niemniej jednak to co usłyszałem w tym podcaście to troche
chyba jutro zaczynam "kariere" skoro zasłyszane po pijaku melodie się nie liczą jako podpierdolka
No i pod tym się oczywiście podpisuję.Moltisanti pisze: ↑01 lip 2019, 15:26 Z schafterem jest taki problem że wychodzi na to że być może nie ma żadnych skilli producenckich i jego jedyna robota to nałożenie efektów, zmniejszenie tempa i dodanie werbla. Trochę kiepsko jak na typa który zrobił sobie otoczkę producencką i self made mana
To akurat było gdybanie i trochę próba zrozumienia tego, jak do takich rzeczy dochodzi. Już chyba gdzieś tutaj pisałem, ale ja nie wyobrażam sobie tego, że np. Mario czy Graczyk serio myśleli, że ich "ksera" nie zostaną wyłapane. "Litty" czy "Right Above It" to były względnie znane kawałki, gdyby to były ksera jakichś no-name'ów z soundclouda to jeszcze, ale totalną naiwnością byłoby myślenie, że nikt nie skojarzy Kryptowalut z Litty.

Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
tylko jego problem polega przede wszystkim na tym, że w dorobku ma za 2-3 dobre kawałki, a nie na odwrót, reszta średnia w najlepszym w wypadku
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
przedszkolanek pisze: ↑30 lip 2019, 16:07wszystko wskazuje, że skończy to się spektakularnie szybkim Taco 2.0