normalnie jak białe buty upierdolicie na melanżu czy coś to odrazu do pralki na jakiś krótki program 30 stopni z ręcznikami, zawiązane w poszewki i huj, niektóre białe buty mam over 5 lat i nic się nie rozkleja, chodzi o to żeby długo w wodzie nie leżały i nie przesadzić z temp, a wychodzą jak nowe, moim zdaniem warto tez używać impregnatow tych takich itp bo potem nieraz wystarczy bez kitu szczoteczka taka z włosia jakiegoś na mokro przejechać i nic nie ma ale np sam aktualnie nie używam bo mi się nie chce bo za często piorę wlansie i bym to na litry zużywał xd
ART pisze: ↑26 sie 2021, 13:01
czyszczenie butow za 200zl
ehh myslalem ze siedze na tym forum z powaznymi ludzmi
jezeli to do mnie to nie posiadam w swojej kolekcji tak tanich butow, posiadam za to kilkukrotnie droższe, które normalnie wpierdalam do pralki bo sram na kilkukrotnosc 200 zl, powazny czlowiek here jc
36-39 na luzie zarobisz jesli o to ci chodzi, co do wiekszych rozmiarow nie ma pewnosci ale po paru miesiacach ta stowke czy dwie powiinienes wyjsc na plus
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
eddy_wata pisze: ↑28 sie 2021, 18:51
36-39 na luzie zarobisz jesli o to ci chodzi, co do wiekszych rozmiarow nie ma pewnosci ale po paru miesiacach ta stowke czy dwie powiinienes wyjsc na plus
Myślałem raczej o chodzeniu w nich, jakoś tak mnie naszło żeby spróbować kupić, zawsze miałem wyjebane w te losowania, a na resellu za jakieś chore pieniądze to frajersko kupować imho, więc olewalem temat.
Mam za to wielką chrapkę na foam runnery, czerwone w październiku wychodzą
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)