Lil Wayne
Re: Lil Wayne
Pominąłem zupełnie ten numer. Zajebisty. 
A genialne 6 Foot 7 Foot to co??????
Co linijka to lepsza. Brakuje mi takiego głodnego Lil Wayne'a teraz. Chociaż na Seeing Green dobrze wypadł.
W ogóle zaskakująco często wracam do C4. Na pewno częściej niż do 1 i 2.
Co linijka to lepsza. Brakuje mi takiego głodnego Lil Wayne'a teraz. Chociaż na Seeing Green dobrze wypadł.
W ogóle zaskakująco często wracam do C4. Na pewno częściej niż do 1 i 2.
przecież w ogóle jego gościnki z tego roku są zajebiste
featuring u WSG z przed tygodnia
na projektach od dłuższego czasu problemem jest Mack Maine (a może o kogo innego chodziło, już nie pamiętam) który zajmuje się składaniem tego w całość z miliona numerów które Weezy tworzy podczas sesji i przez co albumy wychodzą po prostu słabo
Weezy w jakimś wywiadzie w tamtym roku mówił że on się wgl nie zajmuje składaniem albumów w całość i nigdy tego nie robił bo on się na tym nie zna, problem w tym że Mack Maine też nie
tak samo jak sam nie dobiera featuringów bo nie słucha za dużo rzeczy oprócz tego co puszczają jego bliscy znajomi albo goście którzy są w jego oczach legendami przez co on nawet nie wie co będzie hot a co not
Ostatniego projekty od Weezy'ego jakoś mnie nie porywają chociaż Carter V nie był zły ale to prawda mi również brakuje głodnego Wayn'a. Carter'a IV chyba najbardziej przekatowałem i dla mnie to był bardzo spójny i mocny album. Chciałbym, żeby wydał coś jeszcze w takim klimacie.
nie no, sredniawke w chuj dał tutaj akurat
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫
Niby średniawę ale inaczej niż wszEdzie. Jakby zebrać featuringi w mixtape to był niezłe zbiorowisko wyszło.
Logic - Perfect (Remix) (feat. Lil Wayne & A$AP Ferg) (Official Audio)
2:11 
Spoiler
- MyEvenement
album Trust Fund Babies z Rich the kid bedzie online 01/10/21
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
- Hytry Wałek
Papoose Feat. Lil' Wayne "Thought I Was Gonna Stop" Prod. by Timbaland
Spoiler
No cat can match me... I'm passing fastly. Who's half as nasty?
Lil Wayne - Ya Dig
Utwór ponoć jeszcze z czasów Cartera 3.
Spoiler
niesamowite flow. Musze wrocic jutro do trzeciego Cartera
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Ciary już na wejściu
It's got a hold on me the streets won't let me go I'm in love
Ezio_Wroclaw pisze: ↑05 wrz 2019, 10:10 Jeszcze mi kot o 4.40 wskoczył na mordę, jedyne pussy co tam ostatnio siada.
weezy napisal na instagramie ze sorry 4 the wait niedlugo na streamingach, jest link do presave'a
https://lilwayne.lnk.to/S4TW
https://lilwayne.lnk.to/S4TW
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫