Ale mnie rozbawiłeś. Najlepszy głos? Jak syntezator mowy? Technika? Technika chyba częstochowskiego zawodnika xD Jak robił na swoich bitach alfe i omegę, to zbyt mu nie wyszło. Najlepszy to on dla mnie jest w wpierdalaniu skitów na album xDD Pamietam jak byłem na koncercie po wydanych prewersjach coś tam krzyczy ze sceny dajcie browara, ktos mu podał wziął łyka i wylał na scene pojeb xDDD Jeszcze w barlinku pamietam jak jakąś blondi sucz prowadził do hotelu, a wydaje mi się, że miał żone wtedy jeszcze xDD
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
ja wiem że ta blondi sucz która fokus prowadził do hotelu slucha polskiego rapu i jak jej fokus wyskakuje z propozycją że naoliwi dla niej swoje wierzeje to jej kurwa hormony tańczą kankana a psita napierdala kickflipa w cottonworldach na myśl o urozmaiceniu od ręki ale ma stawiać właśnie swoją moralność nad jego bo to ze swoją moralnością idzie potem spać i chuj mnie obchodzi że jej moralność to jakaś najebana szmaciura której wystarczy 2,40 zł żeby ją przekonać do pojebanych racji jej gadziego mózgu, kurwa Fokusie jebany wybierasz sobie wybiórczo z filozofii tych pojebanych twitterowycg julek że można się ruchać z inna kobieta będąc w związku ale beka jak idą w proteście apropo aborcji bo za tym akurat nie jesteś, tfu na ciebie miej kurwo chociaż jakiś kręgosłup albo skasuj konto
saturn pisze: ↑11 lis 2025, 21:56
jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
myron pisze: ↑22 paź 2021, 15:59
Jeszcze w barlinku pamietam jak jakąś blondi sucz prowadził do hotelu
Może to po prostu była jego żona? Spoiler
Co do samego Fokusa, to kiedyś byłem sajko, teraz od dłuższego czasu nowych rzeczy od Pokahontaz praktycznie nie sprawdzam. Od czasu do czasu wracam do staszych numerów, AiO o dziwo lubię, mimo że bitowo jest dość... specyficznie
Ale wierzę, że jeszcze go stać na jakieś fajne solo, jakby się spiął.
Technika ok,głos? Hmmm jak dla mnie gdyby nauczył się śpiewu czy jakiegoś operowania nim etc emocjami to byłby sztos a tak to jest gorszy Knapik w wersji rehabilitacyjnej
Pewnie ten z Twojego avatara murzyn rutkowski xD Pamiętam jak jeszcze była ta akcja z featem z Dodą. Chujowy imo ten kawałek był strasznie
Razem ze śliwką jest najbardziej znanym porywaczem zapalniczek.
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
O kurwa. Niezbadane są wyroki boskie. Jak patrzę na gościa, to ewidentny brak dominacji genetycznej. Ooo i żeby nie było offtopu, to mój ulubiony kawałek z fokusem. Dalej na pamięc znam
Spoiler
nie, to inna dziewczyna z takim samym tatuażem w tym samym miejscu pod szyją z takim samym kolorem włosów i takimi samymi wielkimi piersiami i też mieszka w panamie i też nazywa się ana i też alszer