shinner pisze: ↑28 wrz 2021, 11:50
kurwa gloryfikujesz alkoholika ktorzy jak wiadomo czesto sa wkurwiajacy jak sie napierdola, patrz przerywanie na koncercie, patrz wpierdalanie mu sie w nagrywanie czegos i mowisz, ze ktos jest najgorszym czlowiekiem, bo reaguje tak a nie inaczej xD
Gdzie ja ci kogokolwiek gloryfikuje typie? To, że Diho ma problem z etanolem nie oznacza, że można go traktować jak psa i jebać go przy widowni zbijając jeszcze przy tym salwy śmiechu, bo wiecie, to w końcu DON MALIK HEHE.
oldschool pisze: ↑28 wrz 2021, 11:52
No przecież widać po Maliku, że to taki typ co jak trzeba to siedzi cicho, a jak ma pewną pozycję to pokazuje swoje prawdziwe ja.
Dokładnie tak było jak rósł na plecach Sentino, na początku postać bezosobowa, a teraz poczuł wiatr w żaglach i mówi głośno co myśli, zachowując się jak totalny gbur.
moxxi pisze: ↑28 wrz 2021, 11:52
Ja się nie dziwię jakiś najebany orangutan Ci pierdoli farmazon to co masz innego robić xD
Diho sam powinien odpulić od takiego typa ale widać, że powiązania są zbyt duże i musi tolerować swojego samozwańczego szefa nawet jak mu pluje otwarcie w ryj. Jeżeli Malikowi nie podoba się osobowość i styl życia orangutana to powinien mu to jasno wyklarować a nie jeszcze go brać na hypemana, ale ch*j tam wie co ich łączy oficjalnie.