Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Transfery
a jednak junajted. okienko jak po sezonie w fifie albo w dziale marzeń bravo sport 
mundialopsychoza
-
UlicaRzadzi
Dobrze, że nie wylądował w tym City, bo to by była tragedia.
fajnie, że wszystko tak szybko ogarnięte, raczej nie sadziłem że to może się wydarzyć 
ciekawe gdzie martial, bo nie sadze, zeby zostal w takich okolicznosciach
mundialopsychoza
głos skrajnie propolskiej prawicy ---> https://streamable.com/urbrzz
Cristiano has accepted Man United contract bid and he’s now set to sign paperworks once everything will be completed… soon
Manchester United will pay around €20m plus add ons to Juventus for Cristiano as fee.
Spoiler

B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
pileczka miala upasc pod ciezarem covidu i spekulacyjnych baniek transferowych a tu taki huj haha
Wiedziałem, że wróci
To United - jak nie teraz to już nigdy majstra nie będzie 
Mistrz Anglii i finał lm PSG vs Man Utd tak to widzę
głos skrajnie propolskiej prawicy ---> https://streamable.com/urbrzz
Pięknie, pięknie. Najlepszy piłkarz wszechczasów wraca do najlepszej ligi świata.

Nie chcę hamować nastrojów, ale nie sądzę by Ronaldo był dla United takim game changerem jakim tego kibice oczekują, nie bez powodu Juve żegna go bez żalu. Mi ten transfer bardziej pasował do City bo tam jest zbudowany porządny zespół któremu dokładnie brakuje kogoś takiego jak Ronaldo czyli gościa z wykończeniem który zrobi porządne liczby i umie w karne (czyli to co ma obecnie Ronaldo najlepszego do zaoferowania). United ma większe problemy na innych pozycjach niż w ataku i przeciętnego trenera na ławce.
City przegranym okienka mimo przyjścia Jacka? Kim będą na 9 grać? Rotacja Sterling/Torres/Jesus? Bądźmy poważni.
A Kounde nie jest brany pod uwagę na mecz Sevilli z Elche więc już blisko coraz bliżej.
A Kounde nie jest brany pod uwagę na mecz Sevilli z Elche więc już blisko coraz bliżej.
Ostatnio zmieniony 27 sie 2021, 19:18 przez potter, łącznie zmieniany 1 raz.