OFFTOPIC SERIALOWY
Moderatorzy: gogi, con shonery
Re: OFFTOPIC SERIALOWY
Zacząłem ostatnio oglądać Community - ale to jest kocur serial, świetna forma Dana Harmona.
tak cię tylko zmartwię że tylko do końca 3 sezonu tak jest, od 4 zaczyna się mocny zjadz, na szczeście sezony są połowę krótsze to można przemęczyć
Tragiczny trzeci odcinek Foundation, chyba trzeba spisać na straty ten serial.
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Alice in borderland warto?
jak Ci się podobało the squid game to tak, jak nie oglądałeś to też i nadrób
jestem w połowie, póki co gorsze niż squid game imo, ale nie jest źle
Dobra to się wezmę za to jak już skończę The Handmaid's Tale (
swoją drogą). Dzięki
no bez kitu, a zapowiadało się zajebiście i czekałem tydzień
- MalkoNTENT
Jestem po 5 odcinkach czyli 1 sezonie Kroniki Seinfelda i takie meh. Rozkręci się czy jak sobie darować?
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
Scenes from a marriage jeszcze raz polecę - co to za popis gry aktorskiej w wykonaniu Chastain i Isaaka to ja sam nie. Emocje wylewają się z ekranu mimo że nie ma tu praktycznie krzyków i ciskania talerzami. Tydzień do finału.
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
- con shonery
- Moderator
Kończę powoli Squid Game i mam taką refleksje, bo w ciągu ostatnich 2 lat widziałem dwa seriale, Gambit Królowej i Squid game właśnie, oba bijące rekordy popularności na Netflixie no i chyba ludzie wchłaniają codziennie masę strasznego gówna, że takie rzeczy są traktowane jak objawienia.
- MalkoNTENT
Dokładnie tak jest. Wystarczy popatrzeć co jest zawsze w top10 najpopularniejsze tygodnia, czy jak to się zwie, na netflixie.
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
Mimo zmiany awatara
też nie uważam żeby Squid Game było jakimś objawieniem. Ot, takie Casa de Papel meets Piła w Takeshi's castle, tylko że koreańskie. Rozrywki dostarczyło, wizualnie ładnie te soczyste kolorki i maski z DualShocka się prezentowały, natomiast przesadna, teatralna gra aktorska, stereotypowe, papierowe postacie, cliffhangery z McGyvera i wreszcie nieudany dubbing były strasznie denerwujące.
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
- con shonery
- Moderator
dokładnie takie same mam wrażenia i opinię (poza dubbingiem, bo oglądam z lektorem)
Fajny serial nie bądźcie tacy
Mi się podobał nowy smak wiśni nie wiem czy widzieliście źle mocne 7/10
Mi się podobał nowy smak wiśni nie wiem czy widzieliście źle mocne 7/10
-
Bisclavret
No polecam włączyć jakis randomowy serial z netflixa z oceną typu 6.2 na filmwebie, kurwa mać już serio se lepiej pooglądać perypetie rodziny Lubiczów. Te topowe produkcje netflixa to po prostu takie które są powyżej granicy przyzwoitości.con shonery pisze: ↑05 paź 2021, 9:15 Kończę powoli Squid Game i mam taką refleksje, bo w ciągu ostatnich 2 lat widziałem dwa seriale, Gambit Królowej i Squid game właśnie, oba bijące rekordy popularności na Netflixie no i chyba ludzie wchłaniają codziennie masę strasznego gówna, że takie rzeczy są traktowane jak objawienia.
Squid Game 7/10 max
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
mi tam się podoba ta przerysowana teatralna gra aktorska, bowdownów nie ślę ale tak jak Luxair mówi w kategorii rozrywki bdb
Biały Lotos z matką Stiflera bdb, chociaż strasznie mnie wkurwiały córka pani businesswoman i jej koleżanka
Biały Lotos z matką Stiflera bdb, chociaż strasznie mnie wkurwiały córka pani businesswoman i jej koleżanka