E zilealna ale żeby aż tak? To wygląda jakby ciągle miał tego boosta
Ostatnio zmieniony 30 paź 2021, 16:45 przez koniec, łącznie zmieniany 1 raz.
- benzoabuser
- Zbanowany
Jhin wyściguwka, oby wyszło edg vs t1 to niewiele się pomyle z predykcją
!EXTRA ANNOTATION!
!EXTRA ANNOTATION!
Pierdolony spidi gonzales
Ale mi będzie szkoda jednych i drugich jak odpadną, dawno nie było serii tak przepakowanej historiami i smaczkami
Spoiler
go go T1 i Teddy penta w finale z ławki
- benzoabuser
- Zbanowany
ale półfinały z kozackim adc są, gumajusi, viper, ruler i GHOST
!EXTRA ANNOTATION!
!EXTRA ANNOTATION!
report mid feeder
Dodano po 1 godzinie 11 minutach 31 sekundach:
gg, zajebiście świeżaki próbowały i prawdopodobnie ograliby w takiej formie każdą inną drużynę, ale nie DK
Dodano po 1 godzinie 11 minutach 31 sekundach:
gg, zajebiście świeżaki próbowały i prawdopodobnie ograliby w takiej formie każdą inną drużynę, ale nie DK
ale gówno odjebali
mogli jeszcze 50x pod tego nashora podejść na pałe
mogli jeszcze 50x pod tego nashora podejść na pałe
Ostatnio zmieniony 30 paź 2021, 18:36 przez instinkt, łącznie zmieniany 1 raz.
ale gierka fajna 
Dodano po 4 minutach 25 sekundach:
szkoda w chuj
Dodano po 4 minutach 25 sekundach:
szkoda w chuj
XDDD
beka z przehypowanego lpla po raz kolejny
damwon ma free wina w finale
damwon ma free wina w finale