Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Moderator: con shonery
Re: Ogólna dyskusja o grach i konsolach
a zapomnialem
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
dokładnie to, w 4 nie grałem, ale w 3 mam w pizdę godzin rozegranych i od momentu kiedy zacząłem trochę ogarniać parter, dużo więcej frajdy mi sprawiały poddania niż nokauty
ostro na pizde dostalem
5-0, to dalibyscie bana na piec dni
5-0, to dalibyscie bana na piec dni
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Bez steamka się nie liczy 
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
*Miał być "Streamka"
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
To proszę pisać po polskiemu.
A da się z xboxa bezpośrednio puścić sztryma na yt?
^ kogo to chuj obchodzi?
Avermedia Compilation | Przegryw
Na Avermedia na serio tak się gry zawieszają?
Spoiler
Da się na twitch#1 pisze:To proszę pisać po polskiemu.
Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka
To co, slizgawkowy turniej w ufc4 na X bonxie?
^ kogo to chuj obchodzi?
Czy za pomocą takiego wynalazku:
https://allegro.pl/oferta/karta-przechw ... 0802781120
będę mógł grać na ps4 na ekranie laptopa?
Wydaje mi się to raczej nierealne, ale podobno to działa...?
https://allegro.pl/oferta/karta-przechw ... 0802781120
będę mógł grać na ps4 na ekranie laptopa?
Wydaje mi się to raczej nierealne, ale podobno to działa...?
Może i obraz wyświetli ale podejrzewam opóźnienie na poziomie nieakceptowalnym
^ kogo to chuj obchodzi?
A znacie jakieś inne sposoby? Używa ktoś z was PS Remote Play?
Miałem ps4 podpięte pod światłowód i grałem zdalnie w pracy w rdr2 i dało się grać
^ kogo to chuj obchodzi?
Tak tylko zostawię.

Absolutnie nie po to, żeby komentować zasadność ubioru przedstawiciela CDP podczas spotkania z Panem Rosińskim.
Ale kurwa, wypadałoby wiedzieć, jak stanąć do zdjęcia upamiętniającego otrzymanie prezentu. Bo autor prezentu, obcujący z malarstwem, jak widać wie.
Absolutnie nie po to, żeby komentować zasadność ubioru przedstawiciela CDP podczas spotkania z Panem Rosińskim.
Ale kurwa, wypadałoby wiedzieć, jak stanąć do zdjęcia upamiętniającego otrzymanie prezentu. Bo autor prezentu, obcujący z malarstwem, jak widać wie.
How nonbinary persons kill people?
They / them.
They / them.
-
frontkick
Bez kitu ręce złożone jak jakiś cwaniak z ośki, Pan Rosiński az musial rece wlozyc do kieszeni żeby mu nie przypierdolic za to faux pas
Mnie żart nie bawi 
Ale może mam słabe poczucie humoru.
Ale może mam słabe poczucie humoru.
They / them.
They / them.
-
frontkick
No najpewniej tak jest jak wścieklizny dostajesz na widok pamiątkowego zdjęcia dwóch uśmiechniętych typów
Do wścieklizny daleko. Po prostu uważam, że pozujący do medialnego zdjęcia reprezentant sporej firmy (dla której PR jest bardzo istotny) powinien umieć się zachować, otrzymując prezent od jednego z najwybitniejszych polskich rysowników komiksowych. Ergo, nie trzymać rąk w kieszeniach, nie zasłaniać swoją dziwną postawą obrazu. A on tak trochę wygląda "fajnie Grzesiu że wpadłeś, ale...".
Pewnie masz rację, czepialstwo. Ale Rosiński to jest w pewnych kręgach legenda i jakoś tak... No niefajnie wyszło moim zdaniem.
A co do uśmiechów, to co mieli, warczeć do tego zdjęcia? Uśmiech o niczym nie świadczy.
They / them.
They / them.