Transfery

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
Ablazir

Re: Transfery

Post autor: Ablazir »

jest szansa, że Monaco powinie Mustafiego za 30 milionów xD
Obrazek
Awatar użytkownika
FLoo

Post autor: FLoo »

Maguier jedna noga w United, dawać jeszcze Pawełka a skonczy się na SMS
Awatar użytkownika
Ablazir

Emery przyznał, że pracują nad 3 transferami, Pepe+Tierniey+jakiś CB, ale to będzie okno jak wszystko wypali :joint: :joint:
Obrazek
Awatar użytkownika
instinkt
Moderator

Post autor: instinkt »

ma być swap Lukaku z Dybalą [Pedullà]
kurwa Ronaldo, Lukaku i Ramsey w Juventusie XD

a co do Mustafiego to on w takim mniejszym zespole i w mniejszej lidze gdzie jest mniejsza presja (szczególnie w Monaco gdzie tam jest 5k kibiców) może się sprawdzić
ale kwota maksymalna za takiego chłopa to z 15 mln, wszystko powyżej to :bowdown: dla Raula
Awatar użytkownika
Spiritus

Post autor: Spiritus »

FLoo pisze: 29 lip 2019, 23:09 Maguier jedna noga w United, dawać jeszcze Pawełka a skonczy się na SMS
Bruno Fernandes tak samo a żaden z nich nie przejdzie.Zjebany zarząd United :what:
instinct pisze: 30 lip 2019, 8:53 ma być swap Lukaku z Dybalą [Pedullà]
kurwa Ronaldo, Lukaku i Ramsey w Juventusie XD
Jeżeli do tego dojdzie to zajebisty deal United :bowdown:
Awatar użytkownika
Bunnymen77

Post autor: Bunnymen77 »

Jeżeli uda się sprzedać Mustafiego za 30 mln to nawet jesli wysypie sie transfer Pepe to zwycieskie okienko arsenalu.
Awatar użytkownika
Krew

Post autor: Krew »

Nie jestem mega ultra fanem piłeczki ale śledzę wyniki i transfery i jak na razie mocno zawiedziony tym okienkiem jestem. Wielkie pieniądze wydane a tak na prawdę poza Hazardem, Grizmanem no i tym małolatem co poszedł do Atletico, to raczej słabo to wygląda, zwłaszcza w Anglii. Nie znam się czy mam jednak racji trochę?

E: no jeszcze de jong i de ligt ale to jednak spore nie wiadome
Awatar użytkownika
nihil Novi

Post autor: nihil Novi »

W porównaniu do zeszłego okienka, te jest naprawdę ciekawe. Fakt, w Anglii za dużo się nie wydarzyło, ale np. w Hiszpanii czy Włoszech doszło do kilku ciekawych transferów. A nie zapominajmy, że najciekawsze być może dopiero przed nami.
Sensei życia
Awatar użytkownika
Lowrider
Moderator

Post autor: Lowrider »

ewentualny transfer neymara albo pogby może uruchomić takie domino, że jeszcze będą długo bowdowny leciały co się w tym okienku odjebało, ja bym się wstrzymał przynajmniej do końca okienka w anglii
Awatar użytkownika
instinkt
Moderator

Jako że Arsenal wziął Pepe, a Napoli chce kogoś kupić to rzekomo przerzucili swoje zainteresowanie na Lo Celso który miał iść do Tottenhamu
Raul 200IQ XD
Bakan

Post autor: Bakan »

Krew pisze: 30 lip 2019, 10:13 Nie jestem mega ultra fanem piłeczki ale śledzę wyniki i transfery i jak na razie mocno zawiedziony tym okienkiem jestem. Wielkie pieniądze wydane a tak na prawdę poza Hazardem, Grizmanem no i tym małolatem co poszedł do Atletico, to raczej słabo to wygląda, zwłaszcza w Anglii. Nie znam się czy mam jednak racji trochę?

E: no jeszcze de jong i de ligt ale to jednak spore nie wiadome
Dwa potężne nazwiska czyli Hazard i Griezmann, do tego De Jong i De Ligt czyli obaj z topu jeśli chodzi o najlepszych z młodego pokolenia to już sporo, oprócz tego Jovic. Wyprzedaż w Lyonie, rewolucja w Atletico (Rodri też duży transfer), Sevilli, mega ruchy Borussi (Brandt, Hummels choćby). Przecież to okno jest mega konkretne a pewnie o połowie fajnych rzeczy zapomniałem.
Ostatnio zmieniony 30 lip 2019, 11:17 przez Bakan, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
onemajk

Post autor: onemajk »

Okienko Arsenalu na tę chwilę zapowiada się całkiem sympatycznie, więc żeby nie było tak miło to podobno trwają negocjacje z Khedirą. :lol:

Był na Emirates na meczu z Lyonem, po tym sporo głosów o wolnym transferze do Arsenalu ze strony włoskiej. Mam nadzieję, że dziś Ornstein jakieś dementi strzeli.
Awatar użytkownika
Krew

Post autor: Krew »

Wszystko co opisałeś to ciekawe historie, zwłaszcza BVB się konkretnie wzmocniło. Jednak po edycji LM gdzie potęgi, mocno zawiodły, zapowiadało się prawdziwe trzęsienie a jak narazie był lekki wstrząs. Ale jak koledzy wyżej pisali, w Anglii jeszcze ponad tydzień okienka, może pójdą bomby.
Awatar użytkownika
Ablazir

onemajk pisze: 30 lip 2019, 11:03 Okienko Arsenalu na tę chwilę zapowiada się całkiem sympatycznie, więc żeby nie było tak miło to podobno trwają negocjacje z Khedirą. :lol:

Był na Emirates na meczu z Lyonem, po tym sporo głosów o wolnym transferze do Arsenalu ze strony włoskiej. Mam nadzieję, że dziś Ornstein jakieś dementi strzeli.
lata juz info, ze był na emirates tak o i nic to nie znaczy
Obrazek
Awatar użytkownika
krul

Post autor: krul »

ale ta wymiana Dybali na Lukaku bylaby popierdolona. Mam ogromną nadzieję, ze to nie dojdzie do skutku, pomimo tego że info podało samo Sky.
Awatar użytkownika
Spiritus

Dlaczego uważasz, że ta wymiana byłaby popierdolona?
Awatar użytkownika
krul

Post autor: krul »

z perspektywy Juventusu oczywiscie, przede wszystkim z marketingowego punktu widzenia
Awatar użytkownika
Spiritus

To zmienia postać rzeczy. Marketingowo dla United taki transfer to żyła złota.
Awatar użytkownika
instinkt
Moderator

:rotfl:
ODPOWIEDZ