[beef] Filipek/Guzior vs. Bedoes

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
cloud
chmura

Re: [beef] Filipek/Guzior vs. Bedoes

Post autor: cloud »

Tymoteusz ewidentnie się nie zatrzymuje
lygrys pisze: 22 sty 2024, 9:47 Wszystkim fanom zimy życzę by zamarzli na śmierć.
oyche

Post autor: oyche »

Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

ale ten puchacz to jest idiota :rotfl:
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Awatar użytkownika
ikko

Post autor: ikko »

Filipek pisze:Jesteś odklejony. Twoje tłumaczenia nie przekonują nawet ciebie. Pół twojego pi*rdolenia było o moich wyświetleniach i o tym, że Boxdel mi wkłada siano do ręki, a Ty mi mówisz o szacunku? Ciesz się, że i tak nie powiedziałem skąd miałeś bliznę i kto ci ją nabił i w jakich okolicznościach – a to też jest ciekawe.
mielzky na swojej grupce bukmacherskiej swojego czasu wspominal o tym, ze jakis raper ktorego totalnie ciezko byloby powiazac z samym bedoesem zrobil mu te blizne na czole a pozniej jeden i drugi wkrecil sobie na glowe ze chca sie pozabijac i nie wychodzili z domu chociaz dzieli ich masa kilometrow. stad przez pewien czas podobno bedoes jak wychodzil gdzies to po zmroku itd. imo cyrk jak chuj z tymi lbami, powinni zdelegalizowac ich w pizdu razem z tymi wszystkimi pajacami ktorzy boja sie rzucac ksywkami w pizdu z takim hip hopem.
edenmar

Post autor: edenmar »

Puchacz to ten ziomek, co podbijał do Wieniawy na instagramie? Następny atencjusz. Brakuje jeszcze tylko informacji, że Edzio dograł się do nierozpoczętego beefu Filipka i Guziora z Bedoesem, chociaż nikt go o to nie prosił.
Awatar użytkownika
VBSW
SZEFITO

Post autor: VBSW »

ikko pisze: 17 wrz 2021, 17:30
Filipek pisze:Jesteś odklejony. Twoje tłumaczenia nie przekonują nawet ciebie. Pół twojego pi*rdolenia było o moich wyświetleniach i o tym, że Boxdel mi wkłada siano do ręki, a Ty mi mówisz o szacunku? Ciesz się, że i tak nie powiedziałem skąd miałeś bliznę i kto ci ją nabił i w jakich okolicznościach – a to też jest ciekawe.
mielzky na swojej grupce bukmacherskiej swojego czasu wspominal o tym, ze jakis raper ktorego totalnie ciezko byloby powiazac z samym bedoesem zrobil mu te blizne na czole a pozniej jeden i drugi wkrecil sobie na glowe ze chca sie pozabijac i nie wychodzili z domu chociaz dzieli ich masa kilometrow. stad przez pewien czas podobno bedoes jak wychodzil gdzies to po zmroku itd. imo cyrk jak chuj z tymi lbami, powinni zdelegalizowac ich w pizdu razem z tymi wszystkimi pajacami ktorzy boja sie rzucac ksywkami w pizdu z takim hip hopem.
Rzekomo w jakimś najnowszym numerze o tym nawija, ale idk bo nie słucham gościa.
Spoiler
Obrazek
Oho, i Roksanka dziwnym trafem broni swego facecika.
Spoiler
Obrazek
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam

https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Jugol

Post autor: Jugol »

To jeszcze wypowiedź kacpra hta dla cgm i tygodnik nie na tt i można zamykać
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

Ehhh Bedoes zamiast się odgrażać mógł odwołać te walki Filipkowi i zarapowac niczym peja o urodzinach w Mielnie

No ale muzycznie to ten filipek był daremny, fristajl z jakimś babochlopem do puszczenia na imprezie był dobry, wiec w sumie skąd oburzenie ze mu Bedoes mówi ze żyje tylko dzięki boxdelowi i ze więcej wyświetleń wykręci epka z jego pierdami niż filipek bez flow?
Obrazek
Awatar użytkownika
ebismolarek

Post autor: ebismolarek »

Puchacz XDDDDDD :bowdown:
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Nie wiem o co chodzi, ale jakbym był Listkiewiczem, czy kto tam jest teraz trenerem tych marnych kopaczy, to bym tego piłkarzyne dla samej zasady na goły łeb wyjebał z kadry za branie udziału w jakichś instagramowych beefach.
Awatar użytkownika
gggfunk

Post autor: gggfunk »

bez kitu, puchacz tez jest niezle odklejony widze, jeszcze dodaje fote w dresie reprezentacji przy bedoesie, komedia xd
moody

Post autor: moody »

pieschrodingera pisze: 17 wrz 2021, 17:12 Kto to puczacz?
polski pusha t. w sensie pucha t :bag:
Yerkes

Post autor: Yerkes »

Kurwa niech ktoś w końcu wyjaśni tego Bedoesa, skończy mu tą karierę bo gościa się słuchać nie da, takie pierdoliny populizmy gęg gęg
quntaqinte
Zbanowany

Post autor: quntaqinte »

Jakie skończy karierę, to nie te czasy. Polaryzacja jeszcze napędzi koniunkturę. Jak Bedoes przerżnie beef to jeszcze na dobre mu to wyjdzie. Ale niech strzelają do siebie, zawsze to jakieś urozmaicenie dla sceny.
Awatar użytkownika
F88G

Post autor: F88G »

jebać psy jak zilla kami

edit: nie ten fred proszę usunąć
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

VBSW pisze: 17 wrz 2021, 17:42 Oho, i Roksanka dziwnym trafem broni swego facecika.
Spoiler
Pokaż
Nie zna bardziej impulsywnie i wybuchowej osoby w branży? A kartky?
Puchacz z szerzeniem dobra i utożsamianiem się z bogiem xd

Dodano po 2 minutach 19 sekundach:
gods bidness pisze: 17 wrz 2021, 18:34 jakbym był Listkiewiczem, czy kto tam jest teraz trenerem tych marnych kopaczy
Listkiewicza się w tym wątku za chuja nie spodziewałem xd
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
piotr474747

Post autor: piotr474747 »

jeden i drugi siebie warci, to że bedi to populista nr1 w branży to żadna nowość
Awatar użytkownika
Moltisanti

Post autor: Moltisanti »

Po pierwszym akapicie Roxy zebrało mnie na rzyg. Znamiennym jest, że dla kobiety hip hop stał się profesjonalny w momencie gdy zaczęto zatrudniać ludzi do czesania włosów Żabsona w klipach, dzięki Roksana że jesteś :bowdown:
Łąsą pisze: 31 gru 2020, 19:13 prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
Awatar użytkownika
afterlight

Post autor: afterlight »

ikko pisze: 17 wrz 2021, 17:30
mielzky na swojej grupce bukmacherskiej swojego czasu wspominal o tym, ze jakis raper ktorego totalnie ciezko byloby powiazac z samym bedoesem zrobil mu te blizne na czole a pozniej jeden i drugi wkrecil sobie na glowe ze chca sie pozabijac i nie wychodzili z domu chociaz dzieli ich masa kilometrow. stad przez pewien czas podobno bedoes jak wychodzil gdzies to po zmroku itd.
przeciez tu na slizgawce ktos o tym pisal i poszla ksywa ale juz za huj nie pamietam kim wlasnie byl ten drugi
muszę kupić sobie buty do biegania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
michajlow

Post autor: michajlow »

1. Puchacz 2. Wieniawa 3. Filipek. 4. Bedoes

No są całkiem duże szanse, że Fifi zmontuje mocny panczlajn z tego :lol:

Edit: do tego jakis followup do numeru puszki, kartony, butelki.
No idealnie Tymoteusz " wrzuta "Puchacz tu pasuje :bowdown:
ODPOWIEDZ