City Morgue - Vol. 3: Bottom of the Barrell (2021)
City Morgue - Vol. 3: Bottom of the Barrell (2021)
Usunięto
Ostatnio zmieniony 25 lut 2023, 22:21 przez TheD, łącznie zmieniany 2 razy.
Re: City Morgue - Vol. 3: Bottom of the Barrell (2021)
City Morgue - What's My Name
Ostatnio zmieniony 25 lut 2023, 22:21 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: City Morgue - Vol. 3 (TBA)
muzyka dla 13 latków czyli idealna dla użytkownika thed
AND NOW I'M IN A SHARK TANK
RAP GAME TOM HANKS
RAP GAME TOM HANKS
Spoiler
Ostatnio zmieniony 25 lut 2023, 22:22 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
a wedlug mnie to na te chwile najslabszy ich album, jak zwykle fajnie sie otwiera, intro napierdala jak szalone i tak samo cabin in the woods (moze oprocz tego jasiaha) ale po tych dwoch numerach to jest sinusoida i na dobra sprawe dopiero kawalek everything is broken ktory jest najlepszy z calej plyty dawal chociaz troche nadziei, ze nie bedzie zawodu. no ale po tym wjechala chujowa solowka od sosmuli a na dobitke po tym wjezdza dziwnie stlumiona solowka zilly ktora niby jest okej ale zbyt cichy wokal zabija ten caly klimat wedlug mnie. pozniej jedyny numer ktory w sumie mi sie najbardziej spodobal to mother lover bo ma calkiem catchy refren od zilly, cala reszta jest generyczna a to o czym zarapuje sosmula to moglbym zgadywac razem z adlibami.
liczylem na wiecej takich numerow jak everything is broken czy screaming at the rain z dwojki gdzie mogliby zaserwowac cos wiecej niz wersy o sprzedawaniu cracku, czy rapowaniu ze jest sie grim reaperem. imo, melon grubo sie przejedzie po tej plycie tak jak to zrobil z solowka zillakami.
liczylem na wiecej takich numerow jak everything is broken czy screaming at the rain z dwojki gdzie mogliby zaserwowac cos wiecej niz wersy o sprzedawaniu cracku, czy rapowaniu ze jest sie grim reaperem. imo, melon grubo sie przejedzie po tej plycie tak jak to zrobil z solowka zillakami.
City Morgue - What's My Name (Video)
Ostatnio zmieniony 25 lut 2023, 22:22 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.