Transfery

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
kvcper

Re: Transfery

Post autor: kvcper »

tbh, ostatnio miałem rozkmine czy guardiola nie wróci do jakiejś fałszywej '9', i to z grealishem na niej. nie musi być to złe. ostatecznie może city wjedzie po lewego, ale to raczej nie ma najmniejszych szans, że go puszczą. haaland to samo. ja bym na ich miejscu już starał się ściągnąć kogokolwiek co zdobędzie pare punktów, nawet spróbować wyciągnąć głupiego aube z arsenalu.

Dodano po 1 minucie 2 sekundach:
ciekawe czy taki benzema jest realny ogólnie
Ja tu gram, a ty Mateusz Borek
https://rateyourmusic.com/~kaemdeq
Awatar użytkownika
MyEvenement

Post autor: MyEvenement »

coś Ty, Benzema jest cysorz w Realu, zara mu mbappe dojdzie, kozacki skład i gość ma tam status legendy i kilka rekordów do wykręcenia i zakręcenia się przy różnych top w historii RMCF. Już sam zapowiedział, że jedyny klub w jakim zagra po realu to Lyon i to wtedy gdy będzie czuł, że Realowi nie daje gwarancji ich jakości, a na ten moment imo to najlepszy gracz nie tylko Realu, ale i całej La Ligii
impertynencki

Post autor: impertynencki »

jefecito pisze: 27 sie 2021, 19:01 Nie chcę hamować nastrojów, ale nie sądzę by Ronaldo był dla United takim game changerem jakim tego kibice oczekują, nie bez powodu Juve żegna go bez żalu. Mi ten transfer bardziej pasował do City bo tam jest zbudowany porządny zespół któremu dokładnie brakuje kogoś takiego jak Ronaldo czyli gościa z wykończeniem który zrobi porządne liczby i umie w karne (czyli to co ma obecnie Ronaldo najlepszego do zaoferowania). United ma większe problemy na innych pozycjach niż w ataku i przeciętnego trenera na ławce.
United od dłuższego czasu nie ma snajpera z prawdziwego zdarzenia. W zeszłym sezonie nadzwyczaj dobrze poradził sobie na Cavani (strzelił naprawdę dużo bramek w stosunku do występów). Ronaldo w zeszłym sezonie w Serie A strzelił 29 bramek. Fakt, około 10 z karnych, ale o takich liczbach każdy z graczy United może tylko pomarzyć.

To może nie być totalny game-changer, ale patrząc na to co może dać (czyli te 30 bramek w sezonie) i wartość sentymentalną ten transfer to jest petarda. Nie wspominając o emocjonalnym rollercoasterze związanym z przenosinami do City.

Ja to w teesa wlatuje :oops:
najlepsze dni uciekają nam na właśnie dziś
Awatar użytkownika
Groszek

Post autor: Groszek »

Geez co za okienko :bowdown: gdzie ten rzulf do realu
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Awatar użytkownika
kvcper

Post autor: kvcper »

MyEvenement pisze: 27 sie 2021, 19:18 coś Ty, Benzema jest cysorz w Realu, zara mu mbappe dojdzie, kozacki skład i gość ma tam status legendy i kilka rekordów do wykręcenia i zakręcenia się przy różnych top w historii RMCF. Już sam zapowiedział, że jedyny klub w jakim zagra po realu to Lyon i to wtedy gdy będzie czuł, że Realowi nie daje gwarancji ich jakości, a na ten moment imo to najlepszy gracz nie tylko Realu, ale i całej La Ligii
no benzeme to taka luzna mysl/pytanie bylo. jest jakis sensowny napastnik aktualnie wolny? bo tak to bym pomyslal o hazardzie na miejscu city, moze i grubas, ale sie odkuje, jak tede
Ja tu gram, a ty Mateusz Borek
https://rateyourmusic.com/~kaemdeq
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Lewy za stówkę do Pepa i City, jak się bawić to się bawić :D
pardon

Post autor: pardon »

duzo wody uplynie w wisle zanim city bedzie nazwa ktora przyciaga najlepszych na swiecie, a nie jedynie aspirujacych
jefecito

Post autor: jefecito »

impertynencki pisze: 27 sie 2021, 19:22
jefecito pisze: 27 sie 2021, 19:01 Nie chcę hamować nastrojów, ale nie sądzę by Ronaldo był dla United takim game changerem jakim tego kibice oczekują, nie bez powodu Juve żegna go bez żalu. Mi ten transfer bardziej pasował do City bo tam jest zbudowany porządny zespół któremu dokładnie brakuje kogoś takiego jak Ronaldo czyli gościa z wykończeniem który zrobi porządne liczby i umie w karne (czyli to co ma obecnie Ronaldo najlepszego do zaoferowania). United ma większe problemy na innych pozycjach niż w ataku i przeciętnego trenera na ławce.
United od dłuższego czasu nie ma snajpera z prawdziwego zdarzenia. W zeszłym sezonie nadzwyczaj dobrze poradził sobie na Cavani (strzelił naprawdę dużo bramek w stosunku do występów). Ronaldo w zeszłym sezonie w Serie A strzelił 29 bramek. Fakt, około 10 z karnych, ale o takich liczbach każdy z graczy United może tylko pomarzyć.

To może nie być totalny game-changer, ale patrząc na to co może dać (czyli te 30 bramek w sezonie) i wartość sentymentalną ten transfer to jest petarda. Nie wspominając o emocjonalnym rollercoasterze związanym z przenosinami do City.

Ja to w teesa wlatuje :oops:
Greenwood dobrze wygląda na 9 w tym sezonie też, to prawda że brakowało skutecznego snajpera, ale większe braki są w środku pola gdzie hasają takie tuzy jak Fred, Matic i McTominay. Rozumiem entuzjazm i sam bym się jarał jakbym był kibicem United tym transferem, tylko hamuje te nastroje bo może się okazać, że z przyjściem Ronaldo do gabloty nagle magicznie nie zaczną wpadać trofea i wcale mnie to nie zdziwi.
pardon pisze: 27 sie 2021, 20:05 duzo wody uplynie w wisle zanim city bedzie nazwa ktora przyciaga najlepszych na swiecie, a nie jedynie aspirujacych
Ale to City zrezygnowało z tego transferu samo, a nie Ronaldo ich odrzucił z tego co wiemy, on sam się przecież City zaoferował najpierw.
yaneq

Post autor: yaneq »

Saul blisko Chelsea, prawie wszystkie warunki wypożyczenia podobno ustalone i pozostaje kwestia zapisu obowiązkowego wykupu po sezonie za 40 mln funtów lub jego brak
Awatar użytkownika
Travson

Post autor: Travson »

:bowdown: Dla Ronaldo za to prowo z City
phobos pisze: ten świat to symulacja na zaliczenie jakiegoś kosmicznego studenciakaxd który co roku oddaje ten sam projekt ze zmianami
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

Ładne kurwa dymy a ja zapracowany dramat
Obrazek
pardon

Post autor: pardon »

jefecito pisze: 27 sie 2021, 20:48 Ale to City zrezygnowało z tego transferu samo, a nie Ronaldo ich odrzucił z tego co wiemy, on sam się przecież City zaoferował najpierw.
nie pilem do cra akurat

generalna uwaga to byla, ze pep jak malo kto potrafi z aspirujacych robic pilkarzy na poziomie elity, ale city instytucjonalnie nadal jest daleko za kilkoma klubami pod wzgledem prestizu i nazwijmy to dziedzictwa, ktore decyduje o przyciaganiu najwiekszych nazwisk
ksiazenieporzadek

Post autor: ksiazenieporzadek »

eddy_wata pisze:Juve chce Hazarda :crazy:
Niech go biorą

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
yaneq

Post autor: yaneq »

Mundo deportivo daje że jednak Saul zostaje w atleti :bowdown:
svlv96

Post autor: svlv96 »

Jako wieloletni fan United jaram się jak dzieckiem powrotem Ronaldo na stare śmieci. Mega transfer na pewno bdwije strzeli wprowadzi trochę lepszej mentalności i młodzi się sporo nauczą od niego.
Awatar użytkownika
Bunnymen77

Post autor: Bunnymen77 »

pardon pisze: 27 sie 2021, 21:43 city instytucjonalnie nadal jest daleko za kilkoma klubami pod wzgledem prestizu i nazwijmy to dziedzictwa, ktore decyduje o przyciaganiu najwiekszych nazwisk
Nie wiem czy słyszałeś, ale PSG ściągnęło ostatnio Messiego.
Awatar użytkownika
MyEvenement

Post autor: MyEvenement »

Nie wiem czy czytałeś, ale on pisze o City
Awatar użytkownika
Bunnymen77

City aktualny mistrz Anglii
Najmocniejszej ligii swiata
Z trenerem, który dla wielu uchodzi za geniusza

Już czaisz czy dalej średnio?
Awatar użytkownika
FLoo

Post autor: FLoo »

No ale co na do tego ze Psg ściągnęło messiego
IT’S COMING HOME 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿
Awatar użytkownika
Bunnymen77

Jprdl :damn:

Że nie chodzi o jakieś dziedzictwo? Trzeba mądrze wypierdalać hajs który się ma, psg przyciąga ludzi, bo swego czasu wyjebało majatek na neymara, a później zaryzykowlo z workiem siana z mbappe. Jedyne co ma do zaoferowania, to gwiazdy w zespole i hajs. Nic więcej.
ODPOWIEDZ