AdMa
Re: AdMa
Nothing wrong with fat girls.....
Adma lepiej tu niż na ostatniej wrzucie w ggg

Adma lepiej tu niż na ostatniej wrzucie w ggg
Spoiler

- Bryx Fenrir
Bardzo chujowy numer całościowo
+1, od góry kręcone, żeby cyce było dobrze widać, a brzucha to już nie pokaże
Numer chujowy, Adma się musi pogodzić z tym, że przespała okazję na karierę w rapie i teraz to już zmiana stylówki nie pomoże.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Czy odpalenie klipu bez dźwięku ma sens czy nie ?
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- oKulTywowany
fajny klimat jak na kubańczyka ale nooo cycków i ciupy nie ma także
same bujanki i efekty specjalnie dla ambasadorów padaczki
This page is no longer available.
- Bryx Fenrir
https://www.youtube.com/watch?v=eVmnkQE ... l=Marianne.
Marianne ft. AdMa - Odbijaj (prod. Astrowilk)
Marianne ft. AdMa - Odbijaj (prod. Astrowilk)
- Bryx Fenrir
https://www.youtube.com/watch?v=Xwidp-E ... annel=AdMa
AdMa - Upiorne Urodziny (prod. Ayon) [Official Video]
AdMa - Upiorne Urodziny (prod. Ayon) [Official Video]
- Bryx Fenrir
-
nescafeklasyg
Kurde ciężko w tej polsce jak takie karyńsko jak adma tu robi za obiekt westchnień, mam wrażenie że chyba każda baba co ma wielkie cycory to dla niektórych objawienie.Przecież ona wygląda jak jakaś ewa ziętek, czarnuchu proszę.
-
wklz
Niestety przesłuchałem. Nie rozumiem jak można w dzisiejszych czasach operując mikrofonem nie wydać po stówce na parę lekcji emisji głosu i nauki śpiewu. Rena śpiewa tak nosowo jakby udawała postać z bajki, zwrotki natomiast są po prostu niewyraźne.
Z tego co o niej słyszałem to nie jest kwestia luźnego podejścia do muzy, ponieważ cierpi na syndrom Popka (jestem artystą do szpiku).
Z tego co o niej słyszałem to nie jest kwestia luźnego podejścia do muzy, ponieważ cierpi na syndrom Popka (jestem artystą do szpiku).
- benzoabuser
- Zbanowany
Przespałeś pięć lat pod kamieniem i wbijasz tu z obserwacjami godnymi dawida obserwatora. Podaj mi przykład kogokolwiek kto uważa adme za obiekt westchnień
nescafeklasyg pisze: ↑28 sie 2022, 3:13 Kurde ciężko w tej polsce jak takie karyńsko jak adma tu robi za obiekt westchnień, mam wrażenie że chyba każda baba co ma wielkie cycory to dla niektórych objawienie.Przecież ona wygląda jak jakaś ewa ziętek, czarnuchu proszę.
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
ktoś wreszcie powiedział to na głoś. props.nescafeklasyg pisze: ↑28 sie 2022, 3:13 Kurde ciężko w tej polsce jak takie karyńsko jak adma tu robi za obiekt westchnień, mam wrażenie że chyba każda baba co ma wielkie cycory to dla niektórych objawienie.Przecież ona wygląda jak jakaś ewa ziętek, czarnuchu proszę.
jasny wracaj na forum
-
nescafeklasyg
Wtf typie, co drugi post tutaj to ciężkie spermienie nad jej urodą.O co chodzi z tym spaniem pod kamieniem?Usiądź, weź krzesło.benzoabuser pisze: ↑28 sie 2022, 12:24 Przespałeś pięć lat pod kamieniem i wbijasz tu z obserwacjami godnymi dawida obserwatora. Podaj mi przykład kogokolwiek kto uważa adme za obiekt westchnień