[beef] Filipek/Guzior vs. Bedoes
Re: [beef] Filipek/Guzior vs. Bedoes
ale ten puchacz to jest idiota 
mielzky na swojej grupce bukmacherskiej swojego czasu wspominal o tym, ze jakis raper ktorego totalnie ciezko byloby powiazac z samym bedoesem zrobil mu te blizne na czole a pozniej jeden i drugi wkrecil sobie na glowe ze chca sie pozabijac i nie wychodzili z domu chociaz dzieli ich masa kilometrow. stad przez pewien czas podobno bedoes jak wychodzil gdzies to po zmroku itd. imo cyrk jak chuj z tymi lbami, powinni zdelegalizowac ich w pizdu razem z tymi wszystkimi pajacami ktorzy boja sie rzucac ksywkami w pizdu z takim hip hopem.Filipek pisze:Jesteś odklejony. Twoje tłumaczenia nie przekonują nawet ciebie. Pół twojego pi*rdolenia było o moich wyświetleniach i o tym, że Boxdel mi wkłada siano do ręki, a Ty mi mówisz o szacunku? Ciesz się, że i tak nie powiedziałem skąd miałeś bliznę i kto ci ją nabił i w jakich okolicznościach – a to też jest ciekawe.
Puchacz to ten ziomek, co podbijał do Wieniawy na instagramie? Następny atencjusz. Brakuje jeszcze tylko informacji, że Edzio dograł się do nierozpoczętego beefu Filipka i Guziora z Bedoesem, chociaż nikt go o to nie prosił.
Rzekomo w jakimś najnowszym numerze o tym nawija, ale idk bo nie słucham gościa.ikko pisze: ↑17 wrz 2021, 17:30mielzky na swojej grupce bukmacherskiej swojego czasu wspominal o tym, ze jakis raper ktorego totalnie ciezko byloby powiazac z samym bedoesem zrobil mu te blizne na czole a pozniej jeden i drugi wkrecil sobie na glowe ze chca sie pozabijac i nie wychodzili z domu chociaz dzieli ich masa kilometrow. stad przez pewien czas podobno bedoes jak wychodzil gdzies to po zmroku itd. imo cyrk jak chuj z tymi lbami, powinni zdelegalizowac ich w pizdu razem z tymi wszystkimi pajacami ktorzy boja sie rzucac ksywkami w pizdu z takim hip hopem.Filipek pisze:Jesteś odklejony. Twoje tłumaczenia nie przekonują nawet ciebie. Pół twojego pi*rdolenia było o moich wyświetleniach i o tym, że Boxdel mi wkłada siano do ręki, a Ty mi mówisz o szacunku? Ciesz się, że i tak nie powiedziałem skąd miałeś bliznę i kto ci ją nabił i w jakich okolicznościach – a to też jest ciekawe.
Spoiler

Spoiler

Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
To jeszcze wypowiedź kacpra hta dla cgm i tygodnik nie na tt i można zamykać
- Cz4rny1337
- Moderator
Ehhh Bedoes zamiast się odgrażać mógł odwołać te walki Filipkowi i zarapowac niczym peja o urodzinach w Mielnie
No ale muzycznie to ten filipek był daremny, fristajl z jakimś babochlopem do puszczenia na imprezie był dobry, wiec w sumie skąd oburzenie ze mu Bedoes mówi ze żyje tylko dzięki boxdelowi i ze więcej wyświetleń wykręci epka z jego pierdami niż filipek bez flow?
No ale muzycznie to ten filipek był daremny, fristajl z jakimś babochlopem do puszczenia na imprezie był dobry, wiec w sumie skąd oburzenie ze mu Bedoes mówi ze żyje tylko dzięki boxdelowi i ze więcej wyświetleń wykręci epka z jego pierdami niż filipek bez flow?

- ebismolarek
Puchacz XDDDDDD 
- gods bidness
Nie wiem o co chodzi, ale jakbym był Listkiewiczem, czy kto tam jest teraz trenerem tych marnych kopaczy, to bym tego piłkarzyne dla samej zasady na goły łeb wyjebał z kadry za branie udziału w jakichś instagramowych beefach.
bez kitu, puchacz tez jest niezle odklejony widze, jeszcze dodaje fote w dresie reprezentacji przy bedoesie, komedia xd
polski pusha t. w sensie pucha t
Kurwa niech ktoś w końcu wyjaśni tego Bedoesa, skończy mu tą karierę bo gościa się słuchać nie da, takie pierdoliny populizmy gęg gęg
-
quntaqinte
- Zbanowany
Jakie skończy karierę, to nie te czasy. Polaryzacja jeszcze napędzi koniunkturę. Jak Bedoes przerżnie beef to jeszcze na dobre mu to wyjdzie. Ale niech strzelają do siebie, zawsze to jakieś urozmaicenie dla sceny.
jebać psy jak zilla kami
edit: nie ten fred proszę usunąć
edit: nie ten fred proszę usunąć
Nie zna bardziej impulsywnie i wybuchowej osoby w branży? A kartky?
Puchacz z szerzeniem dobra i utożsamianiem się z bogiem xd
Dodano po 2 minutach 19 sekundach:
Listkiewicza się w tym wątku za chuja nie spodziewałem xdgods bidness pisze: ↑17 wrz 2021, 18:34 jakbym był Listkiewiczem, czy kto tam jest teraz trenerem tych marnych kopaczy
-
piotr474747
jeden i drugi siebie warci, to że bedi to populista nr1 w branży to żadna nowość
- Moltisanti
Po pierwszym akapicie Roxy zebrało mnie na rzyg. Znamiennym jest, że dla kobiety hip hop stał się profesjonalny w momencie gdy zaczęto zatrudniać ludzi do czesania włosów Żabsona w klipach, dzięki Roksana że jesteś 
- afterlight
przeciez tu na slizgawce ktos o tym pisal i poszla ksywa ale juz za huj nie pamietam kim wlasnie byl ten drugiikko pisze: ↑17 wrz 2021, 17:30mielzky na swojej grupce bukmacherskiej swojego czasu wspominal o tym, ze jakis raper ktorego totalnie ciezko byloby powiazac z samym bedoesem zrobil mu te blizne na czole a pozniej jeden i drugi wkrecil sobie na glowe ze chca sie pozabijac i nie wychodzili z domu chociaz dzieli ich masa kilometrow. stad przez pewien czas podobno bedoes jak wychodzil gdzies to po zmroku itd.Filipek pisze:Jesteś odklejony. Twoje tłumaczenia nie przekonują nawet ciebie. Pół twojego pi*rdolenia było o moich wyświetleniach i o tym, że Boxdel mi wkłada siano do ręki, a Ty mi mówisz o szacunku? Ciesz się, że i tak nie powiedziałem skąd miałeś bliznę i kto ci ją nabił i w jakich okolicznościach – a to też jest ciekawe.
muszę kupić sobie buty do biegania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
1. Puchacz 2. Wieniawa 3. Filipek. 4. Bedoes
No są całkiem duże szanse, że Fifi zmontuje mocny panczlajn z tego
Edit: do tego jakis followup do numeru puszki, kartony, butelki.
No idealnie Tymoteusz " wrzuta "Puchacz tu pasuje
No są całkiem duże szanse, że Fifi zmontuje mocny panczlajn z tego
Edit: do tego jakis followup do numeru puszki, kartony, butelki.
No idealnie Tymoteusz " wrzuta "Puchacz tu pasuje