E tam, też nie przesadzajmy. Kasa jest, ale podejrzewam że wizerunek też dla niego ważny, bo jednak Białas jest wysoko na naszej scenie.Bunnymen77 pisze: ↑21 wrz 2021, 13:39 Faktycznie żal Białasa, który tylko liczy papier za płyty sprzedawane przez Borka
[beef] Filipek/Guzior vs. Bedoes
Re: [beef] Filipek/Guzior vs. Bedoes
Ja tu gram, a ty Mateusz Borek
https://rateyourmusic.com/~kaemdeq
https://rateyourmusic.com/~kaemdeq
dokładnie, to jest bardziej żenujące niż toi co odwalił podczas tej rozmowy xDDD Proszenie dupy i piłkarza żeby napisali mu laurki xDD z 50 instastory o tym że mu jednak nie o to chodziło xDD Mówienie ze to przez chorobę xD I jeszcze żenująca próba wyjścia na tego "zajebistego" i proponowanie wyjaśnienie problemu, a to sam idiota zadzwonił zwyzywał od śmieci bo nie ma zasięgów, ale nie to on jest tym dobrym i to on jest ofiarągods bidness pisze: ↑21 wrz 2021, 12:17 Bedoes z tymi swoimi usilnymi zabiegami wypolerowania swojego wizerunku, jest jak pijany gimnazjalista, co wraca najebany o 23 do domu, starzy już śpią, a on próbuje być jak najciszej i jak na złość tu jakiś talerz strąci, tam łbem o regał ze szklankami przyjebie.
z tego co mi wiadomo, to akurat sam Boxdel zadzwonił do Borysa.
- MyEvenement
Spoiler
BEDOES ODPOWIADA PEJI:
- Peja, nie jestem jednym z tych młodych raperów, którzy mają wyje*ane na weteranów. Nigdy nie wytarłem sobie ryja twoją ksywą i jestem od tego daleki. (...) Nie powiedziałem nic złego na twój temat, użyłem kwestii waszego beefu z Tede jako przykładu niekończącego się konfliktu. Jestem jedną z wielu osób, która chciałaby zobaczyć jak ten konflikt się kończy, jak dochodzicie do porozumienia i uważam, że to pokazałoby mojemu pokoleniu, że można dojść do porozumienia inaczej niż nienawiścią. Nigdy nie wytarłem sobie ryja twoją ksywą, mam do ciebie ogromny szacunek, bo bez wazeliny - jesteś niekwestionowaną legendą sceny, ale uważam że pozytywny koniec waszego konfliktu z Tede mógłby dać zajebisty przykład.
- Peja, nie jestem jednym z tych młodych raperów, którzy mają wyje*ane na weteranów. Nigdy nie wytarłem sobie ryja twoją ksywą i jestem od tego daleki. (...) Nie powiedziałem nic złego na twój temat, użyłem kwestii waszego beefu z Tede jako przykładu niekończącego się konfliktu. Jestem jedną z wielu osób, która chciałaby zobaczyć jak ten konflikt się kończy, jak dochodzicie do porozumienia i uważam, że to pokazałoby mojemu pokoleniu, że można dojść do porozumienia inaczej niż nienawiścią. Nigdy nie wytarłem sobie ryja twoją ksywą, mam do ciebie ogromny szacunek, bo bez wazeliny - jesteś niekwestionowaną legendą sceny, ale uważam że pozytywny koniec waszego konfliktu z Tede mógłby dać zajebisty przykład.
Ale on jest chujowy, to nawet brak słów
nigdy nie wytarlem sobie jajec twoim recznikiem do wlosow peja
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
propsowalbym jakby napisal "peja jestes chuj a nie legenda wiec spierdalaj" albo cos w tym stylu, wynikl by pewnie jakis beef
a tu jakies lzawe pierdolenie
a tu jakies lzawe pierdolenie
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
- KtoByPomyslal
Mogłeś z nami z jednej wazy... wazeliny. Nienawidzę osób, które na siłę próbują się wszystkim upodobać. Zero w tym charakteru.
Jak robię ruchy i się potknę, to nie zwalam na politykę,
bo jestem dużym chłopcem, który ciągle bawi się patykiem
bo jestem dużym chłopcem, który ciągle bawi się patykiem
peja nie wytarlem sobie tobą mordy, nie zrobilem po prostu tego, jestes po prostu zrobiony w CHUJA, po prostu myslales, teraz oszalales w.. pewnie kurwa myslales, ze jak to sie stalo, a tak naprawde nie było tak, zrobiłem to specjalnie, zebys, bo wiedzialem, ze jestes o to zazdrosny i kurwa nie zrobiłem tego nie było kurwa wycierania mordy weteranem kurwa ziomuś, rozumiesz? co teraz czujesz mój drogi miły przyjacielu? kocham cie ziom, jestes naprawde w porzadalu, kocham cie peja tyle mam na ten temat do powiedzenia
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
- FruitOffTheWall
bedoes skąd skrzeczeć filipek rapować jesteście siebie warci jak ćpun i towar
a to oświadczenie to jest żenada
a to oświadczenie to jest żenada
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
ale ten pies jest daremny, pomyśleć, że w pewnym momencie wierzyłem, że się ogarnie i coś z niego będzie jebać tego obszczymura
jak to pasujeFruitOffTheWall pisze: ↑21 wrz 2021, 19:29 bedoes skąd skrzeczeć filipek rapować jesteście siebie warci jak ćpun i towar
ale to jest klaun XD
Bedi ma niektóre spoko kawałki, ale jako człowiek jest najgorszy na scenie...takiego pajaca to jeszcze tu nie widzieli xD Chłop mentalnie dosłownie zatrzymał się w gimnazjum i niekiedy po prostu udaje "mądrego", pięknie potrafi manipulować...chłop napisał do Bomble że chce zadzwonić, odpalił się, wybuchł, a teraz jak szambo wywaliło tak ze się gruby nie spodziewał ze wszyscy nawet jego fani staną za Filipkiem, to chłop się załamał i jakby się brzytwy chciał łapać, potrzebował wsparcia od dupy i innych przydupasów z reprezentacji tego kraju, potrzebował gadać o tym kilka dni na IG, potrzebował udostępniać "hejt" na jego temat i mówić ze to przez chorobę, aż w końcu postanowił pogodzić się z Filipkiem bo "nie ma sensu tego ciągnąc" a sam to wywołał xDDDDD
Nie dałem rady doczytać do końca, jakby litery mogły układać się w wyraz twarzy, to te byłyby zbitym psem
Absolutnie najgorsze oświadczenie od czasów Aviego przepraszającego za nagranie dissu
Absolutnie najgorsze oświadczenie od czasów Aviego przepraszającego za nagranie dissu
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Wy na poważnie z tym Rychem?
Wmieszał się, bo Bedoes rzucił "Peją" w kontekście jego beefu z Tedasem, gdzie ci będą sobie dogryzać jak dzieci w piaskownicy (mówimy o 45-letnich chłopach przypominam) jeszcze przez najbliższe 20 lat, a Rychu wjeżdża z tekstami "NIE WYCIERAJ SOBIE MORDY MOJĄ KSYWĄ" jakby Bedoes go czymś poważnie obraził. Oczywiście abstrahuje od tego, czy Borys chce pogadać z Filipkiem bo dupa mu się pali czy w głębi siebie odczuł taką powinność.
Samo oświadczenie Bediego klasyczne.
Niech się w końcu zaczną nakurwiać kawałkami.

Wmieszał się, bo Bedoes rzucił "Peją" w kontekście jego beefu z Tedasem, gdzie ci będą sobie dogryzać jak dzieci w piaskownicy (mówimy o 45-letnich chłopach przypominam) jeszcze przez najbliższe 20 lat, a Rychu wjeżdża z tekstami "NIE WYCIERAJ SOBIE MORDY MOJĄ KSYWĄ" jakby Bedoes go czymś poważnie obraził. Oczywiście abstrahuje od tego, czy Borys chce pogadać z Filipkiem bo dupa mu się pali czy w głębi siebie odczuł taką powinność.
Samo oświadczenie Bediego klasyczne.
Niech się w końcu zaczną nakurwiać kawałkami.
eddy_wata pisze: ↑21 wrz 2021, 19:26 peja nie wytarlem sobie tobą mordy, nie zrobilem po prostu tego, jestes po prostu zrobiony w CHUJA, po prostu myslales, teraz oszalales w.. pewnie kurwa myslales, ze jak to sie stalo, a tak naprawde nie było tak, zrobiłem to specjalnie, zebys, bo wiedzialem, ze jestes o to zazdrosny i kurwa nie zrobiłem tego nie było kurwa wycierania mordy weteranem kurwa ziomuś, rozumiesz? co teraz czujesz mój drogi miły przyjacielu? kocham cie ziom, jestes naprawde w porzadalu, kocham cie peja tyle mam na ten temat do powiedzenia
Hard head, tight fists, I stand tall,
Instinct unleashed when the tension calls.

Instinct unleashed when the tension calls.