Sarius - Pierwszy dzień po końcu świata (2019)
Re: Sarius - Pierwszy dzień po końcu świata (30.08.2019) [Zapowiedź]
"IŻKIS", uważane za życiówkę typa, i tak bylo na granicy pretensjonalności, często ją przekraczając. Od tego czasu widzę jeszcze się pogorszyło w tej kwestii, i to znacznie. Ogólnikowy rap o niczym podany w takiej formie, żeby wydawało się, że jest o "czymś więcej" #inteligentnyrap
Czego oczekujecie od typa, który wypromował się na tym, że go nikt nie chce słuchać i kończył karierę, po czym wracał z gotową płytą 
#freefromage
GVMBLER
GVMBLER
to dosyć dobrze podsumowuje aktualne trendy w plhh, ale zdecydowanie wolalem odtworzyć takiego sariusa bo wiedziałem, że muzycznie nie schodzi z formy, jedynie jakość tekstowa jest mierna ;d no cóż, pojawię się tu pewnie wraz z premierąjajca pisze: ↑12 lip 2019, 8:41 "IŻKIS", uważane za życiówkę typa, i tak bylo na granicy pretensjonalności, często ją przekraczając. Od tego czasu widzę jeszcze się pogorszyło w tej kwestii, i to znacznie. Ogólnikowy rap o niczym podany w takiej formie, żeby wydawało się, że jest o "czymś więcej" #inteligentnyrap
Buntownik to najdoskonalsza forma człowieka. Odrzuca konformizm na rzecz indywidualizmu nie będąc atencyjnym hipsterem, ale rewolucjonistą.
>>> wbita https://www.youtube.com/user/ComeoutTV <<<
>>> wbita https://www.youtube.com/user/ComeoutTV <<<
najlepsza beka była jak Sarius sie spruł o chyba artykuł o PLHHF w Płocku na popkillerze, że nie było o nim żadnej wzmianki. Potem ktoś tam wypomniał "to w koncu antihype czy nie?" i ten do niego z mordą
ogólnie lubie sariusa i słucham na bieżąco niektóre kawałki z każdej z jego płyt, ale ten najnowszy akurat przeciętny, raczej nie będę często do niego wracać
ogólnie lubie sariusa i słucham na bieżąco niektóre kawałki z każdej z jego płyt, ale ten najnowszy akurat przeciętny, raczej nie będę często do niego wracać
Ogólnie to mało go słuchałem, ale od dawna mam o nim opinie "spoko raper, chujowy człowiek" i nie mogę przez to go słuchać. Nie żebym miał jakieś info spod stołu, po prostu z tego co pokazuje w necie to mnie wkurwia
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
sarius jedna płyta lubię
Fajne, przewiduje miliony wyświetleń i w sumie spoko, należy mu się 
z jaką częstą graną w jakichś RMFach piosenką może mi się kojarzyć to flow zwrotkowe?
pierwszy singiel lepszy, tutaj jakoś monotonnie - czekasz na ten moment aż w końcu pierdolnie, a tu koniec numeru
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
- ToMojaStaraKsywka
płytę sprawdzę, ale raczej mi nie podejdzie
Jak dla mnie to z głosu (i trochę z wyglądu) przypomina wokalistę zespołu Wilki - Roberta Gawlińskiego
- przedszkolanek
[mention]przedszkolanek[/mention], nie wykluczam, być może po prostu się przypierdalam do niego, bo niespecjalnie za nim przepadam
- przedszkolanek
Chylińskiej bym akurat nie obstawiał, bo nie słucham i nie słyszę, a też kojarzę, chyba że
pierwsze co mi przyszło do głowy, tu druga połowa refrenu z Ewki Perfektu
- Bryx Fenrir
Tak czekałem aż się numer rozkręci, a on się...skończył. Coś nie za bardzo to wszystko.
brak podjazdu do poziomu sprzed trzech/czterech lat