Fantasy Premier League

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
gambler

Re: Fantasy Premier League

Post autor: gambler »

Próbowałem się zalogować i okazało się, że nie zweryfikowałem wcześniej konta. Było na to 21 dni, czyli spoźniłem się... o 20 minut i teraz mi wyskakuje - nie da się założyć konta bo już istnieje na podanym emailu :dunno:
yer a wizard, Harry
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

[mention]Spiritus[/mention] coś Ci link chyba nie działa. Jedynie widać napis "pokazywarka".

Ja czekam do zamknięcia okienka, wcześniejsze robienie składu nie ma dla mnie najmniejszego sensu.
jefecito

Post autor: jefecito »

Spoiler
Obrazek
Na ten moment tak to widzę, oczywiście jeszcze wiele się może zmienić. Czekam na mecz o tarczę bo wydaje mi się, że jak tam Zinchenko zagra to i w pierwszej kolejce też wyjdzie, a gość z obrony City za 5,5 baniek wygląda na dobra okazje. Zastanawiam się też czy nie zastąpić Colemana kimś z obrony Spurs te super mecze u siebie mocno zachęcają. Skład mocno szablonowy, raczej bez niespodzianek. Jestem średnio przekonany do ryzyka z np. takim Ceballosem na początku sezonu, wolałbym poczekać zanim dam mu szansę. Moim głównym założeniem na ten sezon odnośnie wyboru składu i transferów jest nie inwestowanie w premium napastników które z moich obserwacji jest mało opłacalne (nie zawsze), a władować więcej kasy w premium obronę i przede wszystkim pomoc, zobaczymy czy uda mi się to utrzymać przez cały sezon.
Awatar użytkownika
Bolo

Post autor: Bolo »

Ktoś z tego czelsi z pomocy bedzie musiał ładować te gole a tani dosyć sa.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Bakan

Post autor: Bakan »

Niekoniecznie tym bardziej, że wydaje się, że Jorginho i Kante to pewniacy a u nich z liczbami wiadomo jak jest. Do tego dojdzie Kova/Mount/Barkley a żadnego o zbyt wiele goli/asyst nie podejrzewam. Może być tak jak w LFC, że druga linia będzie jedynie organizować grę, regulować tempo a punkty będą robić zawodnicy typowo ofensywni + boczni obrońcy choć tu w Chelsea kandydatów do tego też raczej nie ma, no chyba, że Alonso... :lol:
Awatar użytkownika
Bolo

Post autor: Bolo »

Hm no nie wiem.
Spoiler
Obrazek
[mention]Bakan[/mention]erio Matip bedzie grał?
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Awatar użytkownika
kon rafal

Post autor: kon rafal »

Lepiej nie będzie

Obrazek
Bakan

Jak coś to stworzyłem ligę Ale Brama!, zwycięzca rozgrywek otrzyma książkę „Premier League. Historia taktyki w najlepszej piłkarskiej lidze świata.”, Michaela Coxa. Oficjalne info wleci na fejsie i na kanale ale możecie już wbijać i zapraszać ziomków, kod: pvhe1r

Dajcie znać czy działa.
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

działa, wbiłem
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
svlv96

Post autor: svlv96 »

i ja też wbiłem
Awatar użytkownika
FLoo

Post autor: FLoo »

I ja
Awatar użytkownika
GeorgePortfel

Post autor: GeorgePortfel »

jadymy
Awatar użytkownika
horrypaz
Brak Kultury

Post autor: horrypaz »

wbiłem
zero zajawy w tym sezonie. skład zrobiłem dzień po otwarciu i nawet mi się nie chce tego ruszać. może w czwartek faza wejdzie dopiero
Bakan

Nie orientujecie się czy jest opcja dołączenia do ligi w trakcie rozgrywek i „wejścia” w nią z już zdobytymi punktami? Chodzi o to, że do pt. nie zdążę wypuścić odcinka na koniec którego mam zamiar podać kod itd. (info jest już na Instagramie i Fejsie) ale mogło nie dotrzeć do wszystkich.
Awatar użytkownika
FLoo

Post autor: FLoo »

Chyba decydujesz o tym ty jako właściciel ligi.
Awatar użytkownika
Lowrider
Moderator

Post autor: Lowrider »

chłopy gramy jakiegoś drafta?
Awatar użytkownika
40 minut easy

Post autor: 40 minut easy »

ja co roku robię tak że się podjaram na nowe twarze jakieś głośniejsze transfery i pół składu mam z ludzi którzy nigdy nie grali w bpl bo na pewno rozjebią ligę a później jest tak że odpalają w ósmej kolejce albo wcale więc w tym sezonie mądrzejszy o doświadczenie zrobiłem tak samo
Awatar użytkownika
effy

Post autor: effy »

40 minut easy pisze:ja co roku robię tak że się podjaram na nowe twarze jakieś głośniejsze transfery i pół składu mam z ludzi którzy nigdy nie grali w bpl bo na pewno rozjebią ligę a później jest tak że odpalają w ósmej kolejce albo wcale więc w tym sezonie mądrzejszy o doświadczenie zrobiłem tak samo
to żadna przypierdolka, ale od 3 lat nie ma już BPL, teraz ewentualnie EPL jak się uprzeć

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Awatar użytkownika
40 minut easy

Post autor: 40 minut easy »

ok
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

[mention]Bakan[/mention]
Origi będzie grał w pierwszej kolejce? W preseasonie sieknął kilka bramek, na City też wyszedł dlatego kusi po takiej cenie troche, ale no lipa jak nie zagra
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
ODPOWIEDZ