Young Leosia
Re: Young Leosia
Young Leosi sprzedała 8000 płyt w preorderze. Myślałem szczerze mówiąc, że jeszcze więcej sprzeda. No ale chyba sami zakończyli preorder przed czasem, przez to, że jednym z elementów bonusowych są grawerowane szklanki i ktoś je musi wykonać.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Z głosu i wyglądu 5 la temu starzej niż dziś:
i ładniejsza, teraz wygląda jak Żabson 1 do 1
No to przecież Kibic napisał że 1:1 
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
o kurwa, co w trakcie jej dojrzewania poszło nie tak, że teraz wygląda tak, jak wygląda 
- OmarStooleyman
ma za mało tłuszczu przez co totalnie zaniknęły jej cechy kobiece, osobiście uważam, że przyjebanie 5-7kg dla Sary źle by się nie skończyło
ehh co te narkotyki robią z młodymi damami 
-
radosczzycia
jest gdzieś nagranie z jej występu u Wojewodzkiego?
Na YouTube jest, ale video dziwnie zmontowane żeby algorytmy nie wyłapały. Jak ci potrzeba samego audio to da radę, jak chcesz komfortowo obejrzeć to pewnie na jakimś player.pl albo chomikuj.
O chuj, coś poszło nie tak. To na pewno ona?
już nie wiecie o co się przyjebać 
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
- con shonery
- Moderator
klasycznie kiedy nie ma racjonalnych powodów aby przyczepić się np. do twórczości czy tembru głosu zaczynają się argumenty ad personam 
myślę, że jest całe mnóstwo argumentów żeby przyczepić się do twórczości czy głosu Leosi akurat
oczywiście pozdrawiam
oczywiście pozdrawiam
dla mnie głos jest jednym z jej największych atutów, między innymi dzięki temu ma tak unikalne flow, pozdro
Artysta to nie tylko jego twórczość ale całość "produktu" czyli też wyglad, zachowanie, wypowiedzi itd 
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
nie chodziło mi o to, że nie można oceniać jej wyglądu (nie jestem seksistą), tylko, że negatywne oceny nijak mają się do rzeczywistości i są rzucane "z przyzwyczajenia", bo w środowisku o leosi należy wypowiadać się jedynie źle
pozdrawiam
pozdrawiam
Ocena wyglądu jest subiektywna jednemu podoba się Leosia drugiemu nie, jednemu Adma a drugiemu nie, jedne laski powiedzią że np Wojtek Sokół jest przystojny a inne że brzydal. Zapraszamy do GGG gdzie masz do kazdej damy często skrajne opinie.
Jeden lubi ogórki a inny ogrodnika córki
Jeden lubi ogórki a inny ogrodnika córki
- con shonery
- Moderator
swiruje, szklanki mogę słuchać ale jungle girl dziala na moje uszy mniej wiecej tak jak to