Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Transfery
oby Dybala tam wjezdzal za Pogbe a nie klocucha
Agent Dybali jest w Anglii i rozmawia z United [Di Marzio]
Boje się ze skończy jak di Maria albo veron
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Wrzucam w ramach ciekawostki, historia "ruchów" Mendesa na rynku transferowym z kłopotami Valencii w tle [mention]kocur[/mention]
https://twitter.com/en_kosim/status/115 ... 87968?s=19
https://twitter.com/en_kosim/status/115 ... 87968?s=19
to nie ja obrażam ludzi na czaciku
Malcom w Zenicie to już prawie pewniak przechodzi za około 40M€, mimo wszystko szkoda że idzie do Rosji, a nie jakiegoś Evertonu. Fajny grajek, za wcześnie przeszedł do Barcelony bo to był za wysoki poziom dla niego, odbiło mu się czkawką to odrzucenie oferty Romy.
Pewnie teraz po zainkasowaniu trochę siana, Barca w końcu kupi Firpo. Nadal nikt nie chce kupić Coutinho i wydaje się prawdopodobne jego pozostanie w klubie.
Pewnie teraz po zainkasowaniu trochę siana, Barca w końcu kupi Firpo. Nadal nikt nie chce kupić Coutinho i wydaje się prawdopodobne jego pozostanie w klubie.
Bo taki los rapera, bracie mój/Nawet jak cipy z nieba lecą, wszystko chuj
Seen the devil give a sermon in the church
Seen an angel dancing in the club
You hate, you're lame, your loss
Seen the devil give a sermon in the church
Seen an angel dancing in the club
You hate, you're lame, your loss
Za 10 mln to nawet spoko, myślałem że oddadzą go za max 2
Chociaz i tak szkoda, że w obliczu chujnia na CB nie dostał szansy w sparingach, no ale co zrobisz
Chociaz i tak szkoda, że w obliczu chujnia na CB nie dostał szansy w sparingach, no ale co zrobisz
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
jeszcze tego Koscielnego debila jebanego wyjebać za jakąś 5 do tego Rennes, tego Mustafiego co łaska i kupić 1 solidnego w to miejsce
okienko dekady wtedy
wymiana Dybala Lukaku coraz bliżej, kluby się dogadały
jakiś gostek od Celticu podaje że Arsenal się dogadał w sprawie Tierneya
Dybala,Fernandes,Pogba to byłoby coś pięknego 
- Bunnymen77
Przydałby się, bo bailly bedzie zdolny do gry za 5 m-cy, ma przejść jakąś operację.
W sprawie Dybali kluby się dogadały, ale [s]pol[/s] argentynczyk, chce zostac w turynie, pewnie konkretna tygodniowka zmieni postrzeganie deszczowej anglii.
W sprawie Dybali kluby się dogadały, ale [s]pol[/s] argentynczyk, chce zostac w turynie, pewnie konkretna tygodniowka zmieni postrzeganie deszczowej anglii.
No fakt jeszcze obrońca bo jakoś w Tuanzebe nie wierzę.
Magłaja od dawna przyklepany, tylko United dało czas Lester na ogarnięcie zastępstwa i powoli rusza domino (Dunk do Lisów, Webster z Bristolu do Brajton).
Teraz tylko wyjebać Sancheza do Chin, smallinga z jonesem gdziekolwiek i można czekać do grudnia, aż przyjdzie jakiś sensowny trener
Teraz tylko wyjebać Sancheza do Chin, smallinga z jonesem gdziekolwiek i można czekać do grudnia, aż przyjdzie jakiś sensowny trener
to nie ja obrażam ludzi na czaciku
- nihil Novi
-
TheGreatestGolota
Mam nadzieje że żyd z Napoli jednak się ogarnie i przyniesie koulibalego na lotnisko za te 110 mln euro
z pomniejszych transferów:
Schurrle w Spartaku
AV się nie zatrzymuje, kolejny transfer, tym razem na bramkę z Burnley przychodzi Tom Heaton za 8-9 milionów funtów.
Rafcio Murawski po spierdoleniu się Palermo poszedł do Turcji, Denizlispor, umowa na rok z opcją przedłużenia o kolejny.
Okazaki wolnym transferem wylądował na rok w Maladze.
No i poszły oficjalki Malcoma (40+5 mlne), Cutrone w Wilkach i (jednak) Białkowskiego w Millwall.
Schurrle w Spartaku
Kevin-Prince Boateng w Fiorentinie na 2 lata, transfer za 1 mln euro.Rosyjski klub wypożyczył 28-letniego zawodnika na najbliższy sezon z opcją wykupu po jego zakończeniu. Dziennikarze Sky Sport podawali wcześniej, że w przypadku tego drugiego Spartak będzie musiał zapłacić siedem-osiem milionów euro.
AV się nie zatrzymuje, kolejny transfer, tym razem na bramkę z Burnley przychodzi Tom Heaton za 8-9 milionów funtów.
Rafcio Murawski po spierdoleniu się Palermo poszedł do Turcji, Denizlispor, umowa na rok z opcją przedłużenia o kolejny.
Okazaki wolnym transferem wylądował na rok w Maladze.
No i poszły oficjalki Malcoma (40+5 mlne), Cutrone w Wilkach i (jednak) Białkowskiego w Millwall.
Zważywszy, że pan kontuzja aka. Baily wypadł na 5 miesięcy nie mają za bardzo wyjścia