Sentino
Re: Sentino
ale jest szansa na nóż we krwi, powiedział Sebek że może taki numer zrobić tylko musi do Igiego napisać bo chciałby mieć Young Igiego na feacie w tej nutce 
sentino i young igi w jednym kawałku

słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
- OmarStooleyman
Trochę mnie śmieszy to bajdurzenie Sebka kogo by chciał na fit a kogo nie jakby był w pozycji, że to jego utwory robią po 18 baniek wyświetleń (czyli więcej niż cała jego dyskografia razem wzięta) xD
- SentoAlainDelon
@OmarStooleyman Temat featu Sebka na płycie Maty pojawił się na długo przed zapowiedzią płyty i Patoreakcją, wtedy Seba mówił że nie będzie na tej płycie przez management SBM czytaj Białasa, więc była tak możliwość tylko teraz Sebastian dorabia teorie która mu pasuje.
a ojciec sentino przypadkiem też nie jest prawnikiem?
zbrodni
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
inzynierem przestepstw
Marcin "The Polish Zombie" Wrzosek o Sebku: "Słucham czasem "Rózówy Pył", "Rio", "Remy Martin", ze starszych lubię "Szampana do ręki". Ale jeszcze bardziej niż muzę lubię kompilacje jak jedzie z hejterami"

badi o Marcin "The Polish Zombie" Wrzosek: "kto to kurwa jest?"
-
pieschrodingera
- marco_pantani
W internecie sobie sprawdź.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
ciekawe czy teraz Sento będzie od dziś miłośnikiem sztuk walki Wrzoska tak jak miało to miejsce po pochlebstwie ze strony Eisa
Skurwysynu cała klasa jest Sicarios 
jak wroci do polski, to licze ze ktos go znowu przekopie i zacznie w koncu myslec
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.