ERO JWP - Elwis Picasso (2019)
Re: ERO JWP - Elwis Picasso (2019)
Narzekałem na ten album po premierze, ale w sumie po czasie mi się wkręcił. Płyta kolegów z zespołu czyli Jetlagz i tak lepsza. Oby drugie solo było lepsze.
- OmarStooleyman
No w porównaniu do IS.OK Kosiego to ten album wygląda słabo i bez pomysłu, Kosiemu bardziej wyszedł truskul na tej płycie jak i nowa fala na Jetlagz. Kilka lat, batów i pasów za późno.
Żeby nie było tylko hejtów to "Nie mogę przestać" pięknie leci, wspaniały vibe z 70's na tym tracku, świetny mastering, mało takich utworów na Polskiej scenie. Zapuszczałbym każdemu ignorantowi co myśli, że hiphopy to tylko boombapy i cykacze. To jest od strony muzycznej po prostu zajebisty utwór.
Żeby nie było tylko hejtów to "Nie mogę przestać" pięknie leci, wspaniały vibe z 70's na tym tracku, świetny mastering, mało takich utworów na Polskiej scenie. Zapuszczałbym każdemu ignorantowi co myśli, że hiphopy to tylko boombapy i cykacze. To jest od strony muzycznej po prostu zajebisty utwór.
- mlodygypsy
jest gdzies na necie hidden track z outro? jedna z nut, ktore najbardziej mi siadly z calej plyty