Oliwka Brazil

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

oyche

Re: Oliwka Brazil

Post autor: oyche »

ugh, palce same piszą 'teamoliwka' po przeczytaniu tego pierdolenia
Awatar użytkownika
OmarStooleyman

Post autor: OmarStooleyman »

Definicja słowa ból dupy.
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

gonix is the hiphop
trójkąt bermudzki wola mokotów
edenmar

Post autor: edenmar »

lygrys pisze: 30 wrz 2021, 12:13 Gonix coś napisała
Obrazek
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Haha, przecież kobiety są o wiele bardziej zazdrosne niż faceci. Wiadome było, że tak będzie. Czekam jeszcze na ból dupy Wdowy i Admy, bo też je pewnie skręca w środku :lol:
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
OmarStooleyman

Jeszcze jest ta chłopaczyca Kara która również może dodać swoje 5 groszy

Zauważcie, że każda wyróżniająca się (czy pozytywnie czy negatywnie to już swoją droga) postać kobieca na Polskiej scenie jest wydziobana jak wiśnia przez damskie szpaki które nie zostawią na niej ani jednego owocu, jeszcze na koniec osrają. Potem płaku płaku czemu raperki w Polsce nie są brane na poważnie, może jeszcze jakiś argument o zarabianiu mniejszego pitosu i mamy komplet spierdolenia.

EDIT: Pierwsza raperka gwiazda na polskiej scenie to nie będzie ta technicznie najlepsza, a ta z najtwardszą psychą która nie da się zmieść przez hejty jak i używki.
Awatar użytkownika
aleksy

Post autor: aleksy »

to jest ta, do której flint walił konia w swojej "recenzji" hulanek? dlaczego mnie to nie dziwi :rotfl:
oyche pisze: 30 wrz 2021, 12:29 ugh, palce same piszą 'teamoliwka' po przeczytaniu tego pierdolenia
no niestety, nie lubię typiary, ale już widzę, że bardzo trudno będzie z tym na dłuższą metę
Spoiler
ja już mam bana
na ślizgawce cisnę beczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
Awatar użytkownika
Zephyr

Post autor: Zephyr »

Mam nadzieje, że Oliwka w razie czego wypuści tłuste dissy na te co niektóre chude lachoniary, które będą ją zaczepiać :joint:
Effe, perché il mio cognome è Fendi
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

Zephyr pisze: 30 wrz 2021, 14:56 Mam nadzieje, że Oliwka w razie czego wypuści tłuste dissy na te co niektóre chude lachoniary, które będą ją zaczepiać
Jestem pewny ze je bez problemu zje :lol:
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
lygrys

Post autor: lygrys »

Nie wiem o co chodzi Wdowie z WWR i Gonix oraz raperką z którymi mają paczkę dbającą o to by kobiecy rap wyglądał tak jak chcą by wyglądał.

Wdowa się czepiała, że Dziarma nie podaje listy ghostwritterów, że to jest wprowadzanie słuchacza w błąd.
Ale czy musi? Czy słuchaczy to obchodzi kto napisał tekst czy dobrze wpada w ucho?

Gonix miała pretensje do Gonix to Dziarmie teksty piszą faceci i dlatego jest marionetką ich rękach.
Ma też pretensje, że hiphop to teraz tylko muzyka obdarta z 4 elementów i że tworzą je osoby, które nie zapłaciły frycowego w polskim środowisku hiphopowym.

Ale czy muszą?
Według mnie w dzisiejszych czasach po prostu pękły sztuczne mury między różnymi subkulturami i dzisiejsza młodzież czerpie z tego z czego chce czerpać i nie widzi powodu by się ograniczać?
Po prostu chce żyć globalnie, a nie w jakimś gettcie.

Sukces Eminema i rozwój internetu sprawił, że dzieciaki za dzieciaka osłuchały się z każdym rodzajem muzyki dlatego teraz tak dobrze je ze sobą miksują.
Gonix

Krzysztof Liger Ciebie Krzysio, co już ustaliliśmy jakiś czas temu, najbardziej interesuje darmowe fapowe.
Krzysztof Liger

Gonix Jestem tak stary jak Ty, a nawet starszy, bo w sobotę stuknęła mi 40-tka i też mnie denerwuje jak młodzież wywraca do góry nogami to na czym się wychowaliśmy i co kocham, ale na tym polega młodość by szukać swojej drogi. A my starzy powinniśmy ich kochać matczyną i ojcowską miłością. Jakbyś miała takie córki jak Young Leosia czy Oliwka Brazil to być ich nie kochała? p.s. małolaty mnie nie kręcą, bo przy nich czuję się jak stary obleśny dziad.
Swoją drogą chciałbym by jakaś młoda raperka ze starą raperką nagrała kawałek o wojnie pokoleń, gdzie każdy by odegrał swoja rolę np. kłótnia córki z matką czy ojca z synem.

Jakby Oliwka Brazil chciała bym z Gonix zagraliśmy jej hiphopowych rodziców to nie miałbym nic przeciwko.
Oczywiście Oliwka Brazil by była córeczką tatusia, bo jest w tym duży potencjał komediowy.
+48 22 29 22 597
www.aborcjabezgranic.pl
Jak mnie nie ma na forum, to od was odpoczywam.
Hazardzista

Post autor: Hazardzista »

aleksy pisze: 30 wrz 2021, 13:52 to jest ta, do której flint walił konia w swojej "recenzji" hulanek? dlaczego mnie to nie dziwi
Aż sprawdziłem ten tekst na cgm i faktycznie są propsy :D
Kiedy ze swoim magicznym, przyjaznym incelom światem ruchania i kutasów wjeżdża Cardi Schwesta Oliwka Brazil, numer zaczyna mieć jakąkolwiek temperaturę, czuć go jakąkolwiek charyzmą.
~Marcin Flint
Awatar użytkownika
OmarStooleyman

Zaimek jakąkolwiek ma raczej słabą moc propsujacą, a jest raczej wyróżnieniem że cokolwiek się wtedy dzieje. Nie oznacza od razu, że Flint zaczął sobie do niej walić z zachwytu
Awatar użytkownika
aleksy

chodziło mi o gonix :P
Awatar użytkownika
Moltisanti

Post autor: Moltisanti »

Lata mijają ale nie zmienia się to że gdy pojawia się wyrazisty newcomer, to obrońcy rapu pokroju flinta doznają orgazmów porównując tę osobę do innego rapera. Lepiej być taką Gonix która nie różni się niczym od tysiąca raperów więc nawet ciężko rzucić konkretną ksywą.
Łąsą pisze: 31 gru 2020, 19:13 prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
Awatar użytkownika
shinner

Post autor: shinner »

lygrys pisze: 30 wrz 2021, 16:33 Swoją drogą chciałbym by jakaś młoda raperka ze starą raperką nagrała kawałek o wojnie pokoleń, gdzie każdy by odegrał swoja rolę np. kłótnia córki z matką czy ojca z synem.
a mi sie wlasnie nie podobaja takie proby wkupienia sie 'w kulture' i jakieś uskutecznianie podbijania ego marnym artystom których już nikt nie chce słuchać. oliwka brazil powinna pojechac z tymi wszystkimi admami, wdowami i wysmiac ich przez to, ze robi jednym numerem wiekszy szum na rap scenie niz one przez cala swoja kariere i jedyne co im zostalo to bycie jury w zywy rap organizowanym przez kolegow z branzy czy bycie jakims prowadzacym z pizdy w rap news. maja byc igrzyska śmierci i beefy a nie jakies dotykanie sie po kutasach bo ktos kiedys zaczal wczesniej rapowac i od 20 lat ma stala liczbe sluchaczy ktora wynosi rowne zero.
Awatar użytkownika
aleksy

dokładnie jazda z nią

niuskolowi raperzy nigdy nie dali zasłużonego wpierdolu bóldupiarzom, bo pewnie bali się prymitywnych reakcji w postaci ataków fizycznych, ale kobiety chyba nie muszą się o to martwić
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

shinner pisze: 30 wrz 2021, 19:02 wysmiac ich przez to, ze robi jednym numerem wiekszy szum na rap scenie niz one przez cala swoja kariere
No i wyśmiała dokładnie w taki sposób w wywiadzie dla newonce.
Awatar użytkownika
shinner

Post autor: shinner »

a to sory nie wiedzialem o tym. mialem bardziej na mysli nagrac cos rodem barbie dreams nicki minaj czy cos z przewozka jak cardi b na press, bo tym teoretycznie trafia do wiekszej liczby osob.
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Zgadzam się. Może jeszcze się to stanie, kto wie. Oliwka wydaje się dość charakterna.
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

aleksy pisze: 30 wrz 2021, 19:04 bali się prymitywnych reakcji w postaci ataków fizycznych, ale kobiety chyba nie muszą się o to martwić

HOLA HOLA RÓWNOUPRAWNIENIE :lol:
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
ODPOWIEDZ